Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz HaliGab23 #24314 üzenetére
Közben próbálgatom, és mintha a frissítéssel megszűnt volna a hiba.
Eddig minden felébresztésnél megvan a kapcsolat, és most a hálózatot (Telenor) is stabilan tartja.
Megjönnek az üzentek is (messenger, Viber) alvó állapotban.
Reméljük így is marad
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
törölt tag
válasz HaliGab23 #22654 üzenetére
Nem teljesen értem mi a probléma, de hátha valami hasznos lehet ezek közül:
Ha új romot teszel fel, akkor ne csatlakozz a netre, hanem először kapcsold ki az automatikus frissítésletöltést, utána jöhet a mobilnet vagy a wifi.
4G-t úgy állítsd be, hogy automatikusan váltson a hálózatok között, vagy ha ez mégsem működik, akkor csak használd a 3G-t, sokkal stabilabb.
Egyébként honnan van a teló, mi a CSC kódja? A megfelelő ROM van rajta?
-
samu74
addikt
Keress rá Nokiauser megoldására akkor, itt írta hogy a 7-re rárakta a 6-os modemet az odinnal.
Neki működik.
Megértem a problémád amúgy, elég sokat fikáztam én is itt a hálózat miatt...
Nekem november óta az angol BTU nougat rommal nem volt gondom,igaz most a független magyar rom van fent.De ezzel sincs.[ Szerkesztve ]
-----------
-
veterán
-
jeni
félisten
Igen el kell dönteni lenni vagy nem lenni.
Erre tutira nem frissül az MM-ről a Nougatra az S7 teló!
Az MM utolsó 2 verzióra biztosan frissül a teló Nougatra,a korábbi 4-5 MM verzióra meg nem.
Nekem se lenne gondom a Nougattal ha nem lenne olyan fehéres a tapéta benne.A menü az MM-ben valahogy jobban követhető volt!L:/dl/upc/2017-04/16/18481_jrcpmiomn15katds_erre_tutira.jpg]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz HaliGab23 #22623 üzenetére
Te arra gondolsz,hogy amiatt van,hogy elkezdik leépíteni? Mert hogy megjelent az S8?
Ki tudja...lehet igazad van.
Nekem viszont még nincs ilyesmi gondom sem vele. Ne is legyen,mert ideges leszek akkorPróbáltál már valamit csinálni? Újraindítás,vagy törlés...stb....
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
-Valinas-
senior tag
válasz HaliGab23 #22620 üzenetére
Ezt kicsit máshogy kell szemlélni, mint ahogy te leírtad, de van benne igazság.
Elmondom, hogy én hogy látom. Az Apple oldalán, mert ott egyszerűbb elmagyarázni...
Kijön az adott generáció, aztán eltelik egy év, és kijön a kicsit felpofozott változat. A második évben kijön egy teljesen új széria, ekkor már lényegesen hatékonyabb chipeket tudnak gyártani, és ezt az alkalmazások fejlesztői ki is használják, és az új termékekre optimalizálnak. A régieket pedig frissíted, és fogod a fejed, hogy milyen lassú, direkt elrontották, stb... Az Apple így ösztönöz vásárlásra (azt hiszem, még mindig nem engedélyezett a downgrade az alkalmazások frissített változatairól). Ez nem csak az alkalmazásokon, az iOS rendszeren IS, még a 4-es, 4S felé bőven érződött, azonban egy 5S-es alma már vígan elviszi a legfrisebb iOS-t is. Nyilvánvalóan annyival nem erőforrás-igényesebb az új iOS, mint amennyivel erősebb lett a hardver az évek során (avagy nem tudnak annyira nehéz rendszert írni, ami már megakasztaná).Mérgelődjünk inkább azon, hogy hogy lehet úgy elrontani egy alkalmazást, mint a Facebook Messengert. Asszem a 97-es főverzió még használható, azóta szinte teljesen használhatatlan... Na ez a tervezett kib@szás minősített este... Csak azt nem tudom, hogy kinek szánják, mert ha az én S7-esemen is laggol, bugos, és minden baja van, akkor aztán tényleg nem smooth semmilyen droidon.
-
Asbee
veterán
válasz HaliGab23 #22620 üzenetére
Az nem jutott eszedbe, hogy sehol nem olvasni ilyenről, az s7 esetében? Nyílván elvakult mindenki akinek semmi ilyen problémája nincsen. Biztos csak úgy titokban kaptál egy kis updatet, és lassan kukázhatod a telefont. Főleg, hogy semmi új nem került a telefonodra. Factory reset, wipe cache. Ha az sem segít garancia. Nem kell a fölösleges teória terjesztés.
-
veterán
-
Yany
addikt
válasz HaliGab23 #19068 üzenetére
Az akksiban van delej még, amikor a telefon 0%-ot mutat. Szoftveresen védve van az akkumulátor. Se túl, se alul nem tudod tölteni, max. ha hetekre töltés nélkül hagyod a fiókban 0% akksival. A mai világban a felhasználónak már semmi dolga az akksi töltöttségével. Élettartam növeléséhez legfeljebb a gyorstöltést érdemes mellózni, de valószínűleg az sem sokat ront a normál töltéshez képest.
@Zoltan77: én vodás vagyok Németo-ban, és eldobálja. Rendszeresen. 6.0.1. Már alig várom a 7-est, hogy kiderüljön, tényleg megoldja-e.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Icetee
aktív tag
válasz HaliGab23 #18917 üzenetére
Az én baratnőm is Alphat használ még
Kár hogy az S5-től felfelé már nem csináltak minit. Nagyon szeretem az S7-et, de a hétköznapokra beérném egy kisebb telefonnal is Amikor megjelent az A3 2016 teljesen beleszerettem, mert kicsit az Alpha jutott eszembe, de sajnos elég karcsú volt tudasban, így kiesett a lehetőségek közül
A Samsung teljesen elvetette már a Mini szériát?
-
törölt tag
válasz HaliGab23 #18917 üzenetére
1-et cseréltek 1 hetes korában, 1 elolvadt az éjjeliszekrényen(usb hiba miatt) , 1 beégett és usb hibás lett, 1 eldobta az imeit, soha többet nem csatlakozott sehova(gsm) ezt is cserélték, amit először cseréltek az szintén beégett és usb-s lett. Szóval 3db volt párhuzamosan, mindegyikkel volt baj(kisebb nagyobb) kb 1 évesen mindegyik új akkut igényelt. Volt ott több tipushiba is ami miatt jobb is, hogy kukázták de akkor is szerettük őket.
Most ugyanez a helyzet. Egyszerre van 2db s7, 2db s7e, egyelőre még csak eggyel volt gond, a többi birja igaz van amelyik még csak 3 honapos. Egész jó széria a hetes.Egy Alpha még van itthon de már nem használjuk mert szar az usb-je nem szereti a töltőt, szar a home gombja és már nincs hozzá alkatrész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HaliGab23 #18147 üzenetére
Nekem a felülettel és pár olyan dologgal van bajom amit megszoktam és most nincs. Nálam sem melegszik, egy kicsit sem, stabilnak tünik, az üzemidőről inkább később de nem tűnik az sem rossznak. .
A kifogásaimat feljebb leirtam. Nálam vegyes a fogadtatása. Egyelőre marad. -
Richie86
senior tag
válasz HaliGab23 #16261 üzenetére
"Wifi ki/be: néha úgy tűnik, hogy csatlakozva van a wifire, aztán mégsincs net. Lehet, hogy a router hibája, még nem jöttem rá, egy gyors kapcsolás azonnal megoldja a dolgot."
Ez fura, nem tudom mi okozhatja, nekem az S7 még egyszer sem csinálta, de a feleségem A3 2016-osa rendszeresen eljátssza ezt.
-
Burt1793
veterán
válasz HaliGab23 #16252 üzenetére
Annyira csupaszon, hogy be se jelentkezel a google fiókodba?
Én most két dologra gyanakszom:
ad1: valami bazinagy tartalom van az egyik google fiókotokban, amit nem tud leszinkronizálni (nekem is merít a onedrive, ha egy nap csinálok 100 képet és azt elkezdi wifin feltölteni, főleg, ha gyenge az erőssége)
ad2: valami adatszerzőgooglepiócafolyamat bug-os, de ez nálunk jó valamiért, csendben dolgozik. Nálam se 4G-n, se wifi-n nincs semmi.
Ezt már próbáltátok? Én asszem megcsináltam annó, amikor megvettem a telót nyár elején, de most amikor felraktam az XEH-et (novemberit) nem és nincs gond. -
F-ECT$
titán
válasz HaliGab23 #16249 üzenetére
Megoldás: másik gyártót kell választani
Az S2 mókolást megunva én pl ~3 évig jól elvoltam az LG G2-vel, ott nem jöttek elő ezek a furcsa, ritkán előforduló hibák, mint ami itt is, és ami a többi Galaxy-ra is jellemző. (Ezek egy része persze user error, de van olyan is, ami nem.) Sajnos a G5 nem egy jól sikerült darab, így gondoltam visszanézek a Samsung vonalra, de olyan nagyon nem győzött meg, hogy ez lenne a "tökéletes" telefon. Persze az idő 99%-ban egy nagyon jó készülék, csak ezek az idegesítő hibák ne lennének.
Dive ever, work never.
-
Rebell
senior tag
válasz HaliGab23 #10146 üzenetére
Szia!
Természetesen próbáltam újra indítani, de ez sem segített. Ki próbáltam mindenféle takarítása módot, (kompresszoral is) kivéve WD 40, mert ha gariztatni kell, akkor lehet, hogy találnának vmi maradékot, és azt nem szeretném.
Sztem USB hiba lesz.Az a gond hogy a számla még Németben van, remélem a fénymásolatot elfogadják, azon is rajta van a gyári szám.
Vkinek tapasztalat Szervizzel? hova érdemes vinni?
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz HaliGab23 #5534 üzenetére
Hogy tölti le, ha kikapcsolod az automatikus letöltést? Beállítások > Az eszköz névjegye > Automatikus frissítésletöltés
Csak ajánlgatja naponta többször is, nekem is ezt csinálta, de amikor meguntam, és rányomtam a telepítésre, akkor kezdte letölteni, és utána kérdezte, hogy mikor akarom telepíteni.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
törölt tag
válasz HaliGab23 #5458 üzenetére
Hehe....
S5 Mini szintén zenész kicsit.
Az olyat tud, hogy vízbemerítés után minden működik rajta de amíg ki nem szárad rendesen addig a fülest bedugva érzékeli, és a töltés sem akar menni. No meg mivel a fülest bedugva érzékeli ezért a mikrofont is a fülesen át várja....
S7-ről meg annyit tárgyaltunk már vízállóságilag, hogy ha hazaérek tuti berakom valami nedvességbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik