Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mui
tag
Sziasztok. Tudnatok mondani egy olyan tuti uvegfoliat ami legalabb a kijelzo szeleig eler? Vettem egy fajtat az kiert, de eltort igy vettem ujra olyat ez meg mar picike. Hihetetlen.
-
nagyúr
-
Taci
addikt
Hopsz, Hege1234 már megelőzött.
Igen, most a 18. hét van...
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
tudják szop@tni az embert...
Megrendelésével kapcsolatban keressük.
Tájékoztatjuk, hogy a rendelésében található SAMSUNG SM-G930 Galaxy S7 32GB fekete kártyafüggetlen okostelefonnal kapcsolatosan beszállítónk jelezte, hogy beérkezése várhatóan a 20. héten lesz esedékes.
További szíves türelmét kérjük. Amint a termék megérkezik webáruházunk raktárába, úgy rendelését egy rövid adminisztrációt követően átadjuk azt szállítópartnerünk részére, majd ezt követően várható a kézbesítés.
További kérdése esetén állunk rendelkezésére!
le tudom mondani ?
24. én rendeltem...[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Dbrand fóliát nem szedi fel a szilikon tok? Ügyetlen vagyok fóliázáshoz, GSM boltos haver rakná fel. Csak nem tudom tok nem e szedné fel. Elég sokat rakom rá/szedem le a tokot, hétvégén, otthon tok nélkül használom a telefont. Vettem már pár tokot, de tok nélkül szép ez a telefon (is). Mennyire tapad dbrand fóliával a tenyérbe a telefon? Matt feketét néztem ki.
Még egy kérdés. Látom 10 dolcsi a fólia. A szállítás mennyibe kerül?
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gerner1
nagyúr
válasz harcitomi #23941 üzenetére
Nem az gond, hogy az ember nem talál védőüvegből "kínálatot". Inkább az, hogy majdnem mindegyikkel van valami, amely miatt nem jó. Plö nem jó az érzékelés a teljes felületen. Tapizás közben ropog, vagy szivárványos, vagy "parázslik" vele a kijelző.A belső felülete micro-pöttyökkel struktúrált, stb ..
-
Deck
titán
-
Kroni1
veterán
válasz _Moriarty_ #23935 üzenetére
Köszi! Arról jókat olvastam, de ha jól tudom az 1 gombos, én meg szeretem a 3 gombot.
A hangminőségre nincsenek nagy igényeim amúgy, itthonra van Bose meg AKG fülesem, headsetet meg ugye csak úton a város zaja mellé használok, oda meg nem árt egy V kiemelés.. A Hybrid-nek tökéletes a hangja, de a nagy ház miatt mindig kiesik a fülemből.. Az A3-éval most elvagyok mert kényelmes. Az S7-ére csak kiváncsi lettem volna, de ahogy látom ez nem is teljesen in-ear, úgyhogy nem szigetel annyira. Ez esetben marad a mostani!
Szerk.: A Z2 fülesének aktív zajszűrése csak a Sony telókkal megy igaz?! Jack-en kap csak naftát, vagy annak is van egy kis akksija mint pl. a Huawei aktív szűrős fülesének?!
[ Szerkesztve ]
-
_Moriarty_
aktív tag
-
Kroni1
veterán
Mi a véleményetek az S7 gyári füleséről?! Van aki szereti? Én nem kaptam az enyémhez, az eladó megtartotta vagy tönkrement nála, de szívesen kipróbálnám.
Én szeretem a basszuskiemelést, és meglepő módon az A3 2016-om gyári fülese hangban nem nagyon maradt el a Xiaomi Piston Hybrid-től, de sokkal kényelmesebb volt az én fülembe, nem akart kiesni. Úgyhogy aki eladná a saját S7 fülesét mert nem használja, vagy csak van véleménye róla az írjon bátran! Köszi -
veterán
válasz Alvin_ti4200 #23926 üzenetére
Ááááá, céges nem ér
Üdv nálunk. Mi volt rajta nugát vagy még hatos? Gondolom nyomkodod serényen?
https://gamergep.hu/
-
Dyingsoul
veterán
válasz Lehiñito #23913 üzenetére
Elkezdtem megírni neked válaszban, de olyan hosszú lett és még nincs vége a kalandoknak, hogy szerintem ebből logoutos blogbejegyzés lesz már... Azt még megvárom, hogy megjön-e az MM-ből egyáltalán és ha igen annak mi lesz a baja. Privátban majd elküldöm neked a bejegyzést.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Alvin_ti4200
félisten
Ugyan céges verzióban, de a mai nappal beléptem a klubba (S7 32 GB, fekete) Zárás előtt sikerült pont odaérni a Speedshopba, úgyhogy már rajta feszül a Spigen Rugged Armor Már csak arra várok, hogy a SIM kártyát beaktiválja a szolgáltató
-
Aventador91
őstag
hi! az s7 kijelzője fólia nélkül mennyire karcálló? szombaton lesz fólia, addig kell kibírnia.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Burt1793 #23909 üzenetére
Én is elmentem érte de már csak HomárGold és Hófehérke színekben volt...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Hege1234
addikt
olyat már tud egy Ok google(amikor próbáltam még nem
férhetett hozzá az appokhoz) vagy
valami hangfelismerő app (esetleg beépített)
hogy el tud indítani egy zene számot a youtube-on ?pl:
csak simán az asztalon van a telefonom és
ezt mondom neki
play *szám címe* on youtube -
samu74
addikt
válasz zahi07 #23896 üzenetére
Hali!
Ha belépsz a kamerába, akkor fent van a vaku (mellette van a beállítások,HDR,stb) ikon azt kapcsold be. Alapból automatán van,ha megnyomod 1x akkor folyamatosan be,ha még 1x akkor kikapcsolod a vakut.
Tehát először bekapcsolod a vakut, majd indítod a kamerát/videófelvételt.-----------
-
handrash
őstag
Ügyesen eltörtem a kijelzőt. Van valami ötletetek, hogy lehet kikapcsolni, azonkíbül, hogy majd lemerül?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
tibbike01
őstag
Ki milyen fóliát/üveget használ a telóhoz?
Most vettem a közeli GSM-be egy fóliát és felrakás után nagyot néztem, hogy nem fedi be a teljes kijelzőt.
Mik az ajánlott kijelző védők? -
Dyingsoul
veterán
Arra mondjuk kíváncsi leszek mikor fogják szállítani őket, mert neten elég sok rosszat lehet olvasni az "egyedi szállítási határidő"-ről... MM topikban is van pár releváns hsz. Én még mindig nem kaptam olyan emailt sem amiben azt írták volna, hogy várni kell a kiszállításra.
-
UfoZoli
aktív tag
Költözéshez tudom ajánlani a 3rd party app-ek esetében a Helium Backup pro-t.
Ment drive-ra és Sd-re. S nem kell hozzá root.
Viszont első bekapcsoláskor kell neki egy számítógépes összeköttetés valami kliensprogi miatt.
Nekem az Alpha vs. S7 viszonylatban remekül szuperált.
S engedi a nem csak 3rd party app-ok mentsét is, minden tartalommal és beállítással.A téma pedig sajna nem megtartható, de hasonlót biztos találsz a témaáruházban
[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
-
gerner1
nagyúr
XDA-n én is elolvastam egy megoldást, hogy miként lehet S8 megjelenést adni a készüléknek. Most nálam is működik, de mivel kb ~25 perce van fent, nem tudom, hogy meddig lesz használható. Lehet nekem is vagy tiltani kell mással, vagy megpróbálni, a TunnelBear megoldást.
Itt az 1. és 2. pontban megjelölteket kell telepíteni root nélküli készülék esetében. Utána innen lehet letölteni téma telepítőket (mindegyik, normál apk). Majd folytatva a leírást a 3.pont -tól lépésről -> lépésre, végigcsináltam mindent.
Amelyeknél az van írva, hogy **noframe** azoknál nem lesznek rounded sarkak (mint az S8 -nál). Aemelyekhez az van írva, hogy **dark** azoknál a redőny fekete.
Így színesebb lett minden. Most először tetszik a nougat megjelenése.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest