Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasaf1
tag
Sziasztok,
Vettem egy 128-as SEvo+ kártyát, így megnyílt a lehetőség, h a munkával kapcsolatos dolgaimat is teljes értékűen kezeljem a telefonon. Tudtok olyan programot, ami mappát szinkronizál wifin? Nem felhő alapúban gondolkodom, hanem mint régen a winfosban a "táska" volt anno.
Van ötletetek? -
-
kasaf1
tag
Bementem a tré pontba, és meglepetten tapasztaltam, hogy ugyan 59 percet várakozni kellett, de nagyon kedvesek voltak, és sűrű elnézések közepette kinyomtatták a számlát, jótállási jegyet, le is pecsételték, sőt a biztosításról is adtak egy példányt. Legalább a gariztatás ez a része ment... Viszont mindenből másolatot készítek, fényképezek, és csak így adok át bármit a futárnak. Köszi a tippet laci0530!
-
kasaf1
tag
válasz
laci0530 #12295 üzenetére
- a készülék előre meghatározhatatlan időpontokban elveszíti a hálózati jelet és sem hívásindítás/hívásfogadás, sem adatkapcsolat megvalósulása nem lehetséges (Nyíregyházán, Debrecenben és Budapest belvárosában is tapasztaltam ezt a hibajelenséget,
Ezt a hibát az enyém is produkálja. Az az érdekes, hogy a feleségem ugyanúgy tré hálózattal tud telefonálni mellettem más készülékkel...
-
kasaf1
tag
Akkor én is belépek a szolgáltatók gyalázásába.
A képernyő nem teljes fényerőn csíkozódik, valamint van rajta két pixelhiba. Írtam a Samsungnak, hogy kellene futárt küldeni, és ők csak augusztus 16-ra(!) tudnak küldeni cserekészülékes futárt. Valamint mondták, hogy kell a számla, és a jótállási jegy. Az S5-nél egyébként nem kellett. Mivel a Trékomnál vettem hosszabbítással, nem kaptam hozzá a Trépontban semmi papírt, hanem azt mondták, hogy majd a dokumentumtárban elérem 15-30 napon belül. A 30 nap letelt 2 hete, és még mindig nem elérhetőek a dokumentumok. Csevegésben bejelentkezett egy Zoltán nevű droid a saját fiókomban, és azt mondja, hogy jelentkezzek be, és a dokumentumtárban tudom elérni. Írom neki, hogy ott vagyok, de ott nincs semmi, erre küld hozzá egy közvetlen linket... Írom neki, hogy ez így nem fog menni... Erre azt írja, hogy akkor küldjek egy emailt az ügyfélszolgálatra, amiben csatolva van egy általam írt beszkennelt "kérés", és majd feldolgozás után kipostázzák...Írom neki, hogy mint már említettem aug. 16-ra van időpontom a futárhoz... A 15 napos feldolgozási idővel ez így nem fog összejönni...
Lehet, hogy naiv vagyok, de miért nem tudják elküldeni a fiókomhoz tartozó email címre? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezek után felhívtam a Tré ügyfélszolgálatot, ahol egy gyenge kis 25 perces várakozásokkal tarkított "beszélgetés" során kiderült, hogy mégis be kell mennem egy ügyfélszolgálatra, mert 3 hónapa feltöltés ideje a weboldalukra...
Ja, és a Tré weboldala egy rakat szar, gyakorlatilag semmire nem jó, állandóan technikai hibát ír, valamint várakozások hosszú percekig, majd egy 404-es hiba, nézzek vissza később, stb. Azt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy az a baj, hogy chrome-ot használok, mert firefoxra van optimalizálva a weboldal.
Szóval a Trével addig nincs baj, ameddig nincs baj...Más. Szerintetek odaadjam a futárnak a megszerzett eredeti garijegyet, és számlát? Meg persze ez is milyen? Csak az eredeti dobozában adhatom át a készüléket. Ez tényleg így van? Mert félek egy kicsit, hogy mi van, ha egy tök másikat adnak vissza?
-
kasaf1
tag
Sziasztok,
Találkoztatok már olyan problémával, hogy a képernyő becsíkozódik? Nem halványan, hanem erőteljesen a képernyőn megjelenik négy szürke sáv egymástól egyenlő távolságra álló helyzetben. Ja, és random szerűen történik... ha újraindítom is a telefont, akkor is ott marad, de néha eltűnik.
Szerviz? -
kasaf1
tag
válasz
PedroPascal #10157 üzenetére
A szolgáltatónál vásárolt készülék alapból két éves garanciás. Én is tegnap vettem a trénél, viszont regisztráltam azért a Samsung oldalán a biztonság kedvéért... Szóval szerintem nem zsákbamacska.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest