Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
válasz
lucky07 #43118 üzenetére
Detto. Még be is írtam ide, reagálva arra, hogy másnak mennyire merül, hogy nekem milyen szuper az akksi időm. 5 óra SOT-nál több simán megvolt, ez most a Nov. 1-jei bizt. frissítéssel kb. 2.5 - 3.5 óra lett. Telekomos, Bp. belvárosa, gondoltam, hogy valami adó vevő torony (vagy mittudomén mit, nem értek hozzá) állítottak, csakhogy barátnőmnek is ugyanilyen teloja van, ugyanúgy frissült és neki semmi gondja a merülésel. Neki a legnagyobb fogyasztása, ahogyan kell, továbbra is a screen, mint ahogy anno nekem is volt, mostmár nekem Android system, Android OS, rendre megelőzi, sőt még a Cell standby is úgy, hogy egy csomót nyomogatom.
Amikor éjjel pihen a telefon, nem merül jobban semmivel, csak amikor a kijelző be van kapcsolva.
Wipe cache hetente van a wifi probléma miatt (felcsatlakozik a wifire, utána amikor elhagyom a wifi hatótávolságát, nem csatlakozik vissza automatikusan a mobilnethez, hanem egy pillanatra ki kell kapcsolni a mobilnetet és vissza, hogy csatlakozzon), de a merülésen semmit sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- One UI zápor esett a hétvégén
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest