Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Alkoholista nevelde
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Delta Force (2024)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wuthering Waves
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITrex
tag
Én ugyanilyet vettem, nekem ezzel pacekul működik a gyorstöltés. 1 óra pár perc alatt feltölt pár százalékról max.-ra.
-
ITrex
tag
Valamilyen módon lehet egyébként Bixby Rutinként vagy más egyéb programmal azt megoldani hogy pl. ha 3 percig ki van kapcsolva a kijelző, kikapcsolja automatikusan a mobilnetet? Ha visszakapcsol a kijelző pedig egyből vissza kapcsolja a mobilnetet, amennyiben nem vagyok otthon, vagy itt még nem tartunk?
-
ITrex
tag
válasz
gilfoyle #1247 üzenetére
Én tegnap rendeltem be az olívazöld 128/6GB ram-osat. Szerintem szép lesz élőben. Bevallom őszintén... én is unom már a snassz feketét/szürkét, kell egy kis vérfrissítés. Jobban örültem volna a 256-osnak én is egyébként, de kérdeztem supportot, azt mondták a 128-asok is vészesen fogynak, promóció alatt nem valószínű hogy lesz megint készlet. De ennyi kompromisszumot tudok kötni hogy max. fél évente mentem le a képeket róla nem évente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 ultra 12/256GB megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest