Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Alkoholista nevelde
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Delta Force (2024)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wuthering Waves
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
klaya86 #2728 üzenetére
Nincs más ahol van értelmezhető 3x optika, megy vissza és jön helyette a Nokia X30....lemondtam a 3x -ről, S22+ -t és most a 21FE -t is visszaküldöm, megtanultam a leckét.
Galaxy Spica óta Androidozom, ha kellett ADB, root stb olyan beállításokkal használom mint a Nokia 8.1 -et és az X20 -at is használtam de itt nem megy, egyszerűen sima netezés kicsinálja.
Hogy mit kéne kikapcsolni? Mindent. De akkor minek ilyen telefon? Nem akarok se akkumulátor kímélő módot se lokáció nélküli használatot (így is tiltottam a hely hozzáférést ahol csak lehetett, rendszer alkalmazásokban is) illetve annyira levettem a fényerőt, hogy már fájt a szemem az erőlködéstől, hogy el tudjam olvasni.
Egy Vanilla Pixel rendszer biztos sokat dobna rajta.
Próbálok objektív lenni és teljesen transparens azzal kapcsolatban amit tapasztalok. Még ha picit nyersen is fogalmaztam.
Amúgy brutál gyors a rendszer, baromi jó képeket lehet vele csinálni (Holdat is elég jól elkapja) brutál jó a hanghívás, kompakt. A kijelzője so-so, nem csípem, hogy a fehér nem teljesen homogén fehér, vannak benne pici rózsaszínesedések, minimum fényerőn szürke háttéren fekete ikont/widgetet mozgatva brutál lilás utánhúzás....de ezzel mind együtt tudtam volna élni de az akku.....ja és a kijelző fényereje elképesztő! Kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest