Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
A telóm, miután leteszek egy hívást, az esetek 70%-ában kis ablakban jelezve, újratárcsázza a hívottat. Ez nagyon zavar. Milyen beállítást módosítsak, hogy ezt abbahagyja?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
bobace
addikt
válasz apaszka #32791 üzenetére
Nekem meg rendszeresen nem áll le a felvétel..
Igaz marhára zavart az ACR engedélyezve sor az értesítéeknél, így kikapcsolatam, és akkor már nem biztosítja hogy leáll, de régen ebből sosem volt gond... Csak egyre szarabb a memóriakezelése a telónak..Más:
tudtok olyan appot, mint a Package Disabler csak rootolt telóra? Mert nekem nem akar működni... Mindig megáll a licence aktiválásnál. Próbáltam a Playesen kivül egy régebbi APK-t is, de azzal se megy..[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz SzalaiÁdám95 #32789 üzenetére
A lista végén válaszd az egyéb országok, régiókat és kész is.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Muerte68
addikt
válasz SzalaiÁdám95 #32789 üzenetére
most próbáltam ki még mindig működik a TV-n biztos nem nagyon használom,mert teli van reklámmal
De van még egy pár használható ismerőseim már szedtek le a play-ről több fajtát is működik nekik.
A linken is van egy pár darab próbáld meg valamelyiketLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
atomeec
senior tag
válasz Rabidsnail #32793 üzenetére
A fórumban is írták, de úgy látszik nem mindenkinél volt. Nálam is kapásból, hogy az asztal húzása ugrálva történt v1-ben. Tehát az animáció nem folyamatos volt, hanem ugrált a kép közben. Választ nem kapott a srác Emiatt gondolom, hogy ez nem általános hiba.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz dancsuri #32790 üzenetére
Köszi! Alakulgat! Egy csomó hiba javítva lett. Így már egész pofás,egyelőre. A zseblámpa még beragad,de külső app,jól kezeli. Gyorsjegyzet mentésekor az Snotesz leállt üzenet érkezik,de a mentést megcsinálja. Még nyúzom,de reményteljes.
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
anadroid
senior tag
válasz anadroid #32768 üzenetére
A tegnapi, félig megtörtént javítás folytatása: a közelségérzékelő mellett cserélték az előoldali kamerát is. Ez a kettő összefügg, vagy csak úgy?
10 nap alatt lett meg a javítás úgy, hogy magam vittem be a Váci útra.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
apaszka
veterán
válasz tuzpenge #32788 üzenetére
Én régóta használom,igaz meg is vettem annó!
De nem igen ette nekem az aksim! Sőt meg sem jelenik a fogyasztók közt! Neked készítettem! Már a Chrome is fenn van,mert állítólag nagy zabáló! Szerintem az sem vészes!(#32782) dancsuri
Már jön szépen lefele! Egész gyors! még egy perc....max kettő és lenn van!
Lenn is van!
Hétvégén próba! Sajna holnap délelőtt doki,délután munka! .....[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
válasz Rabidsnail #32785 üzenetére
csak a kernel kell, telepítés után
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
SzalaiÁdám95
tag
válasz Muerte68 #32787 üzenetére
Nálam régiot meg iranyito szamot kell valasztani és magyarorszag nincs benne a listaban addig nem hasznalhatom a gyarit de ugy 1 ève még nem volt vele ilyen gond sőt még most tavasszal sem ha jól emlekszem es ameddig nem valasztok addig nem leptet tovabb a taviranyitora ha meg mast irok be akkor hasznalhatatlan.
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Használom az acr hívásrögzítőt, de sajnos az egyik legnagyobb fogyasztó az akksinál. Ezért greenify-vel beállítottam, hogy képernyő kikapcsoláskor hibernálódjon. Csak az a baj hogy feloldás után nem olvad ki és nem működik automatikusan csak ha belépek a progiba. Nincs erre valami jó megoldás, hogy mikor kikapcsolódik a kijelző akkor állítsa le ezt a progit (kényszerített leállás), vagy ilyesmi?ˣ
-
Muerte68
addikt
válasz SzalaiÁdám95 #32786 üzenetére
Miért nem jó a gyári nekem kezeli a TV-t légkondit mindent ami a listán van?Hol kéne szerepelnie magyar országnak hozzá?A peel -ről beszélek.
Amúgy az áruházban is van egy pár darab.[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
SzalaiÁdám95
tag
Valaki tud nekem linkelni jó távirányító app-ot vagy esetleg a Peel Smart Remote-nak olyan verzióját amiben szerepel magyarország
-
dancsuri
veterán
Fixed bluetooth on/off
Fixed tethering hotspot
Fixed keyboard FC calender
Fixed stopped iris notif
Fixed writingbudy
Fixed selective focus
Fixed world clock
Fixed sound alive
Fixed svoice[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
válasz Szpisti #32775 üzenetére
Köszi a tippet! Megnéztem, sajnos ott is minden jól van beállítva.
Az értesítések bekapcsolva, hang megadva, stb. Most annyit csináltam, hogy bekapcsoltam a vibrát is, hátha legalább az műxik.
Másik message appot tudtok ajánlani esetleg, ami jó? Kipróbálnám, hogy azzal van-e hang.
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz sellerbuyer #32773 üzenetére
Az üzenetek app-ban a jobb felső sarokban a három pöttyre nyomsz, itt az Értesítések-re, és abban tudod megnézni az sms-hangot, stb...
-
apaszka
veterán
-
sellerbuyer
őstag
A Note 4-emen egyszercsak elment az sms érkezését jelző hang. Konkrétan némán érkeznek az sms-ek. Csak az sms-ek némák, minden másnak van hangja.
Minden beállítás tökéletes, minden hangerő fent, minden hang beállítva, hogy mi szóljon, stb. Újraindítás meg volt, nem segített.
T függő, Android 6.0.1 van fent.
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok.
Ma megnyomkodtam egy note 7-et. Hát mit ne mondjak nem egy rossz készülék. A kinézete szubjektív a lekerekített kijelzőért én sem rajongok, de ez nagyon jól néz ki. A méretei meg egyszerűen k*rva jók. Papíron nem sokkal kisebb, de amúgy igen, az. A szélessége sokkal kisebb érzésre is. Most lehet hogy a kialakítás dob ennyit az egykezes használaton de sokkal kompaktabbnak érződik mint a note 4. Viszont a rendszersebessége semmivel nem tűnt jobbnak az én 4-esemnél. Mondjuk nem volt kikapcsolva a flipboard, meg semmi, de nem volt az az érzésem hogy aztak*rva. A toll tényleg közelít egy igazi toll érzéshez. 290-et viszont nem ér (legalábbis szerintem).ˣ
-
asuspc96
őstag
Létezik valamilyen módja annak, hogy lementsem róla az adatokat ilyen állapotban ?
-
anadroid
senior tag
válasz asuspc96 #32769 üzenetére
Garanciális még november közepéig.
Garantáltan minden elvész, ugyanis kötelesek törölni a tartalmat. Samsung előírás január 1. óta.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz asuspc96 #32765 üzenetére
Alaplapcsere gyanús. Memóriamodul. Ugyanezzel a jelenséggel cserélték nekem áprilisban a Váci úton. (És szúrták el a toll érzékelőjét, és a közelségérzékelőt, csak sokára vettem észre. Most cserélték az első hiba miatt a teljes kijelző-érintő-tollérzékelő szentháromságot, a második hibát meg elfelejtették megcsinálni. A toll csak a kijelző jobb alsó negyedében működött, a közelségérzékelő pedig fixen be van ragadva.) Tanulság: addig nem szabad átvenni a készüléket, amíg a *#0*#-ra előjövő tesztmenü minden pontját ki nem próbáltad.
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #32763 üzenetére
A kamera dolgait nem fogják portolni, mert írja nincs értelme, nem fog menni...
Sajna melóba vok, de írni kellene neki, hogy menne az csak rakja bele,rav nélkül...
Szóval lesz belőle nemsokára valami!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
asuspc96
őstag
Helló!
Tapasztalt valaki olyan hibát, hogy a telefon konkrétan használhatatlanul sz@rrá válik ?
Kicsit bővebben....a hiba úgy néz ki, hogy nem hajlandó bekapcsolni, állandóan restartol, majd 10-15 ujraindulás után be is tudokm ütni a PIN-kódot, él egy olyan bő 1-1,5 percig majd ismét elkezdi futni a köreit.
Próbáltam új akksit tenni bele, nem oldotta meg a hibát, jelenleg ha letudnám menteni a fontosabb dolgaimat róla (képek, telefonszámok, stb..), akkor bármilyen megoldásra vevő lennék, de ez a rövid használhatóság miatt kivitelezhetetlen mert a gép sem akarja megnyitni a kis mappáját ha csatlakoztatom a géphez.
Próbáltam már mindent, kivenni az akksit és csak kábelről indítani, úgy be se kapcsolt (nem tudom, h ez eleve működött volna e ha jó a telefond ), kivettem már belőle a SIM-kártyát is, a micro sd-t is, minden felállást amit előfordulhat már megtettem vele, most el vagyok akadva.Valaki tudja mi lehet ez, és hogyan lehet orvosolni ?
-
atomeec
senior tag
Rákérdek konkrétan, elnézést ha nagyon gagyi...Szóval még Lollypop alapú romot simán tehetek a telómra megfelelő bootloaderrel és modemmel? Ergó nem vágom haza?
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #32758 üzenetére
Fiam azt használja a Nexusán. Egész jó lett elsőre mondja!
Mi ezt már csak főzöttbe csodálhatjuk meg! Ezt mi nem kapjuk meg szerintem hivatalosan.
Már a Note 7 kijött,mi meg a négyesek vagyunk már[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz atomeec #32754 üzenetére
Megy az magában is, csak egy jó,pl vitamin kernel kell alá, hogy még több jó lehessen benne! Pl Dolby .....támogatás!
Én is mindig ehhez térek vissza. 100%-os és Gyári megirigyelheti!
-
atomeec
senior tag
Hm, az Omega egy álom eddig, jobb mint a gyári volt (csináltak hozzá gyári salang takarítót, ha kell valami, majd külön beteszem). Nincs hiba, nincs akadás. Majd belakás után lesz egy jó kis nandroid, mielőtt mással próbálkozom. Remélem létezik még az olyasmi
-
-
dancsuri
veterán
válasz apaszka #32742 üzenetére
hogy érted hogy készet? ami jobb mint a gyári? ez itt kész legalábbis egy kis utómunkával és a bloot felejtésével napi használatra alkalmas
-
Petyus1
tag
válasz Muerte68 #32730 üzenetére
(#32730) ferq68
Trékomnál meg Telenornál nem biztos hogy releváns lesz a különbség, ugyanis ők nyomják az LTE-t a régi konvencionális 1800+ és 900Mhz-es sávon is, és az ezen a sávon működő bázisállomásokkal annó teleszórta az országot a Westel meg a Pannon. Egyedül a Voda az amelyik a 800 és 2600-as sávon tolja az adatot (jelenleg még elég gyöngén), ezért van ez a bibi.
-
apaszka
veterán
Mennyi videó van már a Note7 port-ról , de sehol nem találok készet!? Német srác munkája full port jónak tűnik...
-
dancsuri
veterán
NexusLauncher nem nagy szám, de hátha valakit érdekel (CWM)
-
tomi613
aktív tag
válasz Parallaxis #32734 üzenetére
DBT-s
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
szerzol
senior tag
válasz Parallaxis #32734 üzenetére
Ha jól látom Német DBT van neki.
-
Ákos19964
csendes tag
Na ez jól hangzik akkor nálam se lehet gond.
-
Ákos19964
csendes tag
válasz apaszka #32723 üzenetére
Köszi hát én még nem bár annyira nem is figyeltem ezeket a dolgokat.Attól félek csak hogy ez a telefon lassan 2 éves és most viszem be ilyen problémával akkor mit fognak kitalálni...
Persze mindentől függetlenül a telefon november 24. ig Samsung prémium garanciás.[ Szerkesztve ]
-
Ákos19964
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete hogyha a note 4 kameraja néha nem tudom hogy írjam "berregő"hangot ad valamint közeli tárgyakra pl qr cod nem képes fókuszálni az egyértelműen fókusz hiba lehet?[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #32711 üzenetére
Én a Snapi kamerát használom. Megvettem régen és tesztelő vagyok abban is. A playest nem tudom milyen de itt nagyon frankó manual camera kép működik!
"Programozható gombok " is jók benne...De a Note7 is bejönne...
-
DarkKarol
tag
Sziasztok!
Honnan lehet tudni h egy note 4es készülék az ázsiai piacra gyártott vagy európai? -
dancsuri
veterán
válasz atomeec #32709 üzenetére
ha rendszeresen olvasnád a fórumot akkor képben lennél
(#32710) apaszka
hát nem tudom, én teljesen meg vagyok elégedve az "S7 Pro" kamerával, amit meg már hardveresen nem tud azt nem tud[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
válasz scoobydoo76 #32708 üzenetére
Jéj! Már azt hittem teljesen abbahagyták a fejlesztéseket. Nem tudom, hogy note 4-re is annyira ütős-e, mint 2-re, de arra az volt a legstabilabb rom, ami létezett (próbáltam jópárat). Köszi a linket, eszembe nem jutott volna, hogy keressek rájuk, mert ahogy látod, utoljára még Kitkat-hez csinálták a romot. Még adakoztam is nekik, annyira meg voltam elégedve
-
atomeec
senior tag
-
dancsuri
veterán
válasz tomasz8814 #32704 üzenetére
nem tudom, H-Vitamin van hozzá, de megnézem sajnos nem megy vele
(#32703) apaszka
ami nem hardverspecifikus azt előbb utóbb portolják[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz tomasz8814 #32700 üzenetére
mint lentebb írtam, hamarosan várható belőle egy javított verzió V2, azt érdemes megvárni. de azért kérdezz
(#32701) apaszka
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest