Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
dancsuri #30999 üzenetére
Most nameless van, de arra tenném a gyári 5.1.1-et, hogy hivatalossá váljon a készülék, és akkor jönne OTA.
Legalábbis, a múltkor azt mondtad, hogy a Triangle nem fog semmit tenni, csak a gyári szoft reseteli a számlálókat.
szerk: és nem is tesz semmit a Triangle[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Régen romoltam, elvoltam a Namelessel..
De most annyira jókat írtok a gyári 6.0.1-ről.Szóval az a gondom, hogy az Odin v3.10 már más, a betallózható fájloknál más a betűjel.
Jól rémlik, hogy a gyári egyfájlos 5.1.1-et a "CP" fülhöz kell betallózni? -
törölt tag
válasz
raptor8989 #30988 üzenetére
akkor lehet usb kábel probléma is akár
-
datomi
tag
Tegnap nekem is frissült a teló (Telekom), eddig minden frankó, 1 dolgot kivéve.
Korábban a lezárt képernyőn az időjárásnak megfelelő képet mutatott (pl. ha esett az eső, akkor egy esős kép volt, stb.), ez viszont most nincs, és a beállításokban sem találom.
Tudom, nem egy életbe vágó dolog, de nekem tetszett
Ez esetleg nem került bele az új rom-ba? -
törölt tag
válasz
raptor8989 #30959 üzenetére
próbáld meg régebbi odin verzióval, pl. 3.07...
-
Muerte68
addikt
most jött le-az ikon még furcsa szokható,a lezárt képernyőre írás cool-van egy két új funkció a beállításokban is egyenlöre tetszik
-
MrCsiT
addikt
Én azt gondoltam, majd szép fehéres ikonkák lesznek az értesítési sávon, mint pl. az s6 edge+ telón.
Tudok valamit állítani, telepíteni, hogy olyan legyen? esetleg pl. nova launcher, vagy van gyári megoldás a szín módosításra?Másik kérdésem, hogy a gyári böngészőt vajon rá lehet valahogy beszélni, hogy mindig "számítógépes verzió"-val induljon, ne mobil nézettel 1-1 weboldal?
-
gabesz839
senior tag
Csak gratulálni tudok a samsung touchwizhez. A mappák a kezdőlapon nagyon rondák lettek, a gyári ikonok még jobban le lettek kerekítve, amit én utálok.
-
F_Gergely
őstag
tegnap felment a frissítés, az meglepett hogy milyen gyors volt, előző telefon az kb fél óráig telepített, a Note meg pikk pakk feltolta, és az alkalmazás optimalizálás is gyorsan lefutott pedig 320-at irt.
Változást nem látok, de örülök hogy végre megkaptuk, szenzorok működnek, hibát eddig nem találtam.
Egyedül annyi hogy a Play-re panaszkodik hogy frissítsem, de nem tudom, maga az áruház része megy, de néha kidobja üzenetbe hogy frissítsem. Ezt nem igazán értem mi ez. -
-
Jolet
őstag
srácok most jön le nekem is...
ha lejött telepítés előtt csináljak egy FR-t?
utána megtalálom a telón?
vagy mi a helyes sorrend? -
rizso
addikt
Lehet volt mar:
Hogyan lehet MM alatt kikapcsolni az energiatakarekos mod szurke savjat? Mondjatok, hogy van ra mod
-
derrik
őstag
AZ én telefonon C-s, és szerintem független magyar rom van rajta . De nem ajánl fel frissítést. Hogyan lehet a régió kódot megnézni?
-
BikeZ
tag
Sziasztok!
Egyik naprol a masikra nem tud a keszulek spo2 es streszt mérni... a pulzus meres megy de ez a kettő funkcio nem aktiv az S Healt progiban. Tud erre valaki valami megoldast? -
norbeey
tag
válasz
norbeey #30965 üzenetére
Ráment egy munkanapnyi időm letöltéssel együtt, de végül sikerült.
Leültem egy másik géphez (szintén windows 10) és elsőre felküldte... nem tudom sírjak vagy nevessek.
Teljesen mindegy hány fórumot olvasok el és hogy máskor is szórakoztam már ilyenekkel. Valahogy a végén mindig rejtélyes módon oldódik meg. -
SzalaiÁdám95
tag
Sammobile.com-rol valamiert nem tudom leszedni a frissitest (N910C Hungary) ha meg elindul akkor nagyon lassu... Valaki tudna adni egy másik linket?
-
norbeey
tag
válasz
raptor8989 #30959 üzenetére
Nekem is hasonló problémám van csak én magát a 6.0.1 magyar verziót akarom a lengyelre ráhúzni.
Port csere, kábelek, driver install, különböző odin verziók, többször több forrásból letöltött rom semmi nem segít.utána pedig csak SetupConnection-ig megy és ott áll.
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
T-s F-re OTA-n jön lefele a 6-os...
-
zack
nagyúr
Van valami olyan stabil progi, ami a ne zavarjanak módot kiváltja, úgy, hogy tól-ig adott napokon halkabban cseng, lelövi a netet, WiFi-t, majd magától visszakapcsolja a megadott időkeret után?
-
dancsuri
veterán
válasz
raptor8989 #30957 üzenetére
talán sérült a fájl (szedd le újra), esetleg másik usb porton is próbálhatod
-
raptor8989
csendes újonc
válasz
dancsuri #30953 üzenetére
Most tovább ment, de nem történt semmi.
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> CF-Auto-Root-trelte-treltexx-smn910c.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/004> Added!!
<ID:0/004> Odin engine v(ID:3.1005)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
erik22
tag
Sziasztok!
T-mobile ra is megjött (n910f)1396,30 mb!
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz
raptor8989 #30952 üzenetére
letöltöd EZT a fájlt, kicsomagolod, elindítod a benne levő .exe fájlt, majd betallózod "AP" hez a bennlevő .md5 fájlt, rádugod a gépre a Samut és elindítod a progit, kész
-
raptor8989
csendes újonc
Sziasztok. Ma letöltöttem az új androidod n910c-re. Szeretném rootolni. Igy, ahogy itt a videón van, nyugodtan rootolhatom?
-
b.bela1
őstag
Visszafelé egy "romnyit" lehet romolni?
Próbálta valaki? -
derrik
őstag
Segítsetek léci. ...
Azt hogyan kell be kapcsolni hogy lezárt képernyőn fusson a kijelölt alkalmazás. Hogy más is tudja használni de ne tudjon bele turkálni a telefonba -
SeatZola
őstag
Félig OFF:
Srácok!
Itt kérdezem meg, mert a Tab S2 topic nem pörög és Note4-el azonos a hw: a Marshmallow downgradelhető Lollipopra? Ha igen hogyan?
-
tuzpenge
őstag
Erre valaki?
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok. Playáruházba tudtok valami megoldást az 505-ös hibakodra? Letölti a játékot elkezdi telepiteni majd az emlitett coddal megszakitja a telepitést. /note4 c-s gyári 6.0.1 szoftverrel/
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
6.0.1 ben hol van az s note-ban az az opció ahol lefotózol egy kinyomtatott szöveget és a szöveg digitálisan másolhatóvá válik?
-
Frissítés után-mindent úgy csináltam,ahogy a teló írta-csak egy restart volt,nálam is minden rendben elsőre.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Bekapcsolásnál/újraindításnál ezzel az üzivel fogad a teló. A képernyő alján kis szürke buborékban: "Jelenleg nem lehet letölteni. Kérjük próbálja újra később." Mi a nyűgje ilyenkor? Mit akarna letölteni?
-
Árpi001
senior tag
Miben nyilvánul meg a jobb kamera softver az F-es terén?
Milyen szituációban jobb?Vagy esetleg gyorsabb?
Eléggé fontos nekem a fotózás telefonnal.
Főleg a közelik-makrók. -
MrCsiT
addikt
válasz
fityfiritty #30928 üzenetére
én egy plusz restartot kivéve mást nem tettem a telepítés után, és látszólag rendben működik.
Seth: nekem már ez is jobb
[ Szerkesztve ]
-
fityfiritty
csendes tag
Ma nekem is beesett végre a 6.0.1
Van valami teendőm azon kívül, hogy az összes adatot (fotók, appok mentett infói, stb) kimásolom valahová?
Gondolok itt cache törlésre, FR-re... -
F_Gergely
őstag
pont tegnap mondom cimborámnak, hogy wazzeg jöhetne már a frissítés, erre tessék
-
raptor8989
csendes újonc
Nekem a drága Ukrajnai "szélessávnak" köszönhetőn 2 óra mire lejön.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
A C-s telómra TÖLTŐDIK lefelé a 6.0! OTA
r0by: tegyél alá netet: nekem 14 perc hátralévőt ír, hogy normális wifin vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz
RaveForce #30914 üzenetére
Elnézést a szó használatáért
Amúgy peel smart remote appot rá állítom a dekóderre s a szomszéd szobából is tudom vezérelni. Durva. A 12.000Ft-os univ távirányítónak sokkal kisebb a hatótávolsága
Lehet hogy nem tudom taníttatni sajnos mint az Lg-nél de hogy sokkal hatékonyabb más esetekben az is biztos
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
A gyári peel.
-
laci1892
őstag
Beszarás a note 4 infraportja amúgy
2 szobával arrébb is rá csatlakozik bármire amire akarom 😂😂 Imádom
-
raptor8989
csendes újonc
Azt a kutya fáját. Már ide volt....
Rootolni lehet valahogy skacok, ezt ami most jon ki c-re, vagy ne szaladjak ennyire előre?.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz
tuzpenge #30890 üzenetére
Úgy néz ki hogy a lassított videofelvételre is megvan hogy mi volt a baj a snap cameránál. Átállítottam a belső memóriáról a memóriakártyára a felvétel helyét és oda már nem csinálta meg a lassított felvételt, csak a simát. Ez így normális? Viszont az biztos hogy a snap camera sokkal de sokkal élesebb képen végzi el a lassított videofelvételt mint a gyári. Nálam a gyári kamera app sokkal életlenebb videofelvételt készít lassítva mint normál módban. Ez nálatok is így van?
-
db21
csendes tag
C-re megjött a várva várt szoft. frissités
-
Parallaxis
addikt
válasz
b.bela1 #30894 üzenetére
Lebutitja a snap saját magát. Sima automata módban is lassabb. Kinagyítva látszik legjobban.
Hát pont, hogy kinagyítva nagyon látszik, hogy sokkal élesebb, részletgazdagabb képet készít, mint a gyári.
Camera2 bekapcsolása után, meg egy S2 is jobb képeket csinál.
Hát ne kapcsold be. Tekintve, hogy nem támogatja a Note 4.
-
Rabidsnail
senior tag
Vajon a Z2 camera mode működik 6.0.1-en is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest