Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabai022
tag
Sziasztok!Olyan programot keresek amivel át lehet alakítani,a lehúzható status bar.Ez a gyári nem a legszebb különösen a kék színe miatt,de root-olni nem szeretném.
-
IamSociopath
aktív tag
Nakérem. Most jött meg a gyári Samsung kijelzővédő fólia. Tökéletes. Feltettem hiba+por nélkül a fürdőszobában. Olyan mintha nem is lenne rajta semmi.. az üveg ment a kukába. Imádom! Az spen meg siklik rajta rendesen.
Lehet, hogy találtam volna még ilyen minőségű fóliát ebayen vagy alin tized ennyiért, de egyszerűen nincs türelmem vele szenvedni.
Egyébként az s6-ra szintén tökéletesen felrakott Nillkin fólia szerintem vastagabb.2990 volt 2 db.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz apaszka #28695 üzenetére
Én lehet lentebb megyek méretben, és végül S7 vagy S7 edge lesz a befutó. A márkával elégedett vagyok, így maradnék a Samsung-nál..
LG G4 nem jön be, G5 végképp, esetleg Nexus 6P jó lenne, de ugye szolgáltatóknál nem lehet kapni.
De lehet, hogy semmi nem lesz ebből, szerdán kiderül.
A Note 5 után nem várok sokat a Note 6-tól sem (ha lesz egyáltalán még idén..) Vagyis, tartok attól, hogy az is egye Edge (+) lesz S-pen-nel, aminek aztán végképp semmi értelme..
Kamera szinten rendben van az S7, plusz ugye szoftveresen is ott van/lesz a 6.0.1..
Nem tudom még.. De lehet, hogy valami ilyesmi lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #28693 üzenetére
Ismerős szitu!
Asszonynál a Nóta3 am,a kisebbik fiamnál a régi S3 am...Ha valamit kinézek,akkor a családba keresek neki helyet,hogy jöhessen az új!
Most mint nézegetem a lehetőségeket,a Nóta 4 em az S3 at fogja váltani szerintem,mert már igen vacakul néz ki nála .
Én meg nézegetem a Nóta 6 othttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki, lehet kiszállok a Note 4-ből, és átkerül tesómhoz. Még nem biztos, de mivel Nála eléggé döglődik már az S3, kell számára valami alternatíva, és lehet, hogy átkerül Neki a Note 4.
Véleményem szubjektív...
-
apaszka
veterán
Megjött a töltőm ! Nem gondoltam volna egy eredetinek tűnő dobozos kivitelt kapok ennyiért?! [link]
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
IamSociopath
aktív tag
válasz adrianzen #28689 üzenetére
Itthon nekünk van mind a kettő. Nem azonos termék kategória. Én szeretem a noteot de az s6 edge az új touchwiz miatt jobban személyre szabható, már ami a megjelenést illeti. Továbbá a note 4 a termék ciklusa végén jár. Ha nem akarsz custom romot tenni rá ezt fontos figyelembe venni. Egyébként szinte mindenben jobban megfelel az én igényeimnek a note. Böngészés, email, messenger, Excel, távoli asztal, ebbok, Hirolvaso, irodai funkciók.
Eddig az akku se hagyott cserben még, pedig poweruser vagyok.[ Szerkesztve ]
-
adrianzen
csendes tag
sziasztok
lg g2-ről váltanék, csak vacilálok, hogy note 4 vagy s6 edge legyen. Esetleg van olyan akinek volt mind2 és össze tudná foglalni, hogy melyik lenne a jobb választás? -
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #28687 üzenetére
Csak hogy megvicceljen: most meg magától abbahagyta...
Nem tetszik mikor nem tudom mi miért történik. -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet hogy az alap samsung billentyűzeten a vissza gombom mindig most 2 karaktert töröl. Marha idegesítő. Eddig az elmúlt több mint 1 évben ezt nem csinálta mióta meg van. Ötlet?
Köszi. -
b.bela1
őstag
Beállításoknál akkumulátor-> energiatakarékos mód-> jobb fent kapcsoló.
De a gyorskapcsoló is ugyanezt csinálja.
6-ná már nem enged választani, csak ki-be lehet kapcsolni. Sajnos...Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Az eddig mindig használt energia takarékos mód miatt, a 6.0-nál mindig megjelenik fent az értesítésben, hogy be van kapcsolva....
Ezt ki lehet kapcsolni? -
szerzol
senior tag
válasz entoni1989 #28679 üzenetére
Tárcsázóba üsd be *#1234#
N910FXXS1CPC5= PDA= AP= Build
N910FTMH1COJ1= CSC
N910FXXS1COK1= Modem= CP= Alapsáv
Ja, és tényleg ez a legfrissebb TMH!
[ Szerkesztve ]
-
Hando
tag
-
dobobazsy
őstag
ez a CPC5-ös build, aminek az "alapsáv verziója" COK1. nézd meg a beállításokban az eszköz névjegyénél
-
tuzpenge
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Azt nem találom hogy a rámutatás funkció működjön az ujjammal is! Csak a tollal megy de az ujjal nem. Miért? A note 3 neo-nál tökéletesen jó volt. Ennél ez nem működik? Vagy csak én nem találom ezt a beállítást?
ˣ
-
Hando
tag
válasz entoni1989 #28673 üzenetére
CPC5
-
apaszka
veterán
válasz nggabi #28670 üzenetére
Hát ja.
De te megoldottad volna ugye?
Ha valaki, te igen!Az enyém is tökéletes azóta.
Bár mintha bal oldalon elengedni készülne a kijelző ragasztás. De lehet, hogy csak beképzeltem. 👍https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
entoni1989
tag
válasz nggabi #28670 üzenetére
Az odin rögtön nyugalomra parancsolt, nem engedett hülyeséget csinálni Azt hittem ez esetben is menni fog mint ezelőtt, de mivel (amire nem is gondoltam) itt most nagy hardverkülömbségek vannak pedig ahol nem volt már abból a szempontból is jobb volt hogy a szolgáltató gagyi boot-képernyőjét leszedte és maradt a gyári samsung. Szóval akkor marad a várakozás Esetleg van infó arról, hogy mikorra várható elérhetővé?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz entoni1989 #28669 üzenetére
Mázlista vagy h nem lett tégla
Van valami orosz 6.0.1 fesre, de nem látta még senki, szóval várunk.
"szenyor dzsíííí"
-
b.bela1
őstag
válasz entoni1989 #28665 üzenetére
Ez nem jó ötlet!
Ne próbálkozz!Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
apaszka
veterán
válasz entoni1989 #28665 üzenetére
Itt mást jelent a két verzió.
Processzor is más bennük.
Tehát neee rakd fel a C-re az F-est sem. És ugye fordítva is igaz.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
b.bela1
őstag
válasz entoni1989 #28661 üzenetére
Ugye C-s a teló?
Andrew10: Sammobile.
De mintha valaki linkelt volna gyorsabbat.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Andrew10
aktív tag
Honnan lehet letölteni a 6.0.1? Tudtok küldeni linket. Köszönöm.
-
entoni1989
tag
Segítsetek kérlek, eddig számtalanszór telepítettem már Odinnal, sose volt semmi baj, tegnap vettem egy note 4-et, hiába próbálkoztam többször, a képen látható hibával valamiért mindig visszadobta a telepítését a 6.0.1-nek Természetesen észlelte a telot, csak itt a képet amikor készítettem már lehúztam róla.
Szerintetek mi lehet a gond és rá a megoldás? -
b.bela1
őstag
válasz S e t h #28659 üzenetére
Kamerával valamit dolgoztak, mert még jobb lett. Persze ezen lesz majd vita. Jah. Megnyitva nem lett, de ezt eddig is tudtuk.
Hozzáteszem, az első lengyel romok, már régóta jobbak, mint amik ide kerülnek.
Nem lennék meglepve, ha a magyar kissé laggolna. Ezért az elsőket nem is szoktam feltenni.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
S e t h
nagyúr
válasz SX Wave #28649 üzenetére
Mivel a mostani rendszerrel alapvetően meg vagyok elégedve, ezért nem fogok rohanni, meglátom mit írogatnak az xda-n és itt, aztán ha oké akkor felpattintom.
Ha gáz lenne a mostani, akkor lehet elcsábulnék, de most majd megvárom a kísérletező kedvűek leírásait.Másrészt kamera api-hoz nem nyúltak, dark téma nincs, ergo amellett, hogy részbe megnyálazhatják a végét, nincs is miért kapkodnom.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
SX Wave
aktív tag
válasz dancsuri #28650 üzenetére
Nem a hibátlanságról van szó, hanem arról, hogy jött már olyan fő verzió frissítés, amiután a telefont legszívesebben falhoz.... volna (előtte tökéletesén működött). Nem azért veszek telefont, hogy egy hivatalos frissítéssel hazavágjam. De még ezt a békát is lenyelné az ember, ha érkezne rá egyáltalán hibajavitás. Hisz attól nagyobb pofátlanság nincs, amikor kapsz egy frissítést teli hibákkal, és úgy hagynak. Úgy gondolom, hogy ez nem csak nálam veri ki a biztosítékot. Amit leírtam, az általános és platform független. Ennyi
[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
rstwingo
tag
További érdekességek
Ha nem gyári recovery kerül fel a telefonra, akkor a bal felső sarokban pirossal kiírja, hogy nem található rajta recovery
Rootolni recovery és a 2.71-s root.zippel lehet
a külső sd-t nem extsdcardnak ismeri , hanem egyedi azonosítót ír ki nálam B407-1912.nek neveziszóval egy kér alkalmazásnak lesz vele baja pl az igónak
-
b.bela1
őstag
válasz apaszka #28654 üzenetére
Annyit helyesbítek, hogy 3 napot lehet állítani kilövésre, de folyamatost is enged. Tehát amit beállítasz, azt használat után elteszi. Ez jó a ritkábban használt alkoknál.
Amúgy a lényeg elhangzott az előbb.
Láthatóan a toll bővült, az új internet alap, zárolt képernyő jegyzet alap (kapcsolható), kamera tuti még jobb (próbálgattam), szürke módot elvették (örök harag). Vannak dolgok amiket sosem használok, de ott is lehetnek változások ( pl. lenyomatos feloldás, felhő, privát dolgok)
Többektől kellene tapasztalat.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
rstwingo
tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, picit jobb lett a gyorsasága, simasága az 5.1.1-hez képest
van egy két újítás benne, meg finomítás, érdemes nagyon átnézni
lehet tanítani az aksi fogyasztást az alkalmazásaink használatára és ugy optimalizálja a dolgokat
a ramot auto üríti, ha egy alkalmazás 3 órát nincs használva
jogokat lehet megadni és elvenni, alkalmazásoknak lehet tiltani engedni bizonyos alkalmazás hozzáférését
az értesítéseket is jobban kezeli, már a lezárt kijelzőre is kiteszi
A fejlesztő menübe már az USB csatlakozást is lehet kapcsolgatni + van egy menü, ami inaktívvá tudja tenni a kiválasztott alkalmazástNekem cirka 2 óra alatt, folyamatos állítgatás és play frissítések alatt 20%-t fogyasztott
Szerintem jobb lesz , mint az 5.1.1
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz b.bela1 #28652 üzenetére
Mik az új dolgok?
Bár én Note5 portot használom, így gondolom ezek nekem nem újak, de ki tudja mik vannak benne?
Más!
Szerk.
Az új aksim nagyon jól teljesít! Jobban bírja lényegesen.
Nagy a bódogság! 3 töltés megvolt, és egyre jobb.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
b.bela1
őstag
Bocs a mégegyért.
A tollat eddig is szerettem. Ezért a notesz.
De most sokkal használhatóbb. Minden közvetlenül megosztható, funkciók bővíthetők.
Még többet fogom használni. Ez azért nem rossz.
(A gagyi ikonokat kezdem megszokni.)Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
Most így egy nap után úgy látom, hogy nincs durva gond a 6-nál. Gurul szépen, lett benne hasznos dolog, mondjuk ami eddig is lehetett volna, nem merülget jobban mint eddig, és mintha a kamera még jobb képeket csinálna. Ezzel meg vagyok elégedve. Térerő, 4g kérdés még korai.
Általában véve nem romlott a teló .
Ez már +.
A bex@rás érzés azért elmaradtt...[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
SX Wave
aktív tag
válasz S e t h #28647 üzenetére
...hamarosan jaja, cirka félév egy év és jönnek a hibajavitások. Amióta androidon vagyok, nem emlékszem olyan frissítésre amiben ne lett volna hiba. Azért optimista vagyok a 6.0.1, de maradok az 5.1.1, mert ez most tökéletes. Várom a tapasztalatokat...
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
b.bela1
őstag
C-re lengyel 6-ot odinnal fel lehet rakni.
Gyári visszaállítást nem szabad csinálni, mert elmegy a csc, és nem lehet visszahozni.
Ha lesz adott honos, azt kell ennek a nyakába húzni, és minden rendben lesz.
A lengyellel pici dolgok nem mennek, mert csc függő. Pl. gyors jegyzetből hívás. Kipróbáli jó.
Az eddigi verzió váltásokhoz képest feltűnően sima. Elég gyors, van benne pár jó dolog, de nagy durranást senki ne várjon. Szokás szerint ha adnak, el is vesznek.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van aki már frissített C-s telót 6.0.1-re?
Az XEO ha jól emlékszem Open Europe, de ebben nem vagyok 100%-ban biztos. Sőt, lehet, hogy hülyeség, de valahonnan ez rémlik.
Lehet megpróbálom majd a DBT-t lefrissíteni OTA-n, aztán meglátjuk mi lesz belőle, ha majd egyszer ideér.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
SX Wave
aktív tag
Azt, hogy megkapjuk a hatost, már rég tudtuk, de hogy kapunk e még valami fícsörökat a frissítésben, azt nem (vagyis mit nem kapunk, azt már rég tudjuk).
A lezárt képernyőn jegyzetelés és a toll gyors funkciójának bővíthetőségéért egy nagy pacsi jár a samunak hogy legalább ezek átjöttek a Note 5.
Már csak ezért a két funkció miatt is frissíteni fogok, mert a tollat napi szinten használom.
Fura, de ahhoz képest, hogy páran már frissítettek itt, nagyon nagy a csend, semmi élmény beszámoló, csak annyi, hogy nem tetszenek az ikonok...[ Szerkesztve ]
-
IamSociopath
aktív tag
Ez jó érvelés egyébként. Engem csak az dühít, hogy ezt a kékeszöld meg narancssárga dizájnt kell néznem. Nem kellenek új funkciók, az emberek többsége egyébként is külső appokat használ. Felismerték már ezt a problémát, az új készülékeknél és meg is van oldva a téma választóval.
Kb 5 percembe kerülne megcsinálni, viszont akkor a prémium garancia ugrana.
Én viszont kifejezetten azért vettem ezt a terméket.
Nem lenne baj egyébként ha rám kényszerítenék a dizájnt, csak akkor valami ízléses legyen. Nem pedig olyan ami ennyire megosztja a felhasználói tábort.
Szóval ezért morog mindenki.Szerk, rossz helyre nyomtam a választ.
[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
Illetve az mit jelent, hogy XEH verzió nincs benne, (Nekem ilyen a telefonom)
Egy másik fórumban leírtak alapján csak ezeket tartalmazza: BTU,CPW,DBT,ITV,KOR,XEF,XEO -
mrc4y
tag
sziasztok! szeretnék akksit venni és olvasgattam hogy már többen írtátok hogy innen onnan vettetek, honnan rendeljek ami biztos hogy gyári és jó?
-
Hando
tag
válasz Kleroo #28629 üzenetére
Szerintem nem lenne annyi dolguk a mérnököknek ha a Samsung havonta nem adna ki 5 hardwareben ugyan olyan vagy közel hasonló telefonokat (mikor azt állították, hogy kevesebb lesz) és nem 200 féle szoftvert kellene írni hanem csak 20-t és ráfeküdnének az optimalizációra (személy szerint jobban örülnék mint még egy új Galaxy J vagy A modellnek )!
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz L_ajos #28624 üzenetére
Miért járna?
Ez így fair. Ugyanazt a szoftvert/tudást kapod állandó hibajavítással, mindig a legfrissebb rendszer alapján.
A mérnök órák java része a szoftverre megy el, hogy ugyan mivel tudjon többet. Irreális kérés ezt ingyen elvárni ingyen. Pár pici apróság mondjuk leszivároghatna. És azért le is szokott. De pl a mai napig nem váltanának sokan akár note2-ről sem ha minden finomságot tudna amit egy note 5.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
imrus72
tag
Nos.
Fent van a lengyel 6.0.1.
Simán odinnal felraktam,egész hamar bebootolt,aztán kikapcsoltam,és gyári recoveryből nyomtam egy factory resetet,és egy wipe dalvikot,és kész szűz rendszer,hálózat oké.
910C ,független +telenoros kártya
Eddig minden oké.[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Felraktam a lengyelt.
Teszt...Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
dancsuri
veterán
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tuzpenge
őstag
válasz TTom65 #28619 üzenetére
Nekem lengyel a készülék, de nem merem frissíteni, mivel a mostani Lolli olyan jó és stabil, hogy félek hogy csak rosszabb lesz...Le is tiltottam a szoftfrissítést a package disablerrel.
Várok tőlem bátrabbakra és türelmetlenebbekre akik megírják hogy milyen az új M.ˣ
-
TTom65
tag
Note 6 hír, már ha hír?
-
handrash
őstag
-
nattila72
csendes tag
Sziasztok.
A C verziós note 4-ek működnek Az USA-ban? Hol lehet ennek utánna nézni?
-
kano
nagyúr
Írjon már valaki tapasztalatot, hogy milyen az új ROM!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Akra_hu
tag
Esetleg azt lehet-e tudni,hogy 6.0.1 tartalmazni fogja az új felületes touch wizardot?
-
a.sebi
őstag
A c verzio a exynos os nyolcmagos? Az f es a snapdragonos?
-
imrus72
tag
-
rstwingo
tag
Tegnap elindult végre a C-s frissités és most már igaz is
Samfirm-el már tölthető a lengyel SM-910C XEO 6.0.1-s rom vagy innen http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N910C/
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz simacsiga #28600 üzenetére
Egy éve volt igaz, de 35be fájt.
Manapság mennyi? Kérdezd meg.
Nggabi ra keress.
De van még fagyálló így ki ezzel foglalkozik.
Szóval segítség van, és nem csak a gyári samu ...https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest