Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos19964
csendes tag
válasz apaszka #33598 üzenetére
Szia!
Na most érkezett vissza a szervíből a Note 4 1hét után ami kamera hibás volt ha még emlékszel egyszer beszéltünk.
A vége az lett hogy nem csak a kameramodult hanem konkrétan a kijelzőn kívül mindent cseréltek.
Kameramodul
Kábelezés
Keret
Usb csatlakozó
AlaplapFinoman szóva elégedett vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ákos19964
csendes tag
Na ez jól hangzik akkor nálam se lehet gond.
-
Ákos19964
csendes tag
válasz apaszka #32723 üzenetére
Köszi hát én még nem bár annyira nem is figyeltem ezeket a dolgokat.Attól félek csak hogy ez a telefon lassan 2 éves és most viszem be ilyen problémával akkor mit fognak kitalálni...
Persze mindentől függetlenül a telefon november 24. ig Samsung prémium garanciás.[ Szerkesztve ]
-
Ákos19964
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete hogyha a note 4 kameraja néha nem tudom hogy írjam "berregő"hangot ad valamint közeli tárgyakra pl qr cod nem képes fókuszálni az egyértelműen fókusz hiba lehet?[ Szerkesztve ]
-
Ákos19964
csendes tag
Sziasztok!
Most 6.0 -ba az Inteligens kijelölésből kivették a szöveg "kiolvasó" funkciót? Ez alatt arra gondolok hogy 5.1.1 en pl egy képen lévő szöveget képes volt kiolvasni. -
Ákos19964
csendes tag
válasz SX Wave #30771 üzenetére
Szia erről pont múltkor olvastam azért lesz 7 a 6 helyett mert s7 van jelenleg ugye csúcskategoriába a Samsungnál,és nem szereték hogy az emberek azért mert "csak Note 6" azzal kössék egybe hogy ez egy gyengébb modell.Sokan sajnos úgytűnik ebből ítélnek.
Itt a cikk ha èrdekel
http://android.hu/samsung-galaxy-note-7-lehet-hogy-teljesen-kimarad-6-os-szeria[ Szerkesztve ]
-
Ákos19964
csendes tag
Sziasztok független N910C re valakinek már érkezett 6.0.1 frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest