Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz Parallaxis #20477 üzenetére

Ez kb. olyan mint ha én a környezetemben lévő további három Note 4 tulaj nevében beszélnék, akiknek semmi problémájuk nincs, igaz nem is lógnak fórumokon és nem érdeklik őket a frissítések.

Ez a tucatnyian kifejezés mint csepp a tengerben, fing a hurrikánban az összes vásárlót tekintve, egyébként nem tudom hányan is látogatják aktívan ezt a topikot, lehet tucatnyian sem.

Minden csak viszonyítás kérdése, nem volt hülye Alfred. Aki könnyen befolyásolható, az könnyen meg is eszik bármit amibe botlik a neten.

Én kritizáltam nem keveset a Samsungot, le is írtam miért, de a Samsung gyűlölet annak fényében megmosolyogtató, mintha bárkinek a fejéhez tartanának egy fegyvert, hogy azt a telefont vegye, használja.
    Vagy csak felettem szállt el az idő és már nem tudok fennakadni egy csebol döntésein sem.

Várnék egyetlen egy pozitív dolgot, amit tartalmazni fog az 5.1.1, amiért érdemes lenne várni.Amit én szeretnék, azt kihagyták.
    Aki meg a lassúságra panaszkodott, az ezután is fog, én nem nagyon olvastam külföldi fórumokon, hogy na ez igen, ezt vártuk, így kellett volna kiadni legelőször.Írták, hogy jobb, de extázis nem nagyon volt.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák