Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szegény S5 tulajok meg lesznek lőve, állítólag nem kapják meg majd 6.0-át...csak a note4/edge és annál fiatalabb flagship telók...bár ahogy a cikk írta, 2 verzió váltás után megszűnik a frissítés...
[ Szerkesztve ]
-
Gabor1123
tag
válasz yeezymeezy #20194 üzenetére
Úgy tűnik azt kifelejtették! 😊 Még nem merem elkiabálni, de ha így maradna, már sokkal elégedetteb lennék. Semmi extra, vagy komoly újdonság, csak egyszerűen lendületesebb. Persze még nem nyomkodtam annyit hogy minden előjöjjön, ahhoz kell pár nap. Ami engem nagyon idegesít, hogy hívás után ha leteszem, még 10-15 mp-ig nézhetem hogy kivel beszéltem. Ez most is megvan...
-
hanti
senior tag
válasz csalafinta65 #20188 üzenetére
Csak ott van gond ahol már megy a 4G, más gond nics a 4.4.4-l.
-
Gabor1123
tag
válasz yeezymeezy #20189 üzenetére
Eddig semmi extra, valamivel gyorsabban reagál ha meg akarok nyitni valamit, de lehet hogy ez csak a hardreset-nek köszönhető. Nagyon még nem mélyültem el benne, látható újdonság eddig csak a 2 plusz program. Tw-t eddig sem használtam, most is rögtön lecseréltem, így arról nem tudok mit mondani...
-
nggabi
félisten
válasz Gabor1123 #20187 üzenetére
dobná az ha beütnénk a pontos adatokat. mindegy, várunk.
szerk:
Checking firmware for SM-N910F/DRE/N910FXXU1COH4/N910FDRE1COH3/N910FXXU1COH4
Error: Could not send BinaryInform. Status code 200/400
Request was invalid. Are you sure the input data is correct?dobja, csak letölteni nem lehet.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
-
hanti
senior tag
válasz csalafinta65 #20183 üzenetére
A Vodás 4.4.4 nem támogatja az LTE hálózatot, ha nem rakod fel a Lollit nem lesz 4G és a többi sem fog rendesen működni.
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz csalafinta65 #20183 üzenetére
Van.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
norbi93
senior tag
válasz csalafinta65 #20166 üzenetére
Szintén redes, 4g és 4g+ t is kijelezte rendesen.
-
Grawens
senior tag
válasz #97246720 #20176 üzenetére
Bizony. Türelmesen még megvárom a jövő hét kezdetét és akkor megzörgetem a susnyást. Mindenféleképpen javítást, vagy kicserélést fogok kérni, csereigazolást nem, mert a Telekomnál is elfogyott, más alternatíva meg nincs. Legvégső esetben megjavíttatom a készüléket és a TMX-nek leszámláztatom a hibás teljesítés miatt, mert ugye erre is van lehetőségem.
-
törölt tag
válasz nggabi #20175 üzenetére
már bocsi de ennyire nehéz egy kicsit visszaolvasni?
-
törölt tag
-
hanti
senior tag
válasz csalafinta65 #20166 üzenetére
Milyen szoftver van a telón?
-
csalafinta65
senior tag
válasz Petyus1 #20162 üzenetére
Érdekes, amit kérdeztél...Nézem a Redes Note 4-et, mobilnet bekapcsolva, és valóban nincsen 4G kijelzés...Ellenben van 2 db , kizárólag mobilnetes Sim kártyám, amit Samsung Tab S 10.5-ben, és 8.4-ben használok. Ott szinte folyamatosan 4G hálózatot mutatnak a készülékek. Vajh ennek mi oka lehet? ( azonos helyeken használva a gépeket)
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz apaszka #20156 üzenetére
Amely alkalmazásokat tiltod, azokról lehet kvázi egy mentést csinálni, vagyis fr után a mentés importálásával azonnal tiltható újra az összes korábban tiltott app, nem kell egyesével újra tiltani.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Petyus1
tag
válasz #97246720 #20161 üzenetére
Bp. 19. ker. Most váltottunk vodára, de a trémobilos kártyával is csinálta. Ebből gondolom, hogy hardver lehet. Ahogy olvasom, volt itt néhány negatív vélemény erről a kiszálló szervízről. Akkor ez most úgy műxik, hogy kijönnek, megpróbálják megjavítani (gondolom úgysem sikerül), aztán elviszik, és itt hagynak egy másikat?
Az a baj, hogy elég sok személyes dolog van rajta, ezért az ember nem szívesen adja ki a telefonját a kezéből. (gondolom nem csak én vagyok vele így) Csak egy elméleti kérdés, ha pölö a telóra rá lenne regisztrálva egy paypass-os bankkártya, akkor hogy javítanák, mert azt elvileg ki sem adhatnám a kezemből?Nem ide tartozó bónusz kérdés: Látott már valaki note4-en 4G, vagy LTE feliratot, mert nekem eddig 1 év alatt a két szolgáltató egyikénél sem sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
Petyus1
tag
Próbáltam itt rákeresni a topicon, de nem találtam rá választ, úgyhogy megkérdezném:
valakinek volt esetleg olyan hibája, hogy pár naponként egyszer csak elmegy a telefonról minden térerő, mintha abszolút nem lenne szolgáltatás, nem lehet róla hívást kezdeményezni, illetve fogadni (minden egyéb műxik a készüléken amúgy). Akksi kivétel után feltámad a készülék, és kapok egy tonna sms-t, a sok nem fogadott hívásról. (és szidják a felmenőimet, hogy miért kapcsolom ki a céges telót munkaidőben) -
törölt tag
válasz apaszka #20150 üzenetére
ez nem app mentésre szolgál...arra ott az app backup and restore
csak custom recovery-s vagy root jogos módszer van arra hogy az otpayt kimentsd,egyszerűbb ga az aktivált kártyát exportálod,mert akkor nem kell újreggelni 100huf-ért a kártyát, nekem is így van meg
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz apaszka #20156 üzenetére
Köszi, ez nem is vészes ennyit megér. Arról tud valaki nyilatkozni milyen folyamatokat lehet fagyasztani és melyiket nem? Régen más telefonoknál volt ilyen. Köszi
MÁS:
Ki milyen tokot használ? Vennem kellene valamit.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz Szpisti #20152 üzenetére
Vágom, rájöttem közben, hogy ne mindent engedjem neki fagyasztani, mert túl sok lett volna.
De hova menti le az appomat ha mentést szeretnék készíteni? Pl ha nyomok egy hr-t vagy bár mi közbe jön?
Ki szeretném menteni az xml-t , hogy utána a szűz telefonról vissza tudjam rakni a mentést.
De egyáltalán Hogyan ment le egy OtPay -t pl? Utána megmarad a regisztrálási állapot?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Grawens
senior tag
válasz Parallaxis #20149 üzenetére
Kérlek győzz meg róla! Plíz! Hátha felébredek ebből a rossz álomból!
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #20072 üzenetére
Szia!
Megvettem, de kis segítség kellene?
Hogyan tudnám a pár fontos appomat menteni vele? Én próbáltam, de látszólag semmi sem történt.Ui.
Már alapból elég sok alkalmazást kiválasztott/fagyasztott?![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
csalafinta65
senior tag
válasz Grawens #20129 üzenetére
Miért ne akarnám? Csak jó tapasztalataim vannak vele. Ez egy nagy opció gari szempontból. Más. Nekem 4.4.4. szoftver van fent. Azt hiszem 5.0.1-et ajánl fel. Én maradnék a mostaninál. Milyen tapasztalaitok voltak a 4.4.4.-el? ( ANote 2 -őt is úgy adtam el, hogy a kiszállós műszerésszel mindent cseréltettem, felújítottam a készüléket.)
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz dancsuri #20144 üzenetére
KK esetében is ez volt.
Samsungnál azért jó mindenre felkészülni, főleg, hogy már kint van az utód.
Én majd a mások tapasztalatai alapján döntöm el felrakom e, mivel a mostanival sincs problémám.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
apaszka
veterán
válasz bwin.party #20130 üzenetére
Ha jó garit akarsz, vagy szolgáltatóst, vagy olyan helyről vedd ami a regisztrációs listában benne van. Az áfa-s számla kell a prémium garanciához.
Itt a ph,n olvastam ,van egy srác ki innen tud nagy kedvezményeket adni. Jó gari, és készülék.
Függetlenben gondolkozol , akkor C-s lesz 99,5% ban.
Szolgáltató meg csak F-est árul itt.Hogy melyiket választod?
Szerintem ízlések/pofonok.Ui;
Nekem mondjuk független de F-es van. én anno ilyent akartam. De ritka, és a garancia sem tuti. Igaz olcsó volt. Relatívhttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Grawens
senior tag
válasz Parallaxis #20132 üzenetére
A cserébe kivitt készüléket is a TMX kóklerkedi össze, szedett-vedett alkatrészekből. A különbség annyi, hogy míg a házhoz jövős helyszínes a komplett készüléket kicseréli egy összebarmolt darabra, addig a szervizben javítottnál jó eséllyel csak a hibás részegységet cserélik, de a tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy ez sem sikerül nekik a legtöbb esetben.
-
Gabor1123
tag
Sziasztok! Beindult a frissítés 5.1.1-re! Nekem most érkezett meg, várja hogy telepítsem. A telefon F-es, osztrák drei függő. Remélem nem lesz csalódás!
-
Grawens
senior tag
válasz csalafinta65 #20128 üzenetére
Ne nagyon akard azt a házhozjövős garit.
-
csalafinta65
senior tag
Ha a pl. a Note 4 -et 2015. 09.21.-ig regisztrálják a Samu oldalon, még lesz házhozjövős gari.
-
apaszka
veterán
válasz csalafinta65 #20125 üzenetére
Ilyen dolgokra figyelni kell, mert változnak az idők...
Mint az előbb írta privátban egy *barátom* innen , érdemes lenne megvenni a plusz évet 10000ért még az asszony Note3 asára is?
Note4 re meg tuti ha 3 év lesz??Na az enyém nem játszik, de van ki kitudná használni. Aki sokáig használ egy telefont, annak ez szerintem simán megéri.
Tízen ezer forint , és 3 év gari!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
csalafinta65
senior tag
válasz bwin.party #20120 üzenetére
Még talán van most. Vodafone kifogyott. apaszka : Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz apaszka #20122 üzenetére
Szia, ezt nem is tudtam, kösz az infót, az enyém még nincs beregisztrálva de ha szept. 20 ig beregisztrálom akkor érvényes a házhozjövős . Ugye jól értem? Akkor beregisztrálom , de remélem nem lesz rá szükségem amíg megtartom a telót
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
apaszka
veterán
A szolgáltatósnál még jár a + év, de a házhoz jövős nem! Nemrég vissza lépett a SAMSUNG!
Már az új készülékek nem javíthatók a helyszínen.
Tessék a [link] , és pontos infó!Szerk.
SZERINTEM mivel az új készülékek nem javíthatóak háznál, és csere egyre gázosabb lett a felújított cuccok miatt.
Gondoltak egy nagyot, és elviszik, vagy te beadod szervizbe, és majd ott kezdenek vele valamit.A lényeg, hogy nincs egyből másik telefon.
Mint más , ők sem lesznek jobbak.
Várható is volt.[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
Szia, Ha beregisztrálod a Samsunghoz akkor biztosan van
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
bwin.party
aktív tag
válasz csalafinta65 #20118 üzenetére
Szia! Én októberben fogok venni egy Note4-et. Prémium garancia a Telekomnál van?
-
apaszka
veterán
válasz csalafinta65 #20118 üzenetére
Gratula a készülékhez, használd sok örömmel !
-
csalafinta65
senior tag
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
régóta nem követem a topikot, mostanában kezdtem el olvasni az 5.1 miatt. mondhatni nem is értek a telóhoz már, csak használom. lenne egy hülye kérdésem.
anno 5.0-ra úgy frissítettem, hogy feltettem egy független DBT romot odinnal F-re.
tehát most DBT a csc. olvastam valami olyasmit, hogy nem lehet, csak roottal vissza állítani. ez most hogy van? buktam a garim?remélem nem kérdeztem nagy marhaságot
u.i. hozzáteszem azért raktam fel a DBT romot mert akkor azt mondták itt az okosok, hogy vissza lehet csinálni, hogy éljen a gari
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
Lesz itt Nóta 5, nem kell f*sni! A Telekomnál már kifutó termék a Nóta 4.
-
Sword
őstag
válasz yeezymeezy #20103 üzenetére
kizárt, hogy olyan rossz legyen, hogy vissza akarjam rakni, ha egyszer végre 5.1.1 lesz rajta
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
yeezymeezy
tag
Felrakta már valaki? Tapasztalatok?
Vissza lehet állni 5.0.1re knox ugras nelkul? -
Grawens
senior tag
Gyorsabb link "C"-re: 910C XEO U1COH4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest