- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Path of Exile 2
- PS Vita / PlayStation TV
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz Hauptmann #22240 üzenetére
Én kb. 1 éve cseréltettem az Oktogonnál lévő Samsung szervizben, mert előtte egy utángyártott akksicserével nem jártam jól, a gyenge, originál akksihoz képest (ami akkor már 4 éves volt) alig volt jobb az üzemidő, ezért úgy gondoltam, hogy elviszem a Samsungba cserére, mert ők csak nem használnak utángyártott akksikat. Így is lett, a Samsung szerviz cseréje után visszakaptam az eredeti akksiidőket, nagyon megéri kicsit többet költeni rá, ne azon a pár ezer forinton múljon.
Fél évre rá sajnos én is megkaptam viszont a kijelző bezöldülést, hogy nem reagál semmire, amikor megtudtam mennyi egy kijelzőcsere, inkább váltottam, de nem lenne rossz tartaléktelefonnak a Note 9, csak 100.000,- egy kijelzőcserére fáj lelkiekben, mert úgyis a fiókban töltené ideje nagy részét, annak ellenére, hogy hibátlan, és patika állapotú, de nagyon szerettem a készüléket, 5 évig hűségesen kiszolgált.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
törölt tag
Jól emlékszel. Én cseréltem, sotot ugyan nem néztem, de legalább kibírta reggeltől estig. De este már nem nagyon lehet így se nyomkodni, töltőre kell tenni. Nekem azt mondta a szervizes, hogy eredeti akkut tesz bele, kereskedelmi forgalomban nem kapható, csak a szervizek vásárolhatják meg. Most is az van benne, de mivel behányt a mikrofon már másodjára, inkább vettem másik telefont.
-
gerner1
nagyúr
A miénken visszaállt az újkorában realizált 6½ -7ó, 2SiM -mel, Teljesítmény módban, egyetlen soc-media felületet (& APP -ot ) sem használva. Azrán, pont ugyan úgy csökkent az akku degradálódásával, mint az eredetivel.
Most, lassan ismét cserés lesz. Mi, megint a SES -be visszük (Westend).
Sok múlik még, a valóban jónak minősíthető térerőn, hogy mennyit vagyunk mozgásban, és ezek miatt mennyi a fallback, tornyok közti váltás, stb...
Ugyanakkor, szerintem lehet jónak minősíthető plö 2-3ó SOT is ( picit talán túl van misztifikálva), ha mellette van plö sok órányi hívás, vagy BT-zene, stb is (emelyek szintén fogyasztanak) ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest