Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
válasz
zsolt1129 #7604 üzenetére
Szia!
Én vettem tőlük telefont. A kommunikációjuk csapnivaló (értsd nem válaszolnak a levelekre), de hamar megjött a cucc, ami bontatlan, EU kivitelű (igaz osztrák), független, kétkártyás 128GB-os verzió volt. Kaptam hozzá rendes számlát, amivel a régióhelyes volta miatt az egy éves Samsung garit biztosan tudom érvényesíteni, a második évet meg majd meglátjuk...
A hasonló áron áruló webshopokkal szemben talán ez előnyt jelent, hogy az általuk küldött teló nem ázsiai vagy ki tudja, milyen régióba szánt azután áthegesztett, meg "alapcsomag" - "teljes csomag" választási "lehetőséggel" kínált készülék, hanem legalább EU-s és bontatlan dobozos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elite: Dangerous
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Politika
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest