-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolint
tag
Sziasztok.
Tapasztalt valaki olyat hogy play áruházban nincs frissítés semmihez? Szerintem két hete nem frissült semmi, üres frissítések fül, de még az előző alkalmazasokat sem mutatja. Automatára van állítva, bármilyen hálózaton tudna frissülni, régebben volt hogy naponta több közösségi alkalmazás is frissült, most semmi, lehet náluk is szünet van?
[kép]
Note 10+ egyenként. És android 10
Meg nézné valaki hogy nála a frissítéseknel hogy néz ki.
Köszi -
Zolint
tag
Hát bőgjél ha ilyen tartalmatlan hozzaszolast bofogtel ide. XD
-
Zolint
tag
válasz
Macskasy #4140 üzenetére
Köszi köszi.
Az már rá ér, egyébként szerintem elég jól frissült a telefon, oké nem ültem és néztem folyamatosan hogy van e update. De erre kíváncsi voltam, és eléggé tetszik, nem egy nagy változás de az aprosagok amikhez hozzá nyúltak szvsz, és számomra tetszenek.
Amugy meg note10 - en 10 legyen! Így teljes az együttállás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest