-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Ezekiel Ston #5967 üzenetére
Note5-tel én is így jártam. Az pedig mivel nem jött EU-ba, nem volt hozzá alkatrész. Az volt a mákom, hogy a hátlap pókhálósodott, és nem volt feltűnő. El tudtam adni 30k-val olcsóbban, mert az alkatrészt Ázsiából kellett volna rendelni, ami cserével együtt 120k lett volna (kijelző is sérült, de minimálisan). A te esetedben is zsebbenyúlós lesz. Note8-tól kizárólag csak biztosítással vettem. Note 9-nél vissza is jött az ára. Kijelző rommá tört + keret is sérült. 120e lett volna ha fizetős, szóval nagyon megéri a biztosítás. Pont ezért fóliát és tokot se használok, mert igaz, hogy így sérülékenyebb, de a felhasználói élmény sokkal jobb. Ilyen kategóriájú telefont érdemes biztosítással venni. Lehet hogy évente 30k, de egy esésnél azonnal visszajön az ára, ha meg nem pottyantod, tudod, hogy biztonságban van.
A menete:
Telenort felhívtam, felvették az adatokat, pár napon belül jött a futár...Elvitte, 4 nap múlva hozta új kijelzővel, új kerettel, számlával amin szerepelt, hogy mennyi lett volna ha nincs biztosítás. Még ajándék fóliát is tettek a kijelzőre. Nagyon korrekt és gyors ügymenet volt. Hátránya, hogy ezt csak szolgáltatónál tudod igénybe venni, vásárlásnál. Utólagos biztosításra (használtan) nincs lehetőség. Jah...Lemaradt. Az önrész azt hiszem 25-30k egységesen.[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Ezekiel Ston #6020 üzenetére
Én már sokszor zsonglőrködtem vele....és bizony, mindig segített a pánt. Bumper és flip tok pedig sohasem lesz a telefonomon....marad a pánt
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Ezekiel Ston #6016 üzenetére
A leghatékonyabb védelem a leesés ellen a csuklópánt (lenne), ha a gyártók nem spórolnák le az annak rögzítésre használatos egészen kicsi kis lyukat a készülékről. Egy ilyen pántot nagyon könnyen be lehet akasztani, legalább egy ujjba, így szinte mindig védve van a telefon a leesés ellen. Az előző telefonjaimon mind volt ilyen lehetőség és bizony többször volt, hogy hopp, a teló kicsúszott a kezemből, de a leesés helyet csak hintázott a pánton, ami pl a kisujjamra volt beakasztva.
Most ilyen tokot rendeltem, de nem a hozzáadott pántot használom (zavaró az a gyűrű), hanem amit anno rendeltem, fillérest (megjegyzem, bármely sima tokra is rá applikálható, ha valamelyik, a tokon lévő lyukba (pl hangszóró) befűzzük a pántot).
Tudom, nem túl elegáns, de még mindig szebb, mint egy nagy bumszli tok, vagy egy becsukható bőrtok (ami sokszor a vastagsága miatt bezavar a fotózásba)....és sokkal szebb, mint egy törött, repedt kijelző, vagy egy szétesett telefon (arról nem is beszélve, hogy sokszor hiába a védőtok, ha a teló egy szegélyre, vagy kavicsra esik, amikor is tuti a törés, repedés kialakulása)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
MODERÁTOR
Jól sejted, de ha nem hivatalos szervizben csináltatod meg, akkor ugrott a garancia.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cdl
senior tag
válasz Ezekiel Ston #5987 üzenetére
-
cdl
senior tag
válasz Ezekiel Ston #5982 üzenetére
Bármelyik Samsung szerviz megcsinálja, 85000 huf az ára.
-
nagyúr
válasz Ezekiel Ston #5979 üzenetére
Ne haragudj, túl sok hozzászólást olvasok mostanában, azt valahogy kihagyta az agyam, hogy a tiéd "zakózott" egyet. Ha csak nem tudod meggyőzni a szervízt, hogy külső beavatkozás nélkül történt vele ami, akkor ez nem garanciális probléma. Viszont azt biztos megkérdezném,hogy ha fizetős a dolog, akkor megoldható-e a háztól házig a Samsing szervíz.
-
cdl
senior tag
válasz Ezekiel Ston #5979 üzenetére
Az összetört kijelzőt szeretnéd garanciában ingyen javíttatni?
-
nagyúr
Ha Samsung garancia van rá, akkor most prémium van a koronavírus ideje alatt, azaz viszik-hozzák neked: [link]
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Így most csak akkor folytatódik a gari,ha hivatalos samsung szervízben csináltatod meg pénzért. Ha máshol, akkor lehet olcsóbb lesz,de semmi garancia rá onnantól.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
telefonmágus
senior tag
válasz Ezekiel Ston #5391 üzenetére
A Star Wars még csak most lett 10es és 1esen áll
A XEH már 2es
Ha maradsz 2esen és a Star Wars is ugrik 2esre akkor simán
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
telefonmágus
senior tag
válasz Ezekiel Ston #4478 üzenetére
BL , AP , CP , CSC
Az fullos,máshogy meg se próbáld
HOME CSC-t ne is használd!!!
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest