-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz Viper26 #3730 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben jártam egy ideig. 10 év iOs után váltottam. 2 hónap után azt mondom nem bántam meg! Pedig nálam apple ökoszisztéma megvolt.(iphone, watch, airpods, macbook pro, apple tv). Telefon és watch ment. Jött note 10 és active 2-es óra. Semmi hiányérzetem nincs. Sőt! S-Pen zseniális találmány! Design nem is kérdés samu javára. Csak ajánlani tudom! Pedig soha nem voltam egy samsung fan!
-
viera
őstag
válasz Viper26 #3730 üzenetére
Én lassan egy hete használok i11 Pro-t de szerintem vissza küldöm aztán jövök vissza Note10-re. Baromi jó telefon ez is de nekem kicsi,a Pro Max meg már túl sok annyiért.Na meg azért hiányolom az S-Pen-t is. Kíváncsi voltam milyen az iPhone de egyelőre nem fogott meg annyira,hogy maradjon.Viszont az iPad-et nem cserélném le semmi másra.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Sanraith
aktív tag
válasz Viper26 #2931 üzenetére
Ez a videó meglepett. Az eddigi információk pont arról szóltak, hogy a vastag/mintás fólián keresztül rögzített ujjlenyomatokkal van a baj. Ahhoz képest ez új, kíváncsi vagyok, hogy mennyire reprodukálható.
Mondjuk ha emiatt a bankolós appból kitiltják a telefonom, akkor már keresem is az új bankomat..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest