Hirdetés
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
-
GAMEPOD
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
Viper26 #3730 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben jártam egy ideig. 10 év iOs után váltottam. 2 hónap után azt mondom nem bántam meg! Pedig nálam apple ökoszisztéma megvolt.(iphone, watch, airpods, macbook pro, apple tv). Telefon és watch ment. Jött note 10 és active 2-es óra. Semmi hiányérzetem nincs. Sőt! S-Pen zseniális találmány! Design nem is kérdés samu javára. Csak ajánlani tudom! Pedig soha nem voltam egy samsung fan!
-
viera
őstag
válasz
Viper26 #3730 üzenetére
Én lassan egy hete használok i11 Pro-t de szerintem vissza küldöm aztán jövök vissza Note10-re.
Baromi jó telefon ez is de nekem kicsi,a Pro Max meg már túl sok annyiért.Na meg azért hiányolom az S-Pen-t is.
Kíváncsi voltam milyen az iPhone de egyelőre nem fogott meg annyira,hogy maradjon.Viszont az iPad-et nem cserélném le semmi másra.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Viper26 #2931 üzenetére
Ez a videó meglepett. Az eddigi információk pont arról szóltak, hogy a vastag/mintás fólián keresztül rögzített ujjlenyomatokkal van a baj. Ahhoz képest ez új, kíváncsi vagyok, hogy mennyire reprodukálható.
Mondjuk ha emiatt a bankolós appból kitiltják a telefonom, akkor már keresem is az új bankomat..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest