Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anderw
csendes tag
Ez tipikusan az a játék, amit bűn csak egy platformra kiadni :/
-
Pikkolo^^
addikt
válasz LackoMester #7 üzenetére
Engem csak a kinect miatt érdekelne, de most nem úgy tűnt, hogy olyan "élőszereplős" lenne.
-
LackoMester
addikt
válasz gyáliSanyi #5 üzenetére
Kár érte, azért bízok benne, h. 1- 2 év után egy rossz pillanatukba kidobják PC- re is.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
rodrigez
senior tag
Grafikailag mindent visz. Szerintem méltó lesz a játék az exkluzív címhez! Valamiért úgy érzem, hogy lehet valamivel erősebb a PS4 konzolja /ha erősebb/, de a húzónevek miatt, legalábbis a konzolok rajtja idején én az MS konzoljára szavaznék. Több az exkluzív az MS oldalán ami megfogott. Ha jönne egy kinect nélküli verzió PS4 áron, akkor nem is töprengenék tovább.
-
gyáliSanyi
őstag
-
LackoMester
addikt
PC- re nincs tervbe a megjelenés, valaki valami info , esetleg?
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
aero.
veterán
Azt hittem jön 360-ra is, kár. Jól néz ki amúgy. Kicsit Assassin-os séma, csak végre igazi harcban.
-
MCBASSTION
aktív tag
eleg jol nez ki
de Mariusnak (?) miert erzodik ilyen unalmasnak a hangja???windows7sins.org
-
gianni85
veterán
egyre jobban tetszik a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest