Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze azért hoznak ki egeret már lassan mind két nextgen konzolra. Mert biztos nincs rá igény
Miert, van? Ugy tudom a lehetoseg mar megvolt prexgenen is, valahogy megsem terjedt el. Ketlem, hogy az uj gepeken ez maskepp lenne.
de precíziós normális cézáshoz a joy sehol sincs az egérhez
Ezt senki nem vitatja, sot, senkit nem is erdekel.
-
djgeg
őstag
válasz #08052480 #33 üzenetére
Persze azért hoznak ki egeret már lassan mind két nextgen konzolra. Mert biztos nincs rá igény
Nem akarok itt joy-egér háborút indítani... Jó vagyok én Joyal is mivel k sok ideig még FPS-t is játszottam rajta... de precíziós normális cézáshoz a joy sehol sincs az egérhez. Látszik is sok játékon is, hogy a normális célzást már csak lassítva építik be a játékba (vagy durva rásegítéssel).[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
törölt tag
Precíziós célzáshoz mint a pont a fedezékből kilógó ellenség eltlalálása action közben az nem a joy féle célzás ahhoz egér kell
Marmint neked lehet, meg a csokanak akit videoztak, a tobbsegnek azert megy eger nelkul is, koszonjuk szepen A jatekok nagyja egyebkent nem hasznal autoaimot konzolon sem (vagy csak nagyon finom szinten es az kikapcsolhato)
-
wolfman
veterán
Ez a sok játékrásegítés manapság szinte minden játékba belekerül. Régebben kis szerethetően, szolidan adagolták ezeket a segítségeket vagy nem is voltak, éppen csak láttad hogy mi van, most meg az ellenfelek körül vakít az aura, egy ba..zott nagy zöld nyíl mutatja, hogy itt az ellenség, meg ide lőjjé', ott a kulcs a fűben, ott a puska a sziklának támasztva. Szóval nem a TR hibája, hanem a játékosoké akik ezt megkövetelik. Azért fejlesztik bele a játékokba, hogy Józsika az elszánt potenciális vásárló, de a játékokban igen ügyetlen telepi gyerek is lássa az interakciókat, mert különben csak pislogna, hogy miisvanakkó'? !!! Nekem ez a Deus Ex - Human Revolution-nél kezdődött, de baromi módon idegesített, nem is érdekelt nagyon a játék utána.
Az a baj, hogy még csak nem is opcionális ez.Ehhez a grafikához tényleg valami részletesebb fizika meg mozgás, interakció animáció dukált volna, mert nagyon nincs egában a kettő.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ceia
őstag
Tényleg semmi köze már sem Larához, sem a TR játékhoz. Elsőnek megállapítottam, hogy a grafika nagyon szép. De itt meg is állhatok a dícséretben. Én mindig is azért szerettem a 3D játékokat, mert illúziót adtak. Beleélhettem magam, mintha tényleg ott lennék azokon a helyeken, és részt vennék azokban a kalandokban. Ez itt kapásból kilőve. A képernyőn megjelenő "effektek" gondoskodnak róla, hogy egy percig se felejtsük el, ez egy játék. Gyakorlatilag egy 3D-s Mario feltuningolva. Nem tudom, a sok felirat és kép a játék része-e, vagy csak most van itt a bemutató miatt? Ha benne lesz, az gáz.. A tárgyak körüli világító körvonal, az akcióbillentyűk kiírása, a nagy nyilak amik mutatják, hogy merre menjünk.. Szóval túl sokat kommunikál a játék a játékossal, nem hagy teret a felfedezésnek. A lány akrobatikában a Jediket alázza, pedig őket segíti az Erő! Képtelen mozdulatokat, ugrásokat csinál. A régi Lara valamivel hihetőbb volt. Kiváncsi lennék rá, milyen lengébb öltözetben, mert ehhez a fizikumhoz kb. egy bodybuilder nő izomzatával kéne rendelkeznie. (aki elvileg egy gyönyörű archeológus!) Az íjjal való kivégzés is érdekes: Mi akar ez lenni? Megfojtani valakit ennyi idő alatt nem lehet, a nyakát törni meg ilyen módon nem.. Ezzel a grafikával és motorral egy tökéletes TR játékot is csinálhattak volna, de ez csak egy túlpörgetett akciójáték egy emberfeletti képeségekkel bíró szupernővel. Korrektebb lett volna más címmel és névvel kiadni. De ez már az előző résznél is így volt. Ahogy már írták előttem, a Tomb Raider véget ért az Underworld-del.
it's more fun to compute
-
djgeg
őstag
Hát azért gondolom akinek a kezébe adták nem életében elösször célzott joyal... Nem értem így se úgy se. Joy nem célzásra való... Max lassítva meg rásegítéssel... Precíziós célzáshoz mint a pont a fedezékből kilógó ellenség eltlalálása action közben az nem a joy féle célzás ahhoz egér kell. (persze lassítás vagy rásegítés nélkül.)
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
DR01DMAN
aktív tag
Nem gáz ennyi részt megmutatni a játékból? Még meg sem jelent, és láttam már vagy egy óra játékmenetet.
-
energy4ever
addikt
válasz pulyka jocó #19 üzenetére
MS fizet, sony nem. Meg amugy is nehezebb PS3-ra programozni.
-
pulyka jocó
senior tag
Ps3 ra tényleg nem jön? Bezzeg 360-ra.....
-
Puma K
nagyúr
Az előző része meg van PC-re.
A single részét 7 órát toltam.
Kb 70%-nál vagyok nem vittem végig mert inkább a craft-olásra mentem rá, hogy kimaxoljak amit csak tudok.A multijába 40 órát tettem.
A mutli nem rossz, mert eléggé pörgős és a pályák is nagyon jók, plusz vannak aktiválható csapdák, taposóaknák és egyéb huncuttságok. Ja meg vannak spéci fegyverek amiket meg kell találni és addig lehet használni míg ki nem fogynak (minigun és egy nagyon erős és pontos íj).Viszont eléggé béna az MI még mindig és gagyi néhány megvalósítás... egy Tomb Raider játéktól többet vártam volna anno és most is (hogy ezeket javítják vagy valami...).
Lehetne szabadabb-jobban bejárható a környezet.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kengyel
nagyúr
Kicsit még messze van a PC.-megjelenése, de azt hiszem megéri kivárni
kengyel
-
Viktor77
titán
Jézusom , ez lett a Tomb Raiderből?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
falijja
őstag
Kurva pocsékul céloz...
-
AAAgold
senior tag
3:13-nál vicces a grafikai bug
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
wolfman
veterán
Az MI azt hiszem még mindig azon a szinten van mint az elején is volt.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
energy4ever
addikt
válasz Dr. Student #4 üzenetére
PC-re az elozo resz tokeletes volt. Mondhatni 0 jatekhibaval adtak ki. Nagyon jol optimalizaltak. Hibatlanul tamogatja a multi gpu-t, akar 4gpu-t is teljes mertekben kihasznal, valamint multi monitor tamogatasa is toppon van, Eyefinity resze nemhogy hibatlan, raadasul szinten korrekt optimalizalasu.
-
Dr. Student
senior tag
Én nagyon várom igaz PC-re. Az előző rész is nagyon jó.
Dr. Student
-
Scholes9
nagyúr
Majd PS4-re nyomott áron beszerzem. Nálam semmi extra
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14 M4 Space Black
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
energy4ever
addikt
Xbox 360-as verzioval mi van?
Tudtommal jon arra is, One-os verzioval 1 napon, de a cikk nem ir rola semmit se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Nintendo Gameboy Advance GBA játék Barbie as the Princess and the Pauper
- Hibátlan állapotú, keveset használt Xbox Series X eladó
- Playstation 5 lemezes (CFI-1116A) + 1 kontroller PS5
- Playstation 5 Slim Digital + Fortnite(1TB) 21 hónap garancia (PS5)
- PS4 Fat 500 GB Konzol (Horizon Zero Dawn + 2 kontroller)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest