Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz TazLeacher #15 üzenetére
Az már ultrahardnak minősül..de megpróbálom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz TazLeacher #13 üzenetére
Ahha...ez nekem eszembe se jutott
Vagy csak szimplán csukjam be a szemem esetleg?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz TazLeacher #1 üzenetére
Az 1nek van remakeja..GC-n
Szerk: nekem amugy bejön...elég jól néz ki
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
robogo81
senior tag
válasz TazLeacher #3 üzenetére
"További jó hír, hogy a Resident Evil: Code Veronica HD is érkezik, méghozzá a jövőhét folyamán. Így a klasszikus Resident Evil játékok kedvelői SEM maradnak ki a mókából."
Szerintem a cikk szerzője a Veronikára gondolt a klasszikus megnevezés alatt,és nem a 4-re.Én még régebben megvettem a 4-et Pc-re,mivel volt már akkor is analógos gémpadom,az irányítás nem okozott akkora megrázkódtatást,mint annak aki billentyűzetről vitte végig.
Akkoriban még nem volt összehasonlítási alapom,tudtam hogy nem egy nagy szám a port,de még nem is gondoltam hogy mennyire gáz.
Később mikor kiadták házilag barkácsolt(a GC verzióban lévő) textúra pakkokat,akkor esett le,hogy a pc-s portban sokszor csak fele akkora textúrák vannak,mint a GameCube-s verzióban .
Szerencsére a sok Modding figurák már megcsinálták a Hi-res csomagokat,amik legalább 4x nagyobb texturákat tartalmaznak,meg a nagyobb felbontású átvezető videókat,így végre sokat javult a játék.Sajnos az egér irányítást ezek se mentik meg(az egér mód se sokat segít,csak a joyt emulálja,persze jobb mint a semmi).
Most nem vagyok benne biztos,de mintha a GC- tudta a valós videókat,a ruha meg a fegyver az volt a videóban amit a karakter viselt.[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
robogo81
senior tag
válasz TazLeacher #1 üzenetére
A Veronika-x is inkább a klasszikusok közzé tartozhat,az irányítása miatt,igaz ott nem előre renderelt a háttér.
Kíváncsi vagyok a felújított 4-ben előre felvett videók vannak,vagy a játék valós időben állítja elő(ez a PC-s port miatt érdekel,ott nagyon elbbbb... hülyére tömörítették)?Az második videóban,aki játszott nem nagyon volt gyakorlott játékos,sokszor volt halálközeli élménye ,a gengszteresben több taktikát láttam,tudta honnan jöhetnek az ellenfelek,igaz a Tommy gunnal könnyebb. A 4. nem néztem
redmi note 8 . psn:robert_warior
Új hozzászólás Aktív témák
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- Path of Exile 2
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest