Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Manimaci
tag
válasz Peterhappy #350 üzenetére
Igen, RKCEUXM a mostani. Globál van irva, de nem tudom, hogy az EU is globálként van-e jelölve a leírásban.
Megpróbálom amit írtál, hátha. -
Manimaci
tag
válasz Viktor0610 #351 üzenetére
A képen látszik a pontos Rom, de szerintem ez EU-s. Javitsatok ki, ha tévedek.
Egyébként kell a bootloader nyitás ehhez a fajta rom telepítéshez? MiTool-os letöltés. -
MODERÁTOR
-
Manimaci
tag
válasz Viktor0610 #355 üzenetére
Igen, próbáltam sokféle letöltést, de egyik se megy. Most próbáltam, amit Peterhappy irt, de ez se működik.
Létezik, hogy gyári hibás a rendszer? Esetleg egy Factory reset segíthet? Bootloadert nem nyitnám még meg, mert 2 év garit buknék. -
MODERÁTOR
-
Manimaci
tag
válasz Peterhappy #358 üzenetére
Meglett a baj oka. Nekem ugye 13.0.9.0 RKCEUXM rom volt. A következő, mint kiderült, nem a 13.0.2.0 SKCEUXM volt, hanem volt egy 13.0.10.0 RKCEUXM, amit amugy eddig 10 letöltő oldalból egy se dobott fel. Most a Miuirom.org-on láttam meg és azt sikerült feltenni. Amint frissült, már dobta is az értesítést a legujabb 13.0.5.0 SKCEUXM csomagra, ami a legfrissebb. Frissült is, igy már Android 12 és legujabb Miui van. Köszönöm a segítő hozzászólásokat mindkettőtöknek.
-
MODERÁTOR
Az elérhető ROM-ok innen letölthetők:
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/veux/
(A hivatalos letöltőoldal hivatalos linkjeit szedi össze, van history, egy helyen van a recovery ROM ZIP és a fastboot ROM linkje is.)Rendszerfrissítéshez töltsd le a készülékre a recovery ROM-ot (figyelj, hogy milyen verziód van: MIXM, EUXM), majd a Beállítások - Rendszerfrissítés oldalon kattints a jobb felső három pöttyre, itt a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alatt be tudod tallózni a fájlt, majd teleptheted.
(Amennyiben nincs Frissítőcsomag kiválasztása menüpontod, kattint többször a nagy MIUI verziószámos oldalon a számra.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
miauut
tag
válasz Viktor0610 #362 üzenetére
Az én verzióm 13,0.9.0 (RKCEUXM)
Ehhez a legközelebb állóRedmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G – EEA StableLstestV13.0.2.0.SKCEUXM
Akkor ez lenne a jó?
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
Manimaci
tag
válasz Peterhappy #364 üzenetére
Igen, ezt ajánlom én is. Hátha elkerülöd a kínlódást egyből.
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna még, amire nem találtam eddig választ, hogy szeretnék 2 simet dualba használni. Az egyik normál telefonálós, a másik csak mobilnet sim lenne. A kérdésem az, hogy van mód arra a beállitásoknál, hogy a telefonos simen mindig elérjenek? Gondolok itt arra, hogy pl streamelek épp (Hbo, Netflix...) és közben ha hívnak, elérnek, mert a teló a netes kártyáról automatikusan átvált. Egyszóval a telós sim a fő sim lenne és a netes a másodlagos.
Olvastam sok helyen, hogy ha épp van adatforgalom az egyik simen, akkor nem érnek el telón a másik simen. -
MODERÁTOR
-
Manimaci
tag
válasz Viktor0610 #367 üzenetére
Értem. Az nem gond, mert addig úgyse nézem a netet, streamet. A lényeg, hogy elérjenek bármikor telón, függetlenül, hogy épp használom-e a netes simet.
-
BitRider
senior tag
válasz Manimaci #368 üzenetére
Nekem azzal volt baj, hogy telefonálás közben nem tudtam megnézni egy weboldalt sem, mert mobilnet olyankor se ki, se be (a 2 szolgáltató semelyik kombinációjával sem)... erre az volt a megoldás, hogy engedélyezni kellett a VoLTE-t (Yettel - azt már nem tudom, hogy csak a készüléken, vagy a szolgáltatónál is állítani kellett-e valamit - én náluk voltam bent ezt megoldani). Amúgy én is 2 simmel használom, nem tudom, mennyire releváns a problémakör.
[ Szerkesztve ]
-
ufonauta
aktív tag
válasz BitRider #369 üzenetére
A VoLTE beálításokat már én is kerestem a készüléken, de sehol nem találom. Szerintem nekem a szolgáltatónál (Voda) engedélyezve van, mert Huawei P30 proról váltottam, amin évekig működött a VoLTE. Most a P30 Prót odaadtam az asszonynak és nála ugyanúgy működik rajta a VoLTE. Tudja ez a telefon egyáltalán a VoLTE-t?
-
ktomcat
senior tag
válasz ufonauta #370 üzenetére
Tudja Próbáld meg esetleg a tárcsázóból aktiválni ( *#*#4636#*#* )
@Manimanci Elvileg a sim beállításoknál kéne egy olyan menüpontnak lennie hogy "data for duing calls" = adathasználat hívás közben?, és ott tudod beállítani hogy legyen neted hívás során. Csak akkor a telefonálós sim-nél kell ezt állítani és annak az internetét használja a hívások alatt (a másikat addig lelövi) de így nincs "netszakadás"
[ Szerkesztve ]
-
miauut
tag
válasz Peterhappy #364 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült minden,
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
ufonauta
aktív tag
válasz BitRider #373 üzenetére
VoLTE aktiválása: *#*#86583#*#* VoWiFi: *#*#869434#*#* kóddal ennyit sikerült előhoznom, de az ikonoknál és a híváslistában sem jelzi a VoLTE-t. Pedig a P30Pro a nejemnek még most is jelzi. Két mobilszámom van ugyanazon az előfizető azonosítón és nem változtattam semmit a szolgáltatói oldalon. Csak vettem egy új telefont és a régit az asszonynak adtam a törött P20-a helyett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ufonauta
aktív tag
Újabb kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
Mindenhol azt írják, hogy nincs benne közelség érzékelő, kivéve a hivatalos specifikációban:
[link]
Most akkor van benne, vagy nincs? Az való igaz, hogy jobban oda kell figyelni telefonáláskor, hogy ne nyomkodjam a fülemmel össze-vissza, mint a P30 Pro-nál kellett. -
Gregor37
csendes tag
Olvastátok?..
https://helloxiaomi.hu/ujabb-16-xiaomi-telefon-miui-frissitese-szunik-meg/amp/ -
ufonauta
aktív tag
válasz Gregor37 #380 üzenetére
Nos én valahogy az Xperia óta így foltoztam a telefonjaimat. Huawei P7, P9, P20, P30 pro. Ez utóbbit cseréltem le a Redmi Note 11 Pro-ra (csak azért, mert a tetves Trump miatt már nincs a Huawei-en google) és a P30 Pro-t odaadtam az asszonynak. Az már más kérdés, hogy azóta szánom-bánom, mert ez a telefon egy kalap kaki a P30 Pro-hoz képest. De mi az isten olyan fontos ezeken a frissítéseken? Ha jól emlékszem A P7 még android 9-el jött ki, míg a Note már 12-vel rendelkezik. Valaki mondja már el, mi a különbség, mert én eddig szoftveresen semmit nem vettem észre! Mi a fene ez a frissítés fétis? Valami felett elsiklottam néhány év alatt? Anno még Xperiás időkben igencsak mókoltam a ROM-okat a telómra oszt rájöttem, hogy a gyárinál nincs jobb. Mi a fene ez az állandó frissítési kényszer? Kinek hiányoznak az újabb háttérképek és témák? Mert, hogy 10 éve más nem változott az tapasztalataim szerint tuti. :eek:
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
Jó hírek a custom romok világából, nem engedtem el a PixelExtended vonalat (2 hete megszüntették a csoportot azzal a szöveggel hogy nem lesz több rom), hétvégén mégis kijött ugyanattól a fejlesztőtől a frissítés, ezúttal már gyári miui camerával beépítve
Post Link
PixelExtended-5.8_veux-13.0-20230519-0713-UNOFFICIAL.zip -
lilla8625
csendes tag
Sziasztok! Adott ez a telefon, a páromnak adtam mert én kaptam egy másikat, én vodás vagyok a párom t mobilos, nálam nem volt probléma a készülékkel, mióta a párom használja lemegy a készülék offline módba és csak akkor kapcsolódik vissza ha feléleszti a készüléket! Most kértük új kártyát de sajnos nem oldotta meg! Esetleg valakinek 5 let merre induljak még el?
-
MODERÁTOR
-
lilla8625
csendes tag
válasz Viktor0610 #385 üzenetére
Most kaptam még egy ötletet ,lehet az akkukínélőt vissza kapcsolta a gyári visszaállítás és az kapcsolja ki!
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Minap vettem egy xprotect üvegfóliát a telóra, de felhelyezésnél már látszott hogy nem is elég nagy, illetve a széleknél sem tapadt fel megfelelően. Ez egy elvileg minőségi márka, így most nem tudom, hogy van-e olyan fólia vagy üveg, ami tutira rásimul rendeses a kijelzőre!?
Tudtok esetleg ajánlani nekem, akár olyat is, ahol fel is teszik profin (Budapesten). Köszönöm! -
Manimaci
tag
Felmerült egy kérdés bennem. Van mód Miui 13 alatt, hogy legyen értesítési led? Vagy van megbizható applikáció, ami működik és nem csak egy ideig villogtatja a képernyőt, hanem addig, amig meg nem nézem?
-
ktomcat
senior tag
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Ez most valójában ugyanaz mint a Poco x4 pro 5g? Mert ezt mondják a szakértő youtube rek. Viszont akkor árban miért jóval kedvezőbb? Megéri váltani Poco X3 nfc -ről? Leszámítva az amoled kijelzőt.
-
Rickeffe
aktív tag
Remek teszt, telefonálni lehet vele?
Rickeffe
-
MODERÁTOR
-
csaszika33
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám,hogy a térerő átvált csak segélyhívásra és a neten edge.Note 11 pro 5g a teló,és 13.0.6.0 skceuxm van rajta.Tudna valaki segíteni vagy szervíz?2022 novemberi telefon. -
Adama123
aktív tag
válasz csaszika33 #399 üzenetére
Sim kártya csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások