Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz rumos14 #8350 üzenetére
Én az utolsó napon egyet skipeltem, amikor visszafelé kellett menni és előbb beérni, mint ő, mert nem volt időm meg normális hely sem többször nekifutni, mert szombaton megint későn feküdtem le, vasárnap meg szinte egész nap úton voltunk (hazafelé Horvátországból). Szóval biztos teljesíthető lett volna azzal a 21 tuninggal is, amit rátoltam, de az utolsó két versenyt már így is az autópályán, pihenőkön, benzinkúton próbáltam befejezni. Az utolsó verseny utolsó körében az utolsó sikánt elrontottam, így túl sok lett az off-track, kezdhettem újra egy szervíz után. Amire csak fél órával ezelőtt jutott időm, mert fél 12-re értünk csak haza!
Amúgy meg a manuális gáz-féktől már fájt a bokám, mire Magyarországra értünk, mert alig használtam a tempomatot, csak Letenye után kapcsoltam be újra...
-
oz82
senior tag
válasz rumos14 #8350 üzenetére
Pr 104 el az utolsó 2 napon 3-3 skip...
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest