Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz vehement69 #9 üzenetére
miért, a Core i7-est tudjuk mi? mert nekem azon kívül, hogy egy újgenerációs Intel cucc, fingom sincs. misztikus...
-
vehement69
senior tag
misztikus azért, mert nem lehet tudni, pontosan mi is az A4, még ha feltételezhető, milyen magra épül.
az ökörség az, amiket te szoktál írni.
tényleg bulvár kafé, és tényleg sok az Apple-höz kapcsolódó hírekből, de amíg Te is ide kommentelsz, addig lesznek.
mellesleg én az ilyen hírekre nem fújok, mert ezek tényt közölnek, és érdekes a PA Semi-s vonulat is, vagyishogy miért volt szükség még egy hasonló profilú cég felvásárlására.ezennel 'könnyes' búcsút veszek ettől a lapcsaládtól, sziasztok mindenkik, további jó értelmetlen vitázást, fújolást, fanboykodást, okoskodást. meg a ritka kivételeknek értelmes eszmecserét.
I am cancer in your bones
-
Integra
titán
mi az hogy misztikus processzor?????
mi ez az ökörség????
BULVÁR KÁFÉ, az van......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
floatr
veterán
Túl nagy konkrétumokat nem tudok, de a samsung eléggé rágyúrt a TV-be integrált dolgokra. Gondolom nemsokára kijönnek egy érintőképernyős LED cuccal, ami androidot futtat Mekkora poén lenne. Kár h a ms elkezdte a licenc FUD-ot az androiddal is.
(#6) Erasmus és az ARM-felvásárlási pletyka? Mondjuk mehetne külön cikkbe. Esetleg az is, hogy az EFF tiltakozása és a Gizmondo tulaj ügyvédeinek közbenjárására a SWAT-os akciót a Chen gyerek lakásán vszeg törvényellenesnek nyilvánítják
[ Szerkesztve ]
-
eXodus
őstag
iCafé.hu
Már csak MA-ra hiányzik a hír.
-
moonman
titán
én úgy hallottam, az A4-et a Samsung gyártja.
-
ntomka
nagyúr
Mostmár tényleg minden napra jut legalább egy Apple hír.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest