Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
erre nyomok egy képzeletbeli LIKe-ot
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Steven
addikt
doom4 et és queke 5 a népnek azért a rage is város nagyon
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
-
OnSeT
őstag
a pc-s demora nagyobb az esély mint a konzolosra?
ez ált. fordítva szokott lenni.
-
Enton
addikt
Na csak nem feladták a "When it's done!" hozzáállást az ID-nél. Nekem aztán el ne siessék.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Findzs
addikt
válasz Butcher-HUN #8 üzenetére
+1
és nem is pörögsz rosszul
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Arena87
aktív tag
válasz Butcher-HUN #8 üzenetére
Idei év tényleg jó: duke, rage.
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
Butcher-HUN
senior tag
Hát én ezt a játékot jobban várom mint a Crysis 2! Én a Doom-on és a Quake-en nőttem fel. Ha tehetem Quake Live-on pörgök. Szval új engine id software Carmack mester = RAGE nem semmi lesz!
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Rayyy
senior tag
Nem lesz demó? Ebből sem? Spórolunk? Jó. Akkor én meg letöltöm és ha úgy gondolom, hogy elég jó lett, akkor megveszem, de ha annyira nem tetszik, akkor ingyen játszom végig.
(Nem értem, mi fa...ért nem lehet legalább egy 10 perces demót kiadni, számomra abból is kiderül egy csomó dolog, ahhoz, hogy el tudjam dönteni a vásárlást. Bassssszák meg!)
Minden a legnagyobb render!
-
Revolit
senior tag
Szerintem meg tuti lesz belőle "demo", ezt ők is pontosan tudják, minek szenvedjenek még ők is vmi demó féleség kiadásával
-
vittuka
aktív tag
Nem is kell az annyira, a játékot hozzák össze rendesen!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
Necroman_Mk2
őstag
A sajtófelelős valószínűleg nem lesz-t mondott, és nem biztosan nem lesz. Szóval még nem kell temetni a dolgot, bár tény, hogy nyitott világú játékoknál nem egyszerű összehozni a demót.
(#2) olbaidhun A Duke hozza a régi hangulatot, de hogy mennyire lesz újító, azt majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
olbaidhun
őstag
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Hatalmas game, kicsi "lemaradással" Duke-tól. Idén legalább lesz egy két újító fps!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
- = Zk = -
félisten
remek...
annó a Borderlands-nak sem volt. szal nem vagyok meglepve...
a játékot viszont epekedve várom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VoIP telefonálás
- ASUS routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest