Rage: Nem lesz belőle demó?

Aki már nagyon várja, hogy a Rage szeptemberi megjelenése előtt egy kipróbálható változattal letesztelhesse az id Software következő generációs grafikus motorjának képességeit, azt most a játékot kiadó Bethesda sajtófelelősének kijelentése kicsit el fogja szomorítani.

Pete Hines ugyanis azt állította egy VG247-nek adott interjújában, hogy a Rage című poszt-apokaliptikus FPS-ből nagy valószínűséggel nem jelenik majd meg játszható demó. Elmondása szerint a demó olyasmi, aminek készítésével minden játéknál foglalkoznak, és ahol megfelelő, valamint lehetséges az elkészítése, ott ki is adnak egy ilyen változatot.

"De hogy tökéletesen őszinte legyek, technikai oldalról nézve ez nem mindig lehetséges. Jelenleg egy játszható demó kiadását a Rage-ből még nem látom a pakliban," - mondta Pete Hines, majd hozzátette: "Úgy vélem, hogy bár nem nulla százalék az esély, de a szám valahol a skála azon végéhez közel helyezkedik el."

A 2009-es QuakeConon még azt állította az id főnöke, Todd Hollenshead, hogy bár egy multiplayer bétára valóban kicsi az esély, viszont egy kipróbálható változat valószínűleg megjelenik majd PC-re és Macintoshra. Reméljük a legjobbakat.

A Rage című FPS játék megjelenése szeptember 15-én várható Európában, PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra.

Azóta történt

Előzmények