Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonti
tag
Valyon milyen árban lesz?
Telefonon lehet a leggyorsabban elérni! A számom az adatlapomon megtalálod.
-
Prof01
veterán
válasz TazLeacher #2 üzenetére
Van benne valami.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
krino
tag
Ó azt még elfejtettem, hogy te ,hogy rendeled meg az amazonon? mert korábban probálkoztam, de elektonikai cuccot nem tudtam rendelni amcsiból, a garancia miatt. Régebben még voltak módszerek a kicselezésére, nem tudom, hogy ez azóta hogy alakult.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz alibaba78 #24 üzenetére
hát na nem tesznek nagy kulongbseget. dollarban kell venni mert ugyanugy 250 illetve 300 dollarert kinalnak wifis illetve 3gs valtozatot, mint euroert. szal nem mind1 xd. ha euroban veszed 150szazalekos arat fizetsz. a link: http://www.amazon.com/PlayStation-Vita-3G-WiFi/dp/B004L5MYJA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1316206474&sr=8-2
299.9 dollar tehat 60ezer forint
ne a co.uk-t nézd, hanem a comot. onnan is lehet hozni mora[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Az N-gage azért (is) bukott, mert szimpla MMC kártyán adta ki a játékokat, na meg futottak a játékok más Symbian-os telefonon is, így nem kellett N-gage-et venni ahhoz, hogy a rá megjelent játékokkal játszhasson az ember. De mindegy, a lényeg, hogy ez a megoldás jó legyen.
Remélem ennél az NVG kártyánál nem tudnak majd ügyeskedni az emberek. Valahogy mégis el tudom képzelni, hogy mivel nagyon hasonlít az SD kártyákhoz, fognak próbálkozni. -
DaemonX
HÁZIGAZDA
ez most egy elég buta összevetés az ngages. mert ilyen elven a nds, vagy a psp is lehetett volna sikertelen ,mert mondjuk üres umd lemezt nem lehetett sehol se venni xd
A hordozó tök mind1 mi, a gépnek és a rá érkezö jatekoknak kell jonak lennie. az ngage nem ezért bukott meg hanem sok más dolog miatt, amivel nem számolt a nokia. na de tanult belöle, a jatekot hagyja meg a nagyoknak -
DaemonX
HÁZIGAZDA
-
Teszla_
senior tag
válasz TazLeacher #19 üzenetére
Szerintem ez ebben az esetben már csak szőrszálhasogatás. Mert, ahogy már korábban is írták, a hordozható konzol nagy valószínűséggel úton lesz és nem lesz net a közelben.
Egy ilyen kis méretű kártya meg szerintem senkinek nem lesz a terhére. Bár ez is csak a saját véleményem.Azt azért remélem, hogy a memóriakártyás megoldás miatt nem fog arra a sorsra jutni, mint anno az N-gage
-
Teszla_
senior tag
válasz TazLeacher #4 üzenetére
PSP Go után a Sony szerintem a pokolba kívánja a digitális értékesítést legalábbis még egy ideig.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
én amazonról rendelek ps vitat, japán megjelenés után pár nappal meg is jön. tulajdonképpen ugyanaz mint az eus, vagy usas, csak nem kell rá 3-4 honapot meg varni. mert ugyanugy van angol menuje, meg regio fuggetlen, tehat akarhol vasarolt jatekok mennek rajta. a 3g-s 60ezer ft, a wifis sima 50 atszamitva. magyarországra, meg akik ekkor behozzák 75ért illetve 90ért értékesítik. jobb megrendelni, aztán kész. ja meg uncharted az ugye 8ezer, szal 68tuti elmegy rá, ha nem lesz valami gép+játék kiszerelés. bár tuti hogy lex csak az a kérdés hogy a 3gért fizetni kell? és ha igen hogyan? havonta, orankent vagy hogy? es az mennyibe faj?
-
Balazs_
senior tag
Ilyesmi kellene az újgenerációs "nagy" konzolokba is.
Nemértem X360-hoz mért nem adnak ilyen játékokat... MS csinálna egy 2000Ftos adaptert, USB-ről gyorsabban is olvas mint lemezről... -
ch003067
addikt
Kb akkora lesz, mint egy SD Kártya nem ?
-
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Mindenesetre az lenne a "normális", ha a játék futtatásához nem kellene fizikai dolog. Megveszed, feltelepíted, beregeled store-ba (innentől bármikor letöltheted), kártyát kiveszed, elrakod. Persze, nem probléma egy ilyen kis kütyüt hurcibálni, csak ugye elveszik, megsérül, stb...ez otthon a TV előtt ritkán fordul elő, itt viszont van rá esély.
-
anulu
félisten
válasz Jeanne d'Arc #8 üzenetére
Sony. szóval nem.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
addikt
Szépike. Kis helyen elfér, remélem olcsó lesz!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz TazLeacher #4 üzenetére
Szerintem meg pont hordozhatónál van értelme a fizikai hordozónak Egy hordozható konzolról nem lehet mindig feltételezni, hogy netközelben van, és a belső tárhelye mindenképp korlátozott(abb, mint egy asztalinak). Így jó ha az ember sok játékot akar magával vinni, jó ha tudja azt egy pici fizikai hordozón is cipelni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #5 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TazLeacher #2 üzenetére
játékgyülytemény-t
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TazLeacher
nagyúr
válasz protosz1988 #3 üzenetére
Teljesen jogos. Egy hordozható konzol esetében nem is értem, hogy minek a fizikai hordozó...a digitális sokkal ésszerűbb lenne.
-
protosz1988
csendes tag
Ennyire olcsóak már ezeknek a kártyáknak az előállításuk, hogy jobban megéri mint egy lemez? Nem is beszélve a digitális értékesítésről.
"Az infláció az, amikor a jövő havi fizetésedből csak a múlt havi számláidat tudod kifizetni."
-
Prof01
veterán
Elég pici tokjuk lesz.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest