- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz dragone275 #415 üzenetére
Ez mind feltételezés, teljesen más a két gép memóriahasználása. GDDR5-nek nagyságrendekkel nagyobb a sávszélessége, az hogy dedikált eDRAM mennyit tud kompenzálni, az talán Abu85 el tudja nekünk mondani.
A nagyságrendi különbség az nem nagyságrendi ugyebár, cserébe a GDDR5 latencyje 10x akkora mint a DDR3-é. Mellesleg PS-nél a CPU a GPU minden azt használja. A másik oldalon van gyak két külön memória, két külön vezérlővel, párhuzamos eléréssel, de ezt már kibeszéltük ne hozzuk megint elő.
A fenti bemásolt idézetem csak arra kívánt rávilágítani, hogy eddig az is tutibiztos volt itt sok ember szerint, hogy a PS4 memóriában sokkal gyorsabb mint az X1 - erre a szakemberek szerint egál. Pont mint amiről ma folyt a vita - tények nélkül szerintük ez meg az van és ezt állítják be TÉNY-nek. Ami szerintem ultra nagy gáz, de ezek szerint csak engem zavar.Teljesítményben akkor is gyengébb lesz a Box, jó ha ezt elfogadnád. Ez tény.
Soha nem állítottam ennek az ellenkezőjét, én már a bejelentéskor is abba kötöttem bele, hogy sok ember szerint 50% (merészebbek szerint akár 80%-al) is gyorsabb a PS4 . ez nyilvánvaló csúsztatás még egy laikusnak is. Gyorsabb lesz valamivel - szerintem minimálisan. Pont annyira, hogy a multicímek tök egyformák lesznek mind a két gépen.
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
drkbl
őstag
válasz dragone275 #415 üzenetére
Most akkor tudunk meg valamit, ha tesztelik a konzolokat, vagy már most tény, hogy az egyik gyengébb
-
narumon
őstag
válasz dragone275 #367 üzenetére
Szóval megint a HA! Várjunk már egy bejelentést legalább meg. Mert TE ülsz fordítva a lovon. Kész tényként kezeltek dolgokat amik még nem hangzottak el. Korábban az ingyenes multi is ilyen volt. A Sony nem MS. Azt látod mi lett belőle, a PS tulajok is fizetnek szépen a multiért. Türelem, türelem, addig csak találgatások vannak és NEM TÉNYEK!
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
Lei559
tag
válasz dragone275 #301 üzenetére
Hát komolyan mondom sajnálom azokat akiknek még nem rendült meg a bizalma az MSben..
-
bolha23
aktív tag
válasz dragone275 #138 üzenetére
NBA ill. NHL app már most is van, az NBA-t használom jelenleg is
Az NFL pedig most fog jönni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest