Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
pRoject22 #19 üzenetére
Alapvetően nincs problémám az Ubival, szeret(t)em a Splinter Cell sorozatot, a Ghost Recon: Wildlands-et, az AC-t, a Far Cry-t (igaz a 6.-al még nem játszottam). Nekem az ilyen gyors fejlesztésű "pénzégetésekkel" van bajom. Mindenbe elkezdték beleerőltetni ezt a live service üzleti modellt, merthogy "ez a jövő". Közben meg, nincs már lassan egy valamirevaló singleplayer alkotásuk.
-
pRoject22
őstag
válasz
Neurotoxin #17 üzenetére
Elég nagy nevek vannak náluk pedig, az a baj, hogy erőltetik az egyszerű és gyors fejlesztésű dolgokat, van egy nagy map ahol vannak pontok akikkel vagy beszélni kell vagy lelőni őket, összes farcry ghost recon vagy ac ugyanaz, elvileg most valaki felfogja vásárolni az ubit, akkor talán ha a feje lesz levágva és új fej kerül fel talán elkezdenek máshogy cselekedni
-
k-adi
nagyúr
válasz
Neurotoxin #17 üzenetére
Ja, ahelyett hogy jönne már egy új Splinter cell rész.....
Most nemrég dobtak egy csontot és sc1 remake lesz.
-
-
pRoject22
őstag
Elég sok ismerősöm pont ezért játszik a Valorantal mert az elfut a régi rossz laptopon meg a GT 730-on, fact, hogy a Riot a lol-os közösségre ment rá ezzel a húzással de az is fact, hogy egy igénytelen játék a legolcsóbb grafikus motorral de okosan promózva és megcélozva a közönséget.
Ubi valóban útkereszteződéshez ért ugyanis a menj el egy nyitott térképen A-ból B-be és beszélj 3 mondatot valakivel cimű számot már unja a jónép, gondolom ezért is próbálkoznak már már kétségbe esetten valamit felmutatni ami termel nekik pénzt vége az R6-on és az AC-n kívül.
-
wjbhbdux
veterán
Ott az is mögötte volt hogy a Riot gamesnek, vagyis a LoLnak van egy hatalmas, multiplayer játékokra fogékony tábora és épp azon az úton haladnak hogy ők legyenek az új Blizzard. Nem azért nézték annyian Valorant streameket, mert a pofájukba tolták olyanok akik nem is játszanának vele, hanem a nézők is akartak vele játszani, megnézni mi az újdonság a kedvenc fejlesztőjüktől. Amúgy 0 dollárt költöttek rá, egy fizetett stream se volt. Csak a beta key osztás miatt a streamer is jól járt meg a Riot is, ez egy ügyes kiskapu kihasználása.
Már most csorog mindenki nyála hogy MMO is jön tőlük, pedig csak az évtized 2. felében lesz belőle vmi. + az AAA játékoktól elütő regionális bázisuk is van, olyan országokban ahol a legtöbben olyan fosPCken játszanak, amin egy Ubi játék el se indul. ilyen Brazil, Török stb régiókban nagyot ment a Valorant.
Másik oldalon meg ott az Apex amire elkölötték Magyarország éves költségvetését és meg is térült. De azt elvitte a hátán a Source motoros pöpec játékmenet meg a lightos anime stílus és Japánban felvirágoztatták vele a PC gaminget..
Ubi ezzel szemben a single player franchiseokat erőlteti multiba és még annyit se variálnak ezeken a klónokon mint a Valorant tette a CS-vel. Nagyon el kell valamit találniuk hogy ezekből valami bejöjjön a népnek, a telített piacon klónozni nehéz vállalkozás.
-
pRoject22
őstag
Elég megnézni a VALORANT sikerét, össze vissza van lopkodva, kicsit innen, kicsit onnan de kurva jó promót kapott, a Twitch ezzel volt tele megjelenés előtt, pedig egy szar össze hányt valami, alig volt benne kontent, volt 3 map meg 8 agent és mégis rengetegen játszanak vele, hiába csinálnak 30 játékot, ami közül néhány még lehetne is jó ha nem promózzák meg rendesen .
Mondjuk Xdefiant-ban nagyon reménykedem, hogy jó lesz, most van alpha test és ahogy nézem DC-n akik bejutottak elég pozitívan nyilatkoztak
-
pRoject22
őstag
Az a baj szerintem, hogy tipikus sokat akar a szarka de nem bírja a farka eset jelenleg a Ubi, XDefiant, új ghost recon, új division, ez is készül, nem vágom miért nem vonják össze az erősorrásokat és az egyik projekt fejlesztési költégéből megtudnák promózni a maradék két csapat meg nagyobb eséllyel pakolna össze valamit mint így, látjuk évek óta, hogy nem működik mégis erőltetik.
-
BoneDragon
veterán
Ubifos minőség lesz. Vajon hány hónap után kapcsolják majd le a szervereket.
-
k-adi
nagyúr
ez valami wish-ről rendelt fortnite féleség akarna lenni?
áh én túl öreg vagyok már ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest