Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Én sem sértésnek szántam. Van aki szereti ezt a pörgős, akciódús, Michael Bay-féle stílust. Nekem annyira nem jön be, bár talán az előző hozzászólásomban ezt kicsit élesen fogalmaztam meg (a halo 5-ös utalást viszont tartom). Elnézést, ha bárkit megbántottam, nem állt szándékomban
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
kwzatz
őstag
Kiemelném még egyszer:
"trailer hangulata, zenéje, a hangeffektek" "minden kliséssége ellenére"
Még a cringefesttel is egyetértek valamennyire. A hasonló akciójátékok nagy részének a trailere "ugyanilyen vonalon" mozog, csak itt a fent említett elemeket legalább eltalálták. Tény, hogy nem egy Dark Souls 3 Launch Trailer."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Giovan!
addikt
Pedig ekkora cringefesztet utoljára a Halo 5 elején láttam, mikor Locke meg a csapata a hegyoldalban elpusztították azt a Covenant hadosztályt (nem ismerem a covenant hadszervezetét, bocs ha mégsem hadosztálynak hívják ezt náluk). Persze ettől még másnak tetszhet.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
kwzatz
őstag
A játék nem igazán mozgat meg, de a trailer hangulata, zenéje, a hangeffektek stb. szerintem jobb, mint bármelyik Battlefield trailernek, minden kliséssége ellenére. Ha ugyanaz(ok) a fickó(k) is felelősek érte (az, hogy egy kiadó, nem garancia erre), fejlődnek, annyi biztos.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
lofagi
addikt
Adja, valamiért nekem olyan BF-es hangulata van, a vágások, hangeffektek. Nem egy kiadó csinálja véletlen? ^^
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest