Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Én sem veszem túl komolyan az ilyen értékeléseket. Szerintem vicc, hogy az elmúlt években mennyi játék kapott maximális értékelést... Rengeteg cím került a 90% körüli tartományba is, holott szerintem 6-7 éve még nem kapott volna sokkal többet 80%-nál... Elszaladt a ló úgy érzem.
Igazából lassan nem is nagyon mernek nagyobb kiadónál készült valamint magas költségvetésű játékokat komolyabban kritizálni, alacsonyabb pontszámmal értékelni... Anno ha jól emlékszem az Assassin's Creed-ről írt elmarasztalóbb kritika után menesztettek egy újságírót...
Ettől függetlenül természetesen a Portal 2 jól is sikerülhetett, de a maximális értékelést még látatlanban is túlzásnak érzem elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Metán 4,2 a User rating-je(112 értékelés alapján). Én óvatosan nyúlnék ehhez a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest