Új hozzászólás Aktív témák
-
GrG1210
aktív tag
válasz Raysen623 #22 üzenetére
Na ezt jól leírtad , valahogy így akartam én is , eggyet értek. Jó hogy vannak kötekedő alakok , "wow ,w, gizike gőzeke" na ezeknek nem fog tetszeni biztos a film , mert nem PONT olyan mint a játék , NA DE NEKIK ÜZENEM NE IS NÉZZÉK MEG!!!!
Am. a trailer szerintem jó , és a film is jónak igérkezik , én bár nem vagyok AC. fan de jó pár részt végig játszottam. -
wolfman
veterán
-
Dilikutya
félisten
Mondják itt sokan, hogy egy adaptáció nem a rajongóknak készül, hanem mindenkinek. Na de ha úgyis sokkal több embernek gyártjuk a filmet, olcsóbb írni egy hasonló forgatókönyvet, mint fizetni a jogokért, fizetni egy írót, hogy írjon egy hasonló forgatókönyvet. Vagy ne hasonlót, mint a Hitman...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
wolfman
veterán
válasz Raysen623 #22 üzenetére
Az a baj tudod, hogy ha készül egy jó játék, tök mindegy hogy a játékmenet meg látvány vagy mi a franc miatt, akkor sokan megveszik, elterjed, híres lesz, felfigyel rá a moziipar, akkor ne csináljanak már belőle egy teljesen más koncepciót! Nem azért szerettem meg a játékot mert csak, hanem azért amilyen az alap mű egésze!
Mondtátok itt, hogy a Mad Max jól kiegészítette egymást mint játék mint film. Anno a Matrix játékok is jó kiterjesztései voltak a filmeknek. Nem mondott neki ellent, de rakott is hozzá még. Vagy pl. a Gyűrűk Ura játékok, ahol szintén voltak plusz küldetések, filmben nem látott részek a filmbeli csaták mellett. Na én ezeket szeretem kifejezetten, nem amikor görcsösen filmet akarunk csinálni valamiből, aztán felrúgjuk az egész szabályrendszerét meg cselekményrendszert, öntörvényűleg "ALKOTÓI SZABADSÁG" címen átírják!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Raysen623
addikt
Komolyan nem értem miért folyik állandóan a kesergés a film adaptációk miatt? Miért kell érthetetlen elvárásokat támasztani egy ilyen filmmel szemben?! Én soha nem vártam el egy játék alapján készült film esetén a sztori teljes egyezését. Ami egy játékban megállja a helyét, az a vásznon nem fogja. Ilyen egyszerű a képlet. Nerm lehet azonos a kettő. Így volt jó a WoW és remélhetőleg ez is így lesz jó. Még a Prince of persia is jó volt valamennyire.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Scholes9
nagyúr
Egyszer jó lesz megnézni.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Dilikutya
félisten
válasz TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Az más. Én a játékokkal nem játszottam soha. A Warcraft-tal sem, de a film nem volt rossz, szerintem semmi érthetetlen, vagy zavaros nem volt benne, amihez feltétlen szükséges ismerni a trilógiát, vagy legalább az 1995-ös első részt.
Mad Max-el még nem játszottam, az már jó, hogy nem a filmet akarták átültetni. Ha már jól sikerült filmes játék: anno a Wolverine is remek kritikákat kapott emlékeim szerint, talán jobbakat is, mint a film. Ráadásul látványosan működött Rozsomák karma.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz TESCO-Zsömle #11 üzenetére
A Wing Commander jó film? Én pont nemrég néztem meg, mert kifogytam az ötletekből, hogy milyen űrhajós sci-fi akciófilmet nézzek meg, és jól bele is tenyereltem a szarba. Persze jól szórakoztam, mert volt annyira B kategóriás. De jónak semmiképp sem mondanám.
-
DR01DMAN
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Neeem, csak meg kell vele baratkoznom, hogy Ő a főszereplő. Nem igazán tudom elképzelni ebben a szerepben.
-
DR01DMAN
aktív tag
Nem is tudom...nem vagyok kibékülve Fassbender-el.
-
NandorHUN
addikt
Vajon több része lesz?
Egy trilogát simán el tudok képzelni.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ez egy régi vita, amiben nagyon nehéz konszenzusra jutni. A legnagyobb baj, hogy a film és a játék általában csak egy ponton tud optimálisan találkozni, és az a világ. Maga az alapkoncepció annyira eltérő, hogy akárhogy is próbálkozzanak, nem lehet az igazi. A játékok alapja az interaktivitás, hogy részesévé válsz a cselekménynek. Ennek a hiányát pótolni kell. A másik probléma, hogy nem lehet a rajongókra építeni, különben elveszítesz egy csomó nézőt, akiknek lövésük se lesz, hogy mi van a vásznon és az miért fontos. A legrosszabb lehetőség pedig az, ami âltalába van. A rendező fogja a fátékot, mint forrásanyagot, és magát a világot és a törté etet szabja át, hogy egy megfelelő hollywood-i filmet csináljon belőle. Csak sajnos a végeredmény ilyenkor nem egy játék feldolgozása, hanem egy hollywood-i film a játék elemeivel...
A közelmúlt legjobb játék-film kettőse a MadMax volt. A két mű tökéletesen kiegészíttette egymás történetét, miközben a felépített. Világot érintetlenül hagyták. Semmi se lógott ki.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
wolfman
veterán
Én személy szerint azt utálom de kegyetlenül, hogy a rendezők saját maguk akarják formálni az alap történetet, bele akarnak szólni, részesei akarnak lenni, nem csak vászonra akarják vinni az eredeti történetet meg eseményeket, ezért átírják az alap mű sok részletét, majd végül az egész nem fog érni semmit, mert ugye az úgy volt jó ahogy volt. Most itt miből állt volna ha az Animus nem egy ilyen geci, 20m magas, hidraulikus-karos, injekciós f@szkodás, hanem egy egyszerű ágy? Tényleg olyan kurva nagy kérés, hogy ne kavarják meg az eredeti koncepciót?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Azért vannak kivételek, és most nem a Warcraft-ra gondoltam, mert az "csak" a rajongóknak volt jó, nekem kívülállóként több kérdésem volt a végén, mint válaszom...
De pl ott van a WingCommander. Az elég jó volt anno. Várom is a StarCitizen filmet 2025-re...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ribizly
veterán
De jó, csak valahogy ezek a játék adaptációk sose lesznek olyanok. Hiába a jó forgatókönyv vagy a jó történet, amit a játék eleve kínál, hiába a remek technikai háttér, mert legtöbbször valamin megcsúsznak ezek. Kívánom persze, hogy ez legyen a kivétel.
Egyébként az az érdekes, hogy amíg ezek a filmek jellemzően sokkal gyengébbek "story-telling"-ben, mint sok nem játékokból készült, addig néhány játék (pl Batman Arkham Knight) meg olyannyira erős benne, hogy sok filmet maga mögé utasít nálam élményben.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
csubbaka
tag
Nektek semmi sem jó... Részemről nagyon várom és az előzetes is tetszett.
csubbaka felhasználónak 43 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Nekem tetszik, de valahogyan még sem az Igazi.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Plafoon
tag
Hatalmas bukta lesz.
-
okibots
aktív tag
A Rogue One mellet ezt a filmet tervezem még idén megnézni, aztán már csak jövőre megyek moziba
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
rdt89
addikt
Ez olyan semmilyen volt most, remélem a sok-sok akció jelenetet direkt nem lövik le a trailer-ekben.
-
wolfman
veterán
válasz ViharVadász #2 üzenetére
Csak erősen túlnagyítják a film valódi élvezhetőségét.
-
Fred23
nagyúr
Nem nyűgözött le.
-
ribizly
veterán
Jöhet, de a trailer-eknek már egy ideje nem hiszek el semmit.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest