Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
danikollar #23 üzenetére
Nekem a Killzone grafikájával a túlságosan "steril" környezet a bajom egyébként szerintem is jól néz ki.
-
Pöttön
őstag
Akkor szerinted azért mutatták be hogy hangsújozzák azt hogy IGEN ERRE NEM LESZ KÉPES A PS4!?
Erre egyébként csak annyi a válaszom hogy ugyan ez ment anno a PS3 God of War 3-nál.
Amikor bemutatták a tech demot meg elmagyarázták hogy hány poligon lesz benne sokan kiröhögték a Sony-t meg azt mondták hogy az lehetetlen mert a PS3 egy bonyolult szutyok gép amire nem lehet ilyen jó grafikát csinálni.
És amikor ki jött a játék akkor meg mindenki hümmögött hogy hát ez tényleg úgy néz ki mint ahogy a videóban, a Sony tényleg megcsinálta...
És ráadásul a PS4 fejlesztő barátabb lesz az elődnél.
Én hiszek benne, pláne hogy kijelentették hogy minden video ingame + előtte egy Kínai csávó magyarázott a Sega-tol hogy ez a játék egy vadonatúj Engin-t használ amit elméletileg kifejezetten a PS4-re fejlesztettek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Sony rendezvényén eddig bemutatott játékvideók gyűjteményét tekinthetitek itt meg.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest