Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
A legszebb játék videó egyértelműen a watch dogs volt... Az az egy futott PC-n...
Ezek a konzolok, már nem a régi értelembe vett konzolok, sokkal inkább dedikált gamer PC-k...
És ez nem csak hardverileg, hanem programozást tekintve is szoros rokonságot jelent a PC-vel...
A három platform ilyen közel még sosem volt egymáshoz, programozást tekintve. Ez szándékos, mert a nehezen programozható, platformi idegen fejlesztések nem váltak be... Lást PS3..
Ennek fényében az optimalizáltság jó lesz, hisz ez a fejlesztőktől függ, de a PC-s portok is a rokonság miatt, sokkal hatékonyabbak lesznek mint eddig. Technikai paramétereket nézve, azt kell mondjam nem kell, hogy hanyatt essünk... Persze a jó játékok nem ettől függnek... De a 1,87 teraFLOPS teljesítményű GPU igen vérszegénynek hangzik, még egy tavalyi GTX580 és egy AMD7850 fényében is... Nem beszélve a energiatakarékos CPU-ról mely szintén nem egy "PAKSI" erőmű...
Úgy gondolom, hogy most először, ezeket összegezve, még a kezdeti videókat elemezve is a gazdaságosság tekintetében veszik át a vezető szerepet csak PC-ktől
A csúcs PC-k High End szerepe továbbra is trón fosztatatlan marad...
Persze lesznek exclusive játékok melyek láttán a PC-seknek kerekedik majd a szeme, de már kevesebb mértékben mint az előző generációk startjánál...
Mindezektől függetlenül, játszani sokkal jobban megéri majd megvenni őket, mint egy 3-4-500e Ft-os PC-t...[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
Wow, mindegyik áll leejtős!
-
zsolt200
tag
Yoshida elárulta, hogy a PS4 támogatja majd a 4K
felbontást, és képes ilyen videókat lejátszani, de a játékok
nem fognak natívan ilyen felbontásban futni a konzolon.Cumi, nem mintha lenne 4k-s tv-m
Ja és elárulták hogy jön rá a Witcher 3!
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
M3Ny3'T
senior tag
Azért a legkeményebb PC-k teljesítményét szvsz "csak" karcolja (persze sokat fog lendíteni rajta a tény, hogy natívan programozható). De azért ha belegondolsz, az azért igen erős lenne szerintem, hogy 2-3x szebb legyen egy játék a Crysis 3 PC-s verziójához képest úgy egyébként is, nem hogy első játékként az adott vasra. Az már úgy bőven a fotorealisztikus látványt jelentené szerintem.
(Bocsi a dupláért, lemaradtam az időkorlátról).Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
RyanGiggs
őstag
Szóval akkor egy pár év, és bármi elképzelhető! (Adjunk időt a fejlesztőknek) Végül is tényleg még meg sem jelentek az új konzolok. De az tény, hogy ennél azért többet várt az ember!
(#50) WayneGace : Azzal együtt fejlődhetne az is!
Amúgy teljesen jogos!! Amit kaptunk ebben az Alien-be is.... kritikán aluli volt.
-
WayneGace
őstag
válasz
RyanGiggs #47 üzenetére
Inkább kellene jobb AI, értelmesebb npc-k, "lélegző, fejlődő" világ, minthogy csak szebb legyen. Ne az legyen, mint most.
És nem lesz brutális grafikai áttörés sose. Szerintem folyamatosan fog fejlődni, szépen lassan, ahogy eddig. Nem lesznek nagy ugrások.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
RyanGiggs #47 üzenetére
Idő kell neki, míg kiismerik a fejlesztők a hardvert, és tudnak olyat fejleszteni ami az általad kívánt szintet hozni tudja... szerintem 1 év és meglesz a Crysis 3 PC-s szintje (legalábbis az, amelyikből mutatták a techdemós trailert).
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
RyanGiggs
őstag
Azt hittem szebb lesz!
Tévedtem. Tévedni emberi dolog.
Tényleg azt hittem hogy szebb lesz a grafikája mint a jelenlegi PC-s gémek!
Nem úgy harangozták be az új konzolokat, hogy 6x-10x erősebbek lesznek a jelenleginél?! Háát... akkor már vártam valami csodát. (feleslegesen)(#46) JoolsNOS: "Ráadásul ha szebbek is lesznek, addigra 1 év eltelik"
Az nem baj ha eltelik 1 év, de legyen sokkal szebb!!
Legyen már végre áttörés grafikai szinten.
Ne az legyen ami már most is van! (PC-n)
Nem tudom értitek-e mire gondolok!? (Tényleges filmszerű grafika)
"De ha pl az a techdemo neked nem elég, akkor aludj pár évet"
Nagyon NEM elég! Szóval akkor ennél sokkal jobb talán PS5?!
(Ez nem baj, csak kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz már brutális grafikai áttörés) -
JoolsNOS
veterán
válasz
RyanGiggs #44 üzenetére
Hát ha azt vártad, hogy 2*3szor szebbek lesznek mint a mai pc gamek akkor tévedtél. Ráadásul ha szebbek is lesznek, addigra 1 év eltelik, és a pc játékok is szebbek lesznek. De ha pl az a techdemo neked nem elég, akkor aludj pár évet, és talán kielégítik akkor majd az igényeidet.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
RyanGiggs
őstag
Megnézegettem a videókat. ( A Watch Dogs-ot vegyük ki a sorból, mert állítólag PC-n futott) Háát mit is mondhatnék... Én ettől sokkal-sokkal többet vártam!! Ennyi lesz az új konzolok "ereje"? Pl. ez a Killzone is!? Ez tényleg PS4-re készül?! (nem tűnt fel, olyan mintha pl. PS3-as lenne) Nem úgy tűnik mintha szebb lenne a PC-s Crysis 3-tól vagy 2-3szor!!
Vagy csak én voltam abban a hittben hogy az új konzoloknak szebb lesz a grafikája mint a jelenlegi PC-s játékoknak??! A Destiny nagyon szép, de nem láttam azt se sokkal de sokkal szebbnek mint ezt a régi csöves Techdemot. Ennél nagyon sokkal többet vártam az új konzolos játékoktól!!!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt200
tag
válasz
huskydog17 #41 üzenetére
Ja, vagy olyan lenne mint a Colonial Marines xD Szép demo sok lehetőséggel, kijön és kapunk egy csúnya játékot lineáris játékmenettel. Bár ettől én nem félek.
-
WayneGace
őstag
Viccesnek tartom, amikor direkt a " nagy bejelentésre" készített 1-2-3 perces videókból leszűrik néhányan, hogy milyen király lesz ez meg az a játék.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
huskydog17
addikt
Nálam a Watch Dogs viszi a pálmát torony magasan minden szempontból! Majd ősszel kiderül (ha nem fog csúszni)
Az eddigi videók alapján 10/10, remélhetőleg az Ubi itt nem fog minket (játékosokat) olyan csúnyán átverni, mint a FC3 esetében!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Goldwin
aktív tag
Számomra is csalódást keltő volt az új Killzone prezentációja. Szinte semmi fejlődést nem mutatott az elődhöz képest és ráadásul rohadtul sablonos és hatásvadász volt. Hol volt ez a Killzone 2 E3-as bemutatójához képest, amellyel a PS3 erejét próbálták demonstrálni?
A The Witness-ről először én is azt gondoltam, hogy egy hangulatos kalandjáték lesz, de aztán hideg zuhanyként ért a felismerés, hogy egy kő egyszerű puzzle-ről van szó. -
kovsol
titán
Destiny ből kihoznának egy olyan sorozatot, mint a Halo az jó lenne
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
A Destiny gyönyörű... nem is igazán a grafika miatt, hanem az táj, a felépítés meg úgy kb. minden eszméletlenül jól néz ki.
A Drive Club hát... Forza Horizon koppincs? Nem hiszem, hogy sokat hozzá tudnának tenni a témához... mondjuk a terület meg több lehetőség (hasonlóan mint a TDU-nál, ruházás, lakások, etc) adna neki egy nagyobb pluszt, de nem tudom elképzelni hogy ezt toljam én a jó kis Horizon helyett.
A Killzone gyengusz... mondjuk sztoriilag jó irány lehet ez a terroristatámadós dolog, remélhetőleg jobb lesz mint a 3. Csak lenne kevesebb script... annyira nem áll jól neki, azt hagyják meg a CoD-nak szvsz.
Az inFamous meg nagyon jónak tűnik, az előzőeket is imádtam, ez is jó lesz szerintem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ps Vita
őstag
WOW
-
Goldwin
aktív tag
Az inFamous: Second Son, a The Withness és a Square Enix új játékának prezentációja nagyon gyengére sikerült, viszont az Evolution Studios újból megcsillogtatta zsenialitását. A Drive Club koncepciója friss és aktuális, grafikája pedig hozza a következő generációs konzoljátékok szintjét. A show legszebb játéka viszont nem a Drive Club és nem is a bugyuta és hatásvadász Killzone Shadow Fall, hanem a Capcom új játéka, a Deep Down volt. A Watch Dogs még mindig zseniálisnak tűnik. Gördülékeny játékmenet, interakciók sokasága és lenyűgöző látvány.
-
Logen88
aktív tag
A Watch Dogs brutál jól néz ki és atom jó game lesz.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Valentin90
tag
Nekem legjobban a Deep Down bemutatója tetszett a konferenciáról.
Nem mondom...ha ilyen grafikai minőségben előtántorog egy barlang sötétjéből egy zombi...az azért para lesz! Már a Skyrimban és az Oblivionban is félelmetes hangulatot tudtak teremteni. Mi lesz majd most?
-
zsolt200
tag
válasz
danikollar #27 üzenetére
Jó de azt is most adták.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz
danikollar #23 üzenetére
Nekem a Killzone grafikájával a túlságosan "steril" környezet a bajom egyébként szerintem is jól néz ki.
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
danikollar
őstag
A Deep Down eleje render, de utána szerintem már ingame! A bal alsó sarokban ott a fegyverválasztó.
Szerintem nagyon komolyan néz ki.A Destiny is jónak tűnik.
A DriveClub-ról sokat nem lehet leszűrni.
Az Infamous is jó kis hent lesz.
A Killzone szép, a látvány szerintem nagyon komoly és biztos jó is lesz, de valahogy a videó alapján nem az a megszokott Killzone hangulata van.
A Knack az jópofának tűnik. Felnőttnek és gyereknek is egyaránt.
A Watch Dogs az meg 10/10-es látványban. Habár pc-n futott, remélem így fog kinézni konzolon is!
A The Witness-t meg nem tudom hova tenni.
zsolt200 ebben a videóban UE4 demó fut real-time, egy ps4 prototípuson.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Akkor szerinted azért mutatták be hogy hangsújozzák azt hogy IGEN ERRE NEM LESZ KÉPES A PS4!?
Erre egyébként csak annyi a válaszom hogy ugyan ez ment anno a PS3 God of War 3-nál.
Amikor bemutatták a tech demot meg elmagyarázták hogy hány poligon lesz benne sokan kiröhögték a Sony-t meg azt mondták hogy az lehetetlen mert a PS3 egy bonyolult szutyok gép amire nem lehet ilyen jó grafikát csinálni.
És amikor ki jött a játék akkor meg mindenki hümmögött hogy hát ez tényleg úgy néz ki mint ahogy a videóban, a Sony tényleg megcsinálta...
És ráadásul a PS4 fejlesztő barátabb lesz az elődnél.
Én hiszek benne, pláne hogy kijelentették hogy minden video ingame + előtte egy Kínai csávó magyarázott a Sega-tol hogy ez a játék egy vadonatúj Engin-t használ amit elméletileg kifejezetten a PS4-re fejlesztettek.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Malachi
addikt
szerintem sem, elég nagy hülyeség is lett volna mindjárt a bemutatón belefutni ekkora öngólba. az is elég, hogy a Watchdogs PC-n futott, pedig azt is sulykolták, hogy PS4-en fut minden, de ez legyen a legnagyobb baj. az x86 miatt nemsokára a konzol úgyis egy "cél-PC"-vé válik.
-
kovsol
titán
Nem hiszem, hogy hazudtak volna. Amúgy meg megjelenéskor még a töredékét nem fogják a játékok kihasználni a konzol igazi erejének, nem hogy most mikor még beta vagy alfa stádiumban vannak a játékok és nincs is tapasztalatuk a fejlesztőknek az új konzollal. Majd pár év múlva már sokkal szebb játékok lesznek rajta.
PS3 vagy Xbox360 esetén is elég nagyot fejlődtek a játékok grafikailag az életciklusa alatt.
Én viszont most úgy döntöttem a PC -met nem fejlesztem tovább, az új konzolokig ezzel is megleszek.May the Force be with you!
-
LÁZ
addikt
watch dogs powaaa
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
zsolt200
tag
Engem meggyőzött, én már kezdek is gyűjteni
-
Taposo
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Hát ez a Killzone tényleg nem lett nagy durranás tiszta Syndicate, fakő halvány szinek, az a C4-es robbanás a végén az mi volt ?!?
mintha a kutyám fingott volna porba... Na majd a Quantic Dream játékára leszek inkább kiváncsi, meg ha tényleg karácsonykor érkezik akk nyitó cim lesz a BF 4 is
és tényleg sokaknak igaza volt ezt a minőséget már évekkel ezelőtt tudta volna futtatni egy erős PC...
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Szépek - mi mást is mondhatnék?
-
wednesday
őstag
Én sem hiszek a Watch Dogs teljes szabadságában. Én úgy tudom elképzelni, hogy pl: jó mi döntjük el melyik irányba menekülünk. De amerre menekülünk a játék generál nekünk pár lehetőséget (és nem végtelen számút). Például, ha így a metro felé menekülünk, akkor micsoda véletlen pont jönni fog egy szerelvény. Tehát nem kell a menetrendet is kikeresni a fószer telefonján, hogy ahhoz igazítsuk az akciónkat. Ha más irányba megyek akkor generál egy teherautót, amivel blokkolhatom a forgalmat, lápákat stb.
-
sunnyside
csendes tag
"A Watch Dogs bemutató nem PS4-en, hanem PC-n futott a show-n, de a játék attól természetesen azon is megjelenik" apa kezdődik!
-
wolfman
veterán
Ez a sárkányos Deep Down max átvezető videókban néz így ki, de nem ingame, az tuti. Messze vannak ezek a mozgások még a leprogramozhatóságtól. Csak azért mondom, mert pár pillanatra próbálták beállítani mintha, de persze ilyenre még várnunk kell. Max a PS4 vége felé jönnek ki majd ilyen mozgásokkal talán.
Destiny abszolút hihető, csak az Infamous-al együtt nem igazán fog érdekelni.
Ez a Killzone... Vártam hogy megint akkora hihetetlen és mai napig nem létező játékmenet videót fogok látni mint a PS3 születésekor készült 2. rész promo videója.
De nem.Ha ez a Watch Dogs így fog kinézni és ennyi mindent lehet benne csinálni, akkor nagyon várós. Egyelőre nagyon tetszik, csak picit túl szép hogy igaz legyen.
A The Witness meg addig tetszett míg el nem kezdték a puzzle-kat megoldani. Azt hittem valami mászkálós, bolyongós játék lesz, de csak logikai, ügyességi.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
törölt tag
Egész jóó.
-
Nova96
őstag
Engem, meg győzőt főleg, a Watch Dogs, de a Killzone se rossz.
De, meg kell várni az ingame videókat és utána rendes véleményt tudunk alkotni.
-
gianni85
veterán
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
én azért megnéznék ingame videókat is natív felbontásban, majd minimum beta állapotú ps4 játékokról. Ezek a videók alapján semmi következtetést nem vontam le. Persze szép meg jó meg minden.
-
Haaat. Nem nagy pukk szerintem. A Killzone is semmi mas csak blur hegyek. Elszomorit ez a sok gagyi post process effekt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
boeing
őstag
válasz
soundsonic #2 üzenetére
De fizetös lesz,a PlayStation Plus.Olyan lesz mint a XBL.
-
törölt tag
Egyik bemutató sem győzött meg arról, hogy nekem nagyon játszanom kéne ezekkel
. A sárkányos bemuató pajzs blokkolós része azér elég ütősen néz ki meg kell hagyni.
-
soundsonic
aktív tag
Hú én tegnap végig néztem a konferenciát és húúúú! Amikor megláttam a Drive Club-ot először azt hittem ime a Gran Turismo 6 de nem, szóval még nagyobb az öröm, hogy kapunk plusz minőségi verdás játékot. A másik kedvencem, mivel fantasy rajongó vagyok a Deep down a trainer alapján. Amivel tuti nem játszanék az a Witness. Engem hamar felbosszantana az ilyen túlságosan logikai játék, de persze kell ilyen is és nem csak a vénebb korosztály számára készítik a játékot és eltérő ízlésünk is van
Júj, amikor megláttam a Blizzard-os csókát dobbant a szívem.. csak nem egy új konzolos mmo van születőben?! Sajnos csak a diablo 3 konzolos átiratáról volt szó
Sokszor elment a hang vagy diavetítés volt, ezért nem mindent értettem. Egy biztos, ahogy azt ígérték nem mutatták be igazán a konzoljukat, gondolom majd az E3-on ,vagy a microsoft után. Csak a gamepad-ot mutatták be, és felületesen a speckókat. 8Gb ram, hdd stb..,de semmi konkrét. Amúgy a grafika igazán szép volt így 480-on is. Nem lesz rá panasz azt hiszem. Hadováltak még arról, hogy mennyire személyre szabható lesz majd a konzol felülete, meg hogy ez egy igazán kreatív konzol. De összességében fel kell kötnie az MS-nek a nadrágját mert exclusív és nem exclusív játékokat is bemutattak, így ezt a marketing fogást már nehezen tudják majd bevetni.. szerintem
Arról szerintem nem esett szó, hogy fizetős lesz -e az online géming
Bocsánat mégiscsak megvan a specifikáció :[link]
[ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
Én este végig néztem az egész műsort,én ezt is vártam a PS4-től.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Sony rendezvényén eddig bemutatott játékvideók gyűjteményét tekinthetitek itt meg.