Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 4ron

senior tag

válasz sisu2 #4891 üzenetére

Hiánypótló, ez mehetne akár az összefoglalóba is :) Köszönöm.

(#4888) ZedMester és (#4889) Enton, nektek is köszi :)

"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."

• 4ron

senior tag

Sziasztok!

Teljesen inkompetens vagyok a szárazföldi növény nevelésének témakörében, szóval láma kérdések fognak következni. Jelenleg épp nincs semmilyen hobbim, az akvarisztikával pár éve hagytam fel. Szeretem a csípőset, na meg a kihívásokat, úgy hogy arra gondoltam, hogy nevelhetnék itthon valami paprika-különlegességet saját részre, kis mennyiségben.

Na most ahhoz, hogy ez megvalósuljon, mire lesz szükségem, illetve mekkora fába vágnám a fejszémet? Anno az akvarisztikánál bújtam az akvarista.hu-t és lépésről-lépésre haladtam, végül igen impozáns eredményt értem el hosszú évek alatt. A topiknak nincs összefoglalója, ahol kezdőknek lennének nevelési tippek, úgy hogy bátorkodom itt kérdezni inkább. Maximum egy íróasztalnyi felület áll rendelkezésemre, szóval tényleg csak hobbikertészetre kell gondolni. Akvarisztikából fennmaradt armatúrát gondolom még hasznosítani is tudnám (sőt, még egy Sylvania Grolux csövem is van!).

Ha linket küldtök, ahol olvasgathatok a témáról, nekem az is jó, csak kapnom kell egy kis kezdőlökést :)

"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."

Új hozzászólás Aktív témák