Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz freaghill #6377 üzenetére
Majd leszárad
Mindegyik növényen van ilyen, jó mélyre ültettem őket, több levelük is föld alá vagy földszintbe került, azok erre a sorsra jutottak."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Koree
csendes tag
válasz freaghill #5846 üzenetére
Virágzástól Volldünger Linzet szoktak ajánlani, de majd a nálam tapasztaltabbak kijavítanak ha tévednék. Sajnos való igaz hogy nehéz adagolni kis mennyiségben - én pl. másfél liter vízhez negyed teáskanálnyit szoktam, és 2 hetente 1x locsolom meg vele. Ennél sűrűbben/többet nem mertem neki adni, de ez kb. működött annyira amennyire nekem szükségem volt rá. Én is várom a javaslatokat e téren, egy tavalyról átmentett Orange Habanerot kezelgetek vele.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet...
-
t3tv3s
tag
válasz freaghill #5742 üzenetére
Kompakt fénycsöveket elfelejteném, mert fogyasztásukhoz képest gyengébbek, mint a normál e27-es LED izzók. Akkor szoktak ilyet használni ha kis területet kell megvilágítani, de nem akarnak/tudnak több izzót működtetni. Ilyenkor 3000-4500lumenes kompaktot vesznek (darabja kb 6000ft-ról indul )ami bevilágítja a kisebb growboxokat. Mindenképpen porcelán foglalatot vennék.
Growboxod saját készítés lesz vagy vásárolt?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz freaghill #5676 üzenetére
Hosszabbító, és akár az általad mutatott eszköz, vagy csinálsz, vagy veszel szerelt vezetéket amin van dugó kapcsoló és aljzat. Nekem így van. Az előre szerelt olcsóbb, mintha te raknád össze. Kapcsolós vezeték:
[link]
Csak foglalat kell rá.TeeJay: Szerintem aki 10 magot rendel, nem nagyon adja el a felét, mert nem tudhatja mennyi kell ki. Inkább rendelj, vagy lemaradsz az ültetéssel.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
válasz freaghill #5658 üzenetére
Nyugodtan fújhatod óvatosan bent a fürdőben ezeket a cuccokat, 0 nap a munkaegészségügyi várakozási idejük. Én is panelban nyomom a gazdaságot, vagy 2 éve küzdöttem velük teleltetett paprikán, akkor találtam ezt a leírást.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
válasz freaghill #5656 üzenetére
Ezt próbáld ki:
Ezt egy másik oldalról szedtem én is:
"Más: úgy tűnik (kop-kop-kop, sikerült győzelmet aratni az üvegházi molytetűk felett,
a 0,8 Actara 0,4 Cyperkill vitte őket... kifújáskor csinált egy nagy taglót a Cyperkill,
aztán már másnapra ujra felszaporodtak, de sztán szépen fokozatosan pusztulgattak is az
újak, úgyhogy egy olyan másfél hét alatt elfogytak...
Mondjuk az tisztán látszik, hogy töményebb cucc kell ellenük az általában ajánlottnál,
a Cyperkillre ez rá is van írva (más kártevő ellen 0,15-0,2, itt kell a 0,4, magyarán
a 1,5 ml-es ampulla nem 10, hanem kb. 3,5 liter vízbe,
de az Actarából is kell az általános 0,4 helyett a 0,8 - mondjuk ez még jócskán benne van
a tripszek ellen ajánlott max 2-ben...)
Úgyhogy arra jöttünk haza a hosszú hétvége után, hogy nix rajzó molytetű)
Mondjuk valszeg az a titok, hogy így marad hatásos koncentráció a növényben még akkor is,
amikor 5 nap múltán lepetézik a permetezés után frissen kelt nemzedék, tehát áthidalja
a viaszos burokban töltött "holtidőt".../"Mospilan+Dimilin vagy Actara+Dimilin 3 x ismételve bevált nálam liszteskék ellen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest