Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg bárkinek meglehet a végleges változat, mert már hivatalosan megjelent (lásd Steam). Mindenesetre én megvárom a jó demo verziót, és majd annak fényében döntök, hogy megvásárolom-e.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vistaboy
veterán
Egy haverom nagy Painkiller-rajongó, ő már tolja - Hogy honnan van meg neki, azt nem feszegettem -, és azt mondja, a teljes játék nem bugos, mint a demó volt, viszont nem is jobb az eddigi részeknél.
Szóval akinek tetszett a Painkiller széria, az próbálja ki nyugodtan. De aki felturbózott grafikát vár, vagy valami újat játékélményben, az csalódni fog.
Majd elmegyek hozzá hétvégén és megnézem, hogy milyen a játék.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Valaki játszik már a teljessel? Jobb, mint a demo?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
atesz1974
tag
Ma este bedurrantom a teljes verziót, aztán meglátjuk, hogy tényleg csak bakiztak a demóval, vagy a full verzió is nokedli.
A régi Painkillert végignyomtam annó, igaz, hogy csak hent de jó volt a hangulata, az Overdose már nem tetszett.
Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!
-
MODERÁTOR
Akkor már érthető miért volt ekkora kakker... Mikorra várható a rendes demó?
MOD: Már látom... Ezt mondták okt. 22-én.JoWood Community Manager Megalomanic says:
We are very happy about the feedback concerning the demo but we are also sorry because we accidently released an old demo version. We really feel sorry for that. Next week we will release a demo version in the actual quality of the final game. So stay tuned and sorry for the inconvenience.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
mephi666
nagyúr
ez április elsejei tréfának is durva lett volna.... azért megnézem szerintem, milyen lesz az "igazi" demó, mert gondolom sürgősen felrakják...
mellesleg ekkora cégnél hogy engedhetnek meg ilyen elb@szást? senkinek nem tűnt fel, hogy egy sz@r, amit felraktak? ezt sem hiszem el... marketingfogásnak meg fura lenne az egész...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Most olvastam a hírt, hogy véletlen rossz demót adott ki a JoWood, valahogy egy régi, fejlesztői változat kerül ki a netre.
-
LorD_ARmES
tag
Ez a Painkiller új része? Ez egy melegfronti hatás. Super Mario megjavítja Serious Sam vízvezetékét a szájával. Ugrálsz össze-vissza, meg néha spawnol nagyon durva mennyiségű ellen, akiket daydream-on sem tudok megölni kb, csak 3567. lövésre. Régi játékot végigtoltam Trauma nehézségen, összes kártyával, de itt az első mob lekaszált. Fine-tuned.
Ez a lebeg a híd ha rálépek és lehullok meg.... Inkább lopták volna el a gravity gun ötletet a HL2-ből, azzal is jól látszik a fizika.
Ha ez a komoly elképzelés így, az év legnagyobb bukása címért száll harcba a játék.
Kérjük a hangulatot, a zenét, és a "leragasztott bal egérgomb+ordítva ülök a gép előtt és tombolok a zenére" effektust. Pedig ezt vártam az idén a legjobban.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=LorD_ARmES
-
Kár ezért, mert az első rész nekem is a kedvenceim közé tartozott.
-
MODERÁTOR
.../Local Settings/Application Data/Painkiller Resurrection/Screenshots mappába menti a képeket.
Ma kaptam egy szép fatal errort, éppen mikor összegyűlt a 66 lélek és átváltott a démon módba.
Bugos, csúnya, remélhetőleg nem marad ilyen. Olyan sárga kockákat én is láttam, meglepő volt. Az is meglepett, hogy csak egy pályát sikerült belesűríteniük a közel másfél gigás demóba.
Idegbeteg játékhoz idegbeteg zene dukál(na), de sajnos az új "fejlesztő" csapat nem így gondolta. (People Can Fly ---> Homegrown Games).
Még a "szutyok" 3850-en is akadás nélkül megy maximális beállítások mellett. Na de kérem, a korábbi részek (leginkább az első részre gondolok) sokkal szebbek voltak.Harrrr!!!!
-
mephi666
nagyúr
nem hittem, hogy ilyet fogok mondani, de ez egy fos... a painkillert nagyon szerettem meg a kiegeket is nem rég vittem végig, de azokat élveztem... ez meg nem tudom, hogy egy vicc lenne, vagy tényleg komolyan gondolták nyomogattam az f12-t, hogy screenshotoljak, de ez úgy tűnik nem megy... volt egy effekt az első pálya elején, ami egy sáv szép sárga kocka, ami pörög-forog... és még tükröződik is a vízen nagyon szép tényleg... a textúrák max. grafon is olyanok, hogy még a több éves elődöt is alulmúlják ez egy hihetetlen nagy elb@szás lesz, ha ilyen minőségben kiadják... "nem tudok egyebet mondani"
ui: mégis tudok egyebet mondani: a "zene", ami itt-ott szólt, azon majdnem bealudtam... az első résznek olyan jó volt a zenéje, hogy kitettem mp3-ban lemezre és volt, hogy azt hallgattam utazás közben is azon nem lehetett bealudni...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MODERÁTOR
Tényleg nem stimmel valami ezzel a demóval. A textúrák rosszul vannak ráhúzva a tárgyakra, 66 lélek összegyűjtése után a "god mode" olyan sz@r, hogy semmit nem látni a hullámzó effekt miatt. Eddig ez a játék nem ilyen volt.
A fizika még az első részben is fényévekkel jobb.Kérdés: Hova a halálba menjek? A malomban végigjártam mindent, de nem tudom merre tovább. Házon belül a nyíl semmit nem mutat, házon kívül pedig a malom melletti nyílt mező végére mutat (ahol a három tűzgömb van egymáson).
Harrrr!!!!
-
hommeros
őstag
Megnézzük mit tud majd a teljes verzió, hátha csak egy elcseszett ballépés ez a demo.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
mephi666
nagyúr
hát most kicsit elment a kedvem anno a painkiller egy 7300gt-n úgy fütyült maxon többszáz fps-el, mint a huzat... meg mellékesen szerintem jól is nézett ki... egy mx200-al vittem végig először és utána csak lestem a komolyabb kártyával, hogy milyen volt a "démon-mód" tetszett az agyatlan hentelés és az atmoszféra...
...a kieg. (booh) elég nehézre sikerült... ott tényleg nem lehetett agyatlanul lerusholni az ellent... a kedvenc pályám ez volt, ezzel a zenével
-
Vistaboy
veterán
Sajnos egyet kell értenem veled. Időközben én is kipróbáltam, és ha a játék is tényleg ilyen lesz, akkor szerintem ezért kár lesz pénzt kérni.
Ráadásul nálam ATI-n olyan bugok jöttek elő (1920x1200, Insane beállítás), hogy egyből elvette a kedvem. A grafika egy rakás fos - már elnézést, de ez az igazság -, látótávolság nagyon kicsi, mindenhol csak köd...textúrák szarok, kidolgozás gyerekes...
Ennyi. Részemről ezért örülök, ha kijön a demó egy ilyen játékból, mert így nem kell várnom a teljeset.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Csabahun
senior tag
Sziasztok Painkiller rajongók!!!!
Na felejtsétel el,hogy ez a rész akár megközeliti az első Pain hangulatát,mert ez a demó egy nagy NULLA!!!!!
Zene sincs benne,nekem nem volt,a pálya elég béna, hangulata NULLA.
ÉS miért tölt 5 percig?? arra már az Overdose-nál sem tudtam rájönni.
Jó lenne ha a régi csapat csinálná ezeket a kiegeket ,mert ez amiket kapunk mostanság egy semmi.
Nem csak új pályákból áll a Painkiller,hanem a fantasztikus hangulatból és a zenéből is .
És ez hiányzik az utóbbi részekből.Sajnálom,hogy ennyire semmibe veszik az egész játékot.
Ismételten csalódás.
-
dunc
nagyúr
Nem sok jót várok tőle,a szokásos agyatlan hent,de azért az első részt végignyomtam,mert tetszik az atmoszférája.
-
Vistaboy
veterán
Használd a GamerShell linkjét, amit most tettem be. Nálam 500 kbps környékén jön most. Nem egy nagy sebesség ez sem, de mégsem 15 kbps.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Hát a 15kb/s nem épp kecsegtető sebesség.
Majd a hétvégén visszatérek rá!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Háztartási gépek
- Mindent a StreamSharkról!
- OpenMediaVault
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400MHz Kit
- 19.5V 11.8A 230W-ADP-230EB T-7.4 5.0mm (19.5V 11.8A)
- Asrock Z68 Extreme3 Gen3 + Intel i5-2500K + Corsair 2x4 GB + Thermaltake FrioOCK
- Nintendo Switch V2 Dual-Boot Picofly CFW 32+64GB + Pro kontroller + tok
- Mikrokarcmentes Honor watch gs Pro üzemidő bajnok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest