Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz TESCO-Zsömle #46 üzenetére
Majd lesz. (GFWL WIN 8 -al)
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Radványi
aktív tag
Ennek semmi koze a steam el valo megallapodashoz vagy barmi mas indokhoz az EA nem hulye, pontossan latja milyen sikeres a steam es nem akarja azt a jutalekot nekik adni hanem sajat platformra van szugsege es nem akar osztozni senkivel. Es egy ilyen varos jatekot meg ugyis megfog venni mindenki aki jatszani akar vele es maris naluk a bevetel.
-
VictorHUN
aktív tag
Az Origin sosem fog 75%-os akciókat csinálni egész hétre mint a steam! Nem hogy egy hétre egy napra sem. Majd azt hiszik hogy a bf3 játékosok majd ott nagy bevásárlást fognak csinálni náluk
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
redmonk'
tag
Ez annyira tré indok, hogy de akkoriban anno azzal is az volt. ÉS? Most meg most van épp, hogy azokból a dolgokból kellene tanulni mert lenne miből, de nem ezek egy az egyben elkövetik azokat a dolgokat amik már régen sem tetszettek nekünk sokaknak. Így nincs értelme hozzá látni. Azóta Steam fejlődött máshogy lát sok mindent és nem hiszem, hogy el akarná szúrni. Nyílván van néhány rossz dolog abban is de semmi sem tökéletes, de szarhoz meg nem kell hozzá látni.
!be hard, be ruthless!
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #35 üzenetére
Nem is mondtam, hogy a neve garancia a minőségre Viszont mindenképp garancia a sikerre.
-
capulet75
addikt
Néhány ember úgy ágál itt mint ha fizetne nekik a steam.Most őszintén, kit érdekel hogy nem az alatt fog futni? Max a Valve esik el jó sok zsozsótól emiatt.Nehogy már megsirassam őket. Játszani akarok jókat, mindegy kinek kell érte fizetni. Le vagy sz@rva steam.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
keIdor
titán
Fel is telepítettem ezt az Origin-t meg be is regisztráltam. Hát játékok itt is méregdrágák, de amúgy tetszik, egyáltalán nem zavar, hogy ilyen is van. De tény, hogy ez tényleg béta, ahogy a program is írja.
Steam-et is szeretem, 2004. december. 26-a óta van az is. Már 87 játékkal rajta.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
anulu
félisten
1 ilyen fut nálam. ha megoldják (vki 3rd party), h 1 felületről elérjem mind a Steam-es mind az Origin-os játékokat, akkor foglalkozom vele.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz TESCO-Zsömle #16 üzenetére
az első ilyen hírnél lemondtam. ilyen egyszerű.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
keIdor
titán
Én úgy vagyok vele elfér...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gergosz2
veterán
Ezt úgy írod mintha a steamet hibátlanul adták volna ki .
Meg szerintem Cod szériánál ugyan ez ment.
Sokan azt is hajlamosak elfelejteni hogy steamen előszöt valve-os játékokat lehetett kapni.Rá pár évre lehetett csak nem valve os játékokat kapni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Mukorka
addikt
Amúgy se vészes a dolog, kb 50 mega az egèsz program, akinek meg msn, skype, steam, x-fire van az nem hal bele. Nem kell mindent win startnál indíttatni.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
gyuszaa
őstag
Nehéz felfogni ?
Az origin direkt a steam ellen készült. Az meg már megint más tészta, hogy mennyire érvényesül.[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
A CoD Steamre költözésekor nem volt ekkora visszhang, mert 2009-ben már nagyon sokan használták a Steamet, akiknek a nagy része barátságban is volt már a rendszerrel. Most meg kiadnak egy friss, kiforratlan Originnek nevezett vacakot, amely az említett kiforratlanságnak köszönhetően seperc alatt feltörhetnek a hackerek. Nem is lenne vele különösebb bajom, ha legalább a dobozos verzióval ki lehetne kerülni ezt fost. Remélem, hamar eltűnik a süllyesztőben.
-
sittes79
addikt
ezaz lázadjunk ne vegyünk bf3-at, viva steam....jesszus ennyi gyökeret...akkor játszatok azzal amivel egyidősek vagytok.
-
Polllen
nagyúr
Nyilvánvalóan az összes eddigi EA játék (vagy más) is megbukott mert regisztrálni kellett valahová... Ne legyetek gyerekesek, még ha még gyerekek is vagytok...
Ha jó játék lesz, venni fogják, ha fos lesz, akkor nem, mindegy hol árusítják.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Gergosz2
veterán
R.I.P Battlefield 3
azért ez így durva.
Ami most folyik a battlefield meg az origin körül kísértetiesen emlékeztet engem arra amikor a cod széria steamre költözött.
Akkor is jöttek a kommentek , hogy meg nem veszem így , nem kell steam , monnyon le meg stb. Azt mégis mindegyik 10+ millióban kelt el(jó a többség konzolos volt de pc-s eladások sem hagytak alább)Meg szerintem az EA-s játékok vissza fogan kerülni steamre de pár hónap csúszással:
vagy azért mert nem úgy teljesítenek az eladások ahogy akarják , vagy később hogy még több pénzt hozzanak ki belőle.Szerintem felesleges ez a lázongás, de azt is megértem hogy valakinek tényleg nem kell így.Egy jó játék eldaja majd magát.
[ Szerkesztve ]
-
Daczy
aktív tag
R.I.P Battlefield 3
Most már nem valószínű, hogy meg fogom vásárolni. Nem akarok telerakni mindenféle ótvaros klienssel a gépemet, már így is túl sok van (skype,msn,steam stb.).
Ennyit rólad EA, remélem mielőbb lesz törés multihoz is.[ Szerkesztve ]
-
Timbu
tag
Ez így nyilván nem igaz. Rengeteg steam-es játék van, ahol a dlc-ket a gfwl-en keresztül lehet megvenni, a steam megkerülésével.
Az igazi indok inkább az, hogy az EA szeretné átszoktatni a játékosokat az Originre, hiszen az neki több bevétel. A dobozos verziót is azért kötik az Originhez, mert ha már valaki kényszerből létrehozott egy accountot, akkor jóval nagyobb az esélye, hogy egyszer azon keresztül fog vásárolni valamit. (Tehát ha valakinek csak steam-es accountja van, akkor az inkább ott fogja megvenni az ea játékait. De ha már úgyis rákényszerítik az Originre, akkor később inkább lesz hajlandó itt megvenni valamit.) Gondolom ezért adták a Shift 2-höz is ingyen a DLC-ket az originen keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Mártógyurma
tag
válasz TESCO-Zsömle #16 üzenetére
"Semminek se fogom az életképességét vásárlással 'igazolni', ami csak púp a hátamon..."
Szívemből szóltál.
[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
arra jók ezek a "szolgáltatások" hogy ha steam/origin bácsi nem akarja , nem léphetsz be steam-be és nem játszhatsz a megvásárolt játékoddal
hatalom gyakorlás az emberek felett, nevelés arra hogy azt csinálsz amit az uraid akarnak (még az élet ezen területén is)
ezért nem kell venni ilyen ganét , mert olyankor ezeket az ötleteket támasztod alá a pénzeddel
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
mi a csücsköm az az origin? Nagy BF2 fun vagyok, a többi ami utána kijött, nem tetszett. Ezt a BF3-at én is nagyon várom, nekem ne bonyolítsák túl a dolgokat, öregember vagyok már a technikához Pénzem az lesz megvenni, játszani akarok nem felesleges köröket futni.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Neró
őstag
-
Raysen623
addikt
Az Origin még nagyon gyerekcipőben jár ez tény. Én ma raktam fel a gépre de komolyan mondom: alig van ott játék amit meg lehet venni. Jelenleg óriási a Steam előnye e téren. Azonban úgy tűnik az EA ezt megelégelte és ki akarja túrni a steam-et a piacról ezért hozták létre az Origin-t. Piacot akarnak szerezni ebből a szegmensből is, mert rohadt nagy üzlet és kényelmes.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Gergosz2
veterán
Most ezen vki meglepődik?
-
polonic
félisten
-
hogyan fogi
fogi?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
redmonk'
tag
SzlobiG: Attól még csak az Originbe tudod beregelni majd.
Mellesleg azért léptek ki a Steamből mert a Steam nem engedte azt, hogy játékon belül árusítsák majd a DLC-ket így kiaknázva azt, hogy a Steam részesüljön a pénzből. Szerintem teljesen igaza van a Steamnek. Adott egy program mely el lát minden regisztrációt "közösségi" featuret ami csak kellhet a játékosoknak ezért viszont az eladott játék árából részesülnek. Valamit valamiért.
!be hard, be ruthless!
-
redmonk'
tag
Olyan nehéz lenne megállapodni a Steam-el? Vagy csak lusták hozzá és egyszerűbb kiadni egy feladatot a fejlesztőknek, hogy egy hasonlót csináljanak.
Érdekes, hogy más cégeknek nincs baja a Steam-el vagy ha volt meg tudtak állapodni.
[ Szerkesztve ]
!be hard, be ruthless!
-
Mukorka
addikt
Már a bétához is kelleni fog. Fel nem fogom miért nem jó a steam. Képzeljük el: józsi belép steamre és venne egy fpst, tudja hogy van BF meg MW de mivel csak MW-t lát így nincs mit tenni hisz minden játéka steames... Márpedig az átlag ember elöbb talál rá a steamre mint az originre
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
SzlobiG
félisten
Örülök...ja nem.
Direkt csinálják ezt tudják hogy sokan megveszik BF3-at és így majd lehet jobban fog terjedni ez az origin.
-
Gude
senior tag
BF3-ért mindent
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
törölt tag
Remek, most telepíthetek fel még egy klienst
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM