Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Először néztem végig ilyen hosszú videót böngészőben, idegen nyelven, de nem bírtam abbahagyni. Ha ez tényleg ilyen faszán működik, akkor marha jó lesz, amerikában...
Árakról nem esett szó, bár kérdezik a végén, de semmi konkrét. Viszont amikor a játék árát és annak megoszlását boncolják, akkor a jelen piaci modellhez még a valós, 60 dolláros áron felül hozzáadnak két darab virtuális 12 dolláros tételt a kalózkodás és a használt játékok miatti bevételkiesés miatt. Mellette az ő üzleti modelljüket taglaló bar ugyan olyan magas, mint ez a virtuális 84 dolláros. Plusz havidíjat is említett. Szóval attól tartok nem lesz olcsó.\m/
-
Enton
addikt
Sokkal kiforrottabb, mintsem én gondoltam volna.
Habár a fele csak maszlag volt a szövegnek. De legalább mutatták működés közben, lag nem volt látható, kiváncsian várom a további fejleményeket."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MaTTeS
senior tag
A Crysis Warhead volt BP-n fejlesztve, a Wars a német stúdióban.
-
aram01
nagyúr
Ilyet nálunk is kéne csinálni
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest