Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
válasz Stauffenberg #140 üzenetére
A nem hivatalos oldalak alapján nekem úgy tűnik, hogy a Zöld színű az csak a 256GB-os 12GB RAM-os kiszerelések színe. Az most 150-153eFt körül mozog a nem hivatalos, közkedveltebb "Megbízható Bolt"-okban.
Nem mondom, hogy nyerő ez a rózsaszín, de az "Úgyis tokban lesz" elvvel nem problémáznék, ha az ajánlatot jónak ítélem meg.
@Norby86
Akksiteszteknél én a GSMARENA összesítését szoktam nézegetni, de gondolom a valóságban eltérő eredmények születhetnek. Támpontnak mindenesetre jó lehet.
[link] -
Kawauso
aktív tag
Szia!
Először is, a sima 8-as jelenleg nem sokkal drágább, mint a sima Nord. Ár miatt semmiképp nem vetném el. A 8 Pro-t már elvetheted. Annyi még a sima 8-ról, hogy enyhén lekerekített a kijelzője, de ha ez nem kizáró ok, akkor mindenképpen Oneplus 8 > Nord.
A CE az akkubajnok, van jack csatlakozója is, de nincs benne OIS. Kamerában hozza a kategória átlagát, de nem kiemelkedő.
A Nord2 tűnik a legjobbnak a kamerás képességeket illetően, de panaszkodás is előfordul a képfeldolgozó algoritmust illetően.Akkuidő: CE > 8 > Nord2 > Nord
Főkamera (papíron): Nord2 > 8 = Nord > CE
Stabilizáció: A CE-n kívül mindegyik kapott OIS-t a főkamerához, EIS van mindegyiknél a videónál.A mókolásban nem vagyok jártas.
-
Kawauso
aktív tag
1 hónap az semmi, ha az Árukereső alapján mondok átlagárat.
A sima 8-as átlagára 250eFt volt 2020. 04.23-án. Majdnem 1 évnek kellett eltelnie, hogy 200eFt alá beessen, de akkor rendesen beesett és 2021.03.21-én volt az átlagára 177eFt.
A sima Nord 160eFt-on nyitott majdhogynem ugyanilyenkor tavaly. Az átlagára idén, 3 hónappal korábban csökkent 20eFt-tal, majd hónaponként kezdett el csökkenni utána látványosan, most 120-122 eFt.
A 8T 6 hónap után esett be 240eFt-ról pont 200 alá.Az adott Realme állítólag nem fogja tudni a B20-at szóval esélyes, hogy Kína exkluzív lesz.
-
Kawauso
aktív tag
A Xiaomi, Redmi és a Poco kényelmesen elhelyezkedett ebben az 50-120eFt-os szegmensben olyan hardverrel, ami többet ér. A rendszert illetően pedig mindig vegyes a benyomás. Van, aki azt mondja, hogy soha nem volt gondja a MIUI-jal. Valaki pedig bugokat tapasztal bugok hátán és soha többé nem kívánja az ellenségének sem. Én is az OP felé húzok, de meg tudom érteni, hogy papíron az 50eFt-os különbség az F3 és a Nord2 között egy olyan határ lehet, ahol az ember mérlegel és azt mondja, hogy nem ér neki ennyivel többet a Nord2.
-
Kawauso
aktív tag
Nemzetközi szinten úgy látom, hogy a Poco F3 létezése a fanyalgás fő oka. Mivel úgy 100 euróval olcsóbb, mint a Nord2, újra és újra fel kell hívni az árkülönbségre a figyelmet, és arra, hogy az F3 kijelzője jobb, magasabb a képfrissítés. Azt külön meg szoktam mosolyogni, hogy az 5 MP-es makrót felhozzák, de csendben maradnak a Nord2 főszenzorát illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Huawei P30 PRO(google play) Erősebbik 8/256GB/ Akcióóó csak ma!
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest