Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
Gondolom sehol semmi újság a Frostbite portról
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
VikMorroHun
őstag
Szép teljesítmény. Kíváncsiságból összehasonlítottam a Wii eladási adataival (mire nem jó a Wikipedia?) - kb. ugyanazt a szintet hozza vele a Nintendo, mint akkor. A Wii is fölényesen lekörözte a Sony/MS konzoljait eladások tekintetében, mint most a Switch.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
KOHO
senior tag
Van valami pletyka most arról, hogy jön-e vagy sem a Frostbite motor?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
mike1334
veterán
Én a játékért veszem ugyanolyan jól el tudok játszani az xboxomon, mint a ps4emen. Biztos vagyok benne, hogy egy switch is tök jó dolog lenne, meg bármelyik másik kézi konzol is. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ha jön a switch v2, akkor milyen áron fog megjelenni, illetve, hogy milyen hatással lesz a megjelenés a mostani switch árára.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
félisten
DE általában az emberek a játékért veszik a konzolt.Nintendo címmel pedig nem fogunk mi játszani sony/ MS konzolon innentől meg mellékes a hardver.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest