2019. július 18., csütörtök

Gyorskeresés

Nintendo Switch-re tart a Frostbite motor?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Egy LinkedIn profil leírása szerint az EA egyik munkatársa egy már meglévő fejlesztői készlet Switch-re költöztetésén dolgozott.

A Nintendo Switch tulajok nincsenek túlságosan ellátva Electronic Arts játékokkal, ugyanis eddig mindössze három programot kaptak a cégóriástól a FIFA 18, a FIFA 19 és a FE személyében. Utóbbi Unity-n fut, míg a két focis alkotás a nagygépes verziókkal ellentétben nem Frostbite Engine-t kaptak, hanem egyedi motor dübörög a motorháztető alatt. Lehetséges azonban, hogy a közeljövőben változások tanúi lehetünk, ugyanis szemfüles felhasználók a LinkedIn-en az alábbi EA-s munkatársa adatlapját találták meg.

A leírás szerint a szakember egy már meglévő SDK (Fejlesztői készlet) Nintendo Switch-re történő átültetésén dolgozott, a készletet pedig a Battlefield V-höz és az Anthemhez is használta. Természetesen maga a Frostbite nincs megemlítve (Ezért is csak pletyka az egész), de vélhetőleg az Electronic Arts egyéb játékait is tervezheti kiadni Switch-re, ehhez pedig talán egyszerűbb a saját, már meglévő motorját átportolni, mint minden egyes programhoz sajátot készíteni, mint a FIFA esetében. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, de a fentieket érdemes csak szóbeszédként kezelni.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.