Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz Darth_Revan #9 üzenetére
De az nvidia exkluzív, azzal a néhány pc-s porttal kell eladniuk a Shield szarjaikat. Kötelességük jól optimalizálni.
Switch-re jóval több a tartalmas, komoly, prémium játék, mint az nvidia Tegrás cuccaira. -
félisten
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
nem tudom miről beszélsz milyen pixeleket számoltál, de mint switch és wolf tulaj biztosra állíthatom hogy erős költői túlzás amit most előadtál.
GodGamer5
korlátolt szánalmas hozzászólás, ez nem a gépet minősíti, hanem téged.
Ráadásul ilyen aláírást használsz ilyen hozzászólás mellé. hiteles vagy abszolút.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Darth_Revan
veterán
-
30z.Samu
félisten
Helyén kell kezelni a dolgokat, a Switch teljesen más világ, mint egy PS vagy egy Xbox. Talán a célközösség sem ugyanaz, én először ráncoltam is a homlokom amikor mondták hogy készül Switch-re a Wolfenstein port. Nem sikerült olyan rosszul (legalábbis én rosszabbat vártam), de szerintem nem erre a kis konzolra való, Doom dettó. Persze ez szubjektív, meg biztos örülnek sokan a Switch tulajok közül hogy van kicsit komolyabb játék is a gépre.
Sic Parvis Magna
-
GodGamer5
addikt
Így jár az, aki a hulladék switch-en játszik bármilyen AAA játékkal...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
- = Zk = -
félisten
juj, na az milyen jó volt... 2 billentyűt is megettem, mire kijátszottam...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
30z.Samu
félisten
válasz Darth_Revan #4 üzenetére
Szerintem nem néz ki olyan gázul a Wolf Switch-en, pláne annak tekintetében hogy ez egy kézi konzol.
Sic Parvis Magna
-
modd3r
őstag
A legutóbbi patch pedig sokat javított a grafikan Wolf esetében.
-
Darth_Revan
veterán
Gtx 1060-al full grafikán van nehany pont ahol nem képes a 60 fps-t sem tartani, pedig Unreal motor hajtja amiről eddig ugy tudtam annyira azért nem gepizzasztoak.
Switchen biztos 30 fps lesz a cél, de vajon mennyit kell butitani a grafikan?
Új Doom és Wolfenstein -t is Switch-en vittem végig és egyik szemem nevetett hogy milyen király hogy ilyen A+ játékok játszhatok menet közben, a másik szemem meg sírt mert volt olyan pont ahol zavaróan homályos volt , illetve annyira pixeles volt hogy meg tudtam számolni hány kockából áll a katona feje...az még hab a tortán hogy ez annyira megerőltette a szememet hogy x idő után el is kezdett fájni. -
Šolaire
veterán
Szeretem a játékaikat. Nekem a Remember Me is bejött
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest