Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
(Darkwood) #26 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam.
-
zsolt1129
addikt
Szerintetek ki fogja használni a 2-nél több magot a Game
-
Fortissimus
őstag
válasz
(Darkwood) #24 üzenetére
kar
-
(Darkwood)
őstag
válasz
South Velen #25 üzenetére
A 3870 a Crysis alatt 1920x1200-as felbontásban high beállításnál, OxAA élsimításnál kap 19-20 fps-t, akkor a Shift mondjuk 1920x1080-ban simán játszható lesz! Szerintem...
-
South Velen
addikt
Vajon egy 3870 elég lesz FullHD-ben?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Fortissimus #23 üzenetére
Én úgy értettem, hogy nem fogok vele játszani!
-
Fortissimus
őstag
válasz
(Darkwood) #22 üzenetére
akkor csereljunk gepet
szoren-szort ofkorsz -
(Darkwood)
őstag
válasz
Fortissimus #21 üzenetére
Dehogynem! Nálam nem fog menni!
-
Fortissimus
őstag
nem veszes ez a mai idokben...
-
Csabee.
nagyúr
Nah úgy látom a Notebookomon is max grafikán elfog futni
de inkább Xboxon fogom nyomni.
-
Adams007
tag
Tényleg nem vészes a gépigénye, bár az utóbbi videókban a grafika sem volt túlzottan kiemelkedő
-
Stiky
senior tag
válasz
fekeandras #13 üzenetére
Nem vagyok maximalista
-
Slade92
aktív tag
válasz
Elijah Baley #16 üzenetére
Ettől mért szaggatna mikor sokkal durvább grafikájú játékokat szaggatás nélkül viszi
-
Elijah Baley
tag
Hűha..., valószínűleg egyik platformon sem lesz vele gondom..., bár mondjuk azért vicces lenne ha Ps-en beszaggatna a drága
-
Integrale
veterán
nekem a pro street ment szépen, undercover meg amikor indítottam volna hibaüzenet!
Ugyan ez a Dirt-el, és a Cod 5-el!Vajon mért?
-
Ice!?
őstag
Úgy tűnik, hogy egész élvezhető grafikán fogok tudni játszani vele.
-
fagy53
nagyúr
Mióta 1024x768-ban, 3800+ egymagossal, 73GT 256MB GDDR2-vel igaz, ez kicsit húzva és 1GB RAM-mal élvezhetően játszottam kormánnyal single-ben a GRiD-et, én már semmin nem lepődöm meg ebben a témában!
-
nrgia
őstag
Ilyenkor úgy tudok örűlni a boxomnak...
-
Fla$hly
aktív tag
Sztem nem lesz vészesebb gépigénye mint a pro streetnek, a környezet, a pályák szinte ugyanolyanok, max az autók lettek sokkal realisztikusabbak. De én leginkább az irányításra leszek kiváncsi, meghogy eléri e télleg a szimulátor szintet, amit sztem nem sikerült megvalósítaniuk, dehát 2 hét és kiderül
-
mephi666
nagyúr
csak ne egy cpu-limites vacak legyen, mint az undorkover
menjen szépen a 3800+ x2-n a 9600gt-vel és akkor örömbódottá'
-
BalaNce87
addikt
Hát szerintem alapvetően nincs magas gépigénye, mert a régebbi videókban képeken sokkal szebb volt a játék, az újabbakban meg hát semmi különös kinézet, messze áll attól amit akartak volna, ha egyáltalán akarták. Mindjárt jön a játék és gondolták most már olyan videót adunk ki ami igazi és nem kamu. A gépigényeknek meg nem szabad hinni, soha nem tükrözik a valóságot, talán van egy két kivétel.
-
Enton
addikt
Nem vészes, de a látotak alapján max 800*600 ban FUULL LOW-on lesz játszható.
Internet required?????
Hajjjaj lesznek gondok lesznek biza. -
DeltaPower
addikt
nehezen hihető hogy ezen a konfigon minimum grafon eléri a 25 fpst. legfeljebb talán a menüben.
-
Stiky
senior tag
Úgy látom fog kapni egy próbát az x3100-as IGP-n...
-
BiP
nagyúr
Nem is vészes. Bár ez a minimum config arra lesz jó, hogy éppen elindul, de már élvezhető sebességet/minőséget nem fog produkálni.
De a 2 magos proci gondolom nem véletlen. Anno a Prostreet nekem 1magoson akadt, 2magoson szépen ment (csak procit cseréltem, minden más maradt),
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár láthattunk már Shift gépigényt, de itt egy új hivatalos minimum rendszerkövetelmény is.
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest