Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz (Darkwood) #26 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam.
-
zsolt1129
addikt
Szerintetek ki fogja használni a 2-nél több magot a Game
-
Fortissimus
őstag
válasz (Darkwood) #24 üzenetére
kar
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
(Darkwood)
őstag
válasz South Velen #25 üzenetére
A 3870 a Crysis alatt 1920x1200-as felbontásban high beállításnál, OxAA élsimításnál kap 19-20 fps-t, akkor a Shift mondjuk 1920x1080-ban simán játszható lesz! Szerintem...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
South Velen
addikt
Vajon egy 3870 elég lesz FullHD-ben?
-
(Darkwood)
őstag
válasz Fortissimus #23 üzenetére
Én úgy értettem, hogy nem fogok vele játszani!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Fortissimus
őstag
válasz (Darkwood) #22 üzenetére
akkor csereljunk gepet
szoren-szort ofkorsz''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
(Darkwood)
őstag
válasz Fortissimus #21 üzenetére
Dehogynem! Nálam nem fog menni!
-
Fortissimus
őstag
nem veszes ez a mai idokben...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Csabee.
nagyúr
Nah úgy látom a Notebookomon is max grafikán elfog futni de inkább Xboxon fogom nyomni.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Adams007
tag
Tényleg nem vészes a gépigénye, bár az utóbbi videókban a grafika sem volt túlzottan kiemelkedő
-
Stiky
senior tag
-
Slade92
aktív tag
válasz Elijah Baley #16 üzenetére
Ettől mért szaggatna mikor sokkal durvább grafikájú játékokat szaggatás nélkül viszi
-
Elijah Baley
tag
Hűha..., valószínűleg egyik platformon sem lesz vele gondom..., bár mondjuk azért vicces lenne ha Ps-en beszaggatna a drága
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
Integrale
veterán
nekem a pro street ment szépen, undercover meg amikor indítottam volna hibaüzenet!
Ugyan ez a Dirt-el, és a Cod 5-el!Vajon mért?
"Bad reklám is reklám too"
-
Ice!?
őstag
Úgy tűnik, hogy egész élvezhető grafikán fogok tudni játszani vele.
-
fagy53
nagyúr
Mióta 1024x768-ban, 3800+ egymagossal, 73GT 256MB GDDR2-vel igaz, ez kicsit húzva és 1GB RAM-mal élvezhetően játszottam kormánnyal single-ben a GRiD-et, én már semmin nem lepődöm meg ebben a témában!
-
nrgia
őstag
Ilyenkor úgy tudok örűlni a boxomnak...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Fla$hly
aktív tag
Sztem nem lesz vészesebb gépigénye mint a pro streetnek, a környezet, a pályák szinte ugyanolyanok, max az autók lettek sokkal realisztikusabbak. De én leginkább az irányításra leszek kiváncsi, meghogy eléri e télleg a szimulátor szintet, amit sztem nem sikerült megvalósítaniuk, dehát 2 hét és kiderül
Aláírás
-
mephi666
nagyúr
csak ne egy cpu-limites vacak legyen, mint az undorkover menjen szépen a 3800+ x2-n a 9600gt-vel és akkor örömbódottá'
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BalaNce87
addikt
Hát szerintem alapvetően nincs magas gépigénye, mert a régebbi videókban képeken sokkal szebb volt a játék, az újabbakban meg hát semmi különös kinézet, messze áll attól amit akartak volna, ha egyáltalán akarták. Mindjárt jön a játék és gondolták most már olyan videót adunk ki ami igazi és nem kamu. A gépigényeknek meg nem szabad hinni, soha nem tükrözik a valóságot, talán van egy két kivétel.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Nem vészes, de a látotak alapján max 800*600 ban FUULL LOW-on lesz játszható.
Internet required?????
Hajjjaj lesznek gondok lesznek biza."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
DeltaPower
addikt
nehezen hihető hogy ezen a konfigon minimum grafon eléri a 25 fpst. legfeljebb talán a menüben.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Stiky
senior tag
Úgy látom fog kapni egy próbát az x3100-as IGP-n...
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
BiP
nagyúr
Nem is vészes. Bár ez a minimum config arra lesz jó, hogy éppen elindul, de már élvezhető sebességet/minőséget nem fog produkálni.
De a 2 magos proci gondolom nem véletlen. Anno a Prostreet nekem 1magoson akadt, 2magoson szépen ment (csak procit cseréltem, minden más maradt),[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest