Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Hmmm ha viszi az I5+GTX 950 akkor elgondolkozom.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
ribizly
veterán
válasz Raysen623 #26 üzenetére
Egyébként én kifejezetten örülnék egy BFBC2 remastered/redux/akármi grafikailag felújított játéknak. Csak az átlóban való futást és a parkour jellegű mozgást (akadályok átugrásánál) tegyék bele és készen is vagyunk. Azért még $-t is adnék boldogan.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Raysen623
addikt
Hagyjuk már az ARMA 3-at. Volt egy BFBC2 annak idején és BF terén sokunknál az az etalon, erre itt tolják az arcunkba a félkészebbnél félkészebb új BF tartalomnak sem mondható grafikai orgiákat. Aki COD-ra vágyik menjen COD-ozni és ne várja el egy BF szériától ugyanazt...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
ribizly
veterán
Van olyan játék, amibe ezeket belerakták: ARMA-nak hívják. Viszont az egy teljesen más műfaj. Jobb ez, hogy így van.
Én inkább azt tudnám elképzelni, hogy az ARMA mintájára elkészíthetnének a DICE-os arcok egy a Frostbite-ra épülő game-et, amiben ezeket bemutatják (akár piackutatás jelleggel, hogy Ők is képesek ilyesmire). Na persze aztán felébredek és észreveszem, hogy bilibe lóg a kezem...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
mettek
addikt
A nullát ugy értem hogy a 4-hez képest nem fejlődött. Tankkal is többet kell belelőni a falba hogy omoljon de ez is scriptelt, meg van adva hogy az épületnek mekkora, melyik része essen szét találatkor. Ez igy nekem illúzióromboló. Tankok alkatrészei, páncélzata szintén nem realisztikusan sérül, még a BC2-ben is elhagyta a tank a páncélzatát találatkor.
De lehetne fokozni....ha lábon lőnek, sántítani kezdesz amig meg nem gyógyulsz. Ha karon, nem tudsz lőni vagy csak marokfegyverrel.Sajnos a mai játék motorok a fizikát szinte teljesen mellőzik. Nincsenek fizikai behatások, tömege meg végképp nincs semminek, olyanok a járművek mintha origamiból vagy műanyagból lennének.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
bekes.andras
tag
... én nem igazán kedveltem azt a módot. Lebutítja a játékmenetet, meg beszűkíti a koncepciót.
Ami jobban zavar, és feltehetően nem lesz benne előrelépés, az a klasszok elosztása. A játék is jobb volna, ha alapvetően úgy lenne megírva, hogy a kasztokat menedzselni lehessen. Gondolok itt a DOS:S és a Red Orchestra címekre. Ez a Sniper limites megoldás gagyi.
Meg a spawnolás is elég bosszantó tud lenni. Világháborús játékok közül talán a RO sorozatnak volt a legjobb hangulata, és az ember örült, ha valakit le tudott lőni, nem ám 10 kill streak, meg a többi adrenalinvadász effekt.
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
ribizly
veterán
válasz bekes.andras #20 üzenetére
Mondjuk én sajnálom, hogy nincs TDM a bétában...
-
bekes.andras
tag
... ééés meg is jött most az Insider kód!
Nincs időpont megjelölve. Idézek:
It includes Conquest and Rush modes in Sinai Desert, a map set in the Middle Eastern theater of World War I. If you reach rank 15 and play on a least four different days, you will unlock a Battlefield 1 Beta Dog Tag** when the game launches on October 21.
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
ribizly
veterán
És megérkezett a kód!
-
kutga
nagyúr
Csak én érzem úgy hogy ez is olyan lesz mint a Battlefront? Nem jó értelemben.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
mettek
addikt
válasz VinoRosso #14 üzenetére
megváltani nyilván nem fogja a világot. Marad a Bf recept új köntösben. Én alpháztam jó pár órát, tetszett, jó volt de nem volt bennem az hűha érzés mint a Bf3-nál...nekem az volt ami beszippantott.
a rombolhatóság ismét szinte nulla teljesen elmegy csgo, cod irányba. Minimum egy Rainbow 6 Siege rombolhatóságot várnék el a komplett épületeken. Na meg ugye sokkal nagyobb bejárható épületeket. Ok hogy 1. vh de lehetne benne városi map, ahol minden ház ki van dolgozva, bármelyikbe be lehet menni és nem csak ilyen viskók.
Jónak jól néz ki a játék de egy idő után azt érzed hogy egy lebetonozott játszótéren játszol ahol semmivel sem léphetsz interakcióba. pl jó lenne ha lehetne lövészárkot ásni, fedezéket építeni.....support építhetne géppuska fészket, lassulhatna is kicsit a mozgás mert így csak run and gun, egy jó commander mód sem hiányozhatna.
elvégre az 1. vh taktikus, lassúcska lövészárkos háború volt.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
gabesz839
senior tag
És meddig lesz játszható a béta?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
VinoRosso
veterán
Ez a sivatagi pálya egész jól néz ki, k.va jók a részecskék, és végre nincs szarrá postfx-elve. A játékmenet viszont szerintem is kula, nincs más csak a csimbumm, baromira monoton, a "we have lost objective... "-ot meg már most idegesítőnek találom, pedig csak a videókat néztem meg.
Értem én, hogy run&gun, de azért igazán tehetnének bele valami pluszt, egy kis felfedezős, mászkálós témát, vagy valami stratégiát. A ló pl tök jó ötlet, de szerintem nem használják ki, pl lehetne olyan területeket betennie ahova csak lóval lehetne eljutni, rakhatnának be egy-két kanyont, meg szurdokot, barlangokkal, hogy a 3D játék az ne csak renderben legyen 3D hanem level designban is, stb..
Száraz, szegényes ötlettelen idáig amit látok, pedig van 1-2 biztató dolog benne, és igazán örülnék egy jó első világháborús játéknak. -
NomadND1
senior tag
válasz Balika23hun #12 üzenetére
Szégyen ami manapság játékfejlesztés címén megy. Nem is olyan régen, ha valaki ilyen játékot adott ki mint amit említettél, ment a süllyesztőbe.
Az megint egy más kérdés, hogy a játékosok, vagy a fejlesztők lettek igénytelenebbek.
Már nem is tudom melyik játék volt az, amit a játékosokra való tekintettel könnyítettek a bonyolultságán, majd kiadták pegi 16-nak
Nincs varázsgömb, közel borítékolható amit írt. Nem adok egy évet és a vaultban lesz.
-
Balika23hun
aktív tag
BF3-4-ben repkedtek a tankok, a vadászgép meg beragadt az égbe és stb. Eddig is voltak hibái a szériának ezután is lesznek. Ettől függetlenül a igénytelentől igen messze van a Battlefield 1 de ha te így érzed a szíved joga. Számomra a BF4-hez képest felüdülés volt a játék már az alfában is.
(#11) nimfas
"Nekem is ez jött le... úgy fog járni mint a SW Balltefront lövölde sajnos"
Gondolom ezt a varázsgömbödön keresztül láttad
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
NomadND1
senior tag
Előre is bocsánat minden rajongótól, de ez igénytelen lett...
A repülős mód valami katasztrófa. Rendben van, hogy nem szimulátor, de a földről sem kellene felpattanni. Ez már működött az 1942 esetében is. Vicces lesz majd látni, hogy a légi csata kb. annyi lesz, hogy pörögnek a gépek (direkt nem kőröznek, mert az kicsit más).
A lovas részen a közel 15 éve oktató haverom sírt a röhögéstől. Nem írnám le a hozzászólásaitA lövöldözős/tankos rész olyan amilyen. Az egész játék úgy 4 óra után halál unalmas lesz. Ugyanazok a pályák, játékmódok halálig ismételve.
Az egyjátékos része talán megér egy akciós árat, de ez így siralmas. Talán majd a Snipers Elite 4.
Valaki igazán csinálhatna egy Project IGI stílusú játékot... vagy bármit ami nem csak puff-puff. -
Enton
addikt
Ez a holnapi nap, eu időzónás vagy amcsi időzóna szerint kezdődő nap???
Mondjuk ha reggel nyolcig nincs mail akkor már csak délután leszek itthon de nagyon nem lenne mindegy mert pl reggeltől lenne ideje délután hazaértemig letölteni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
v!ct0y
veterán
Elvileg nem.
-
turit
tag
Gyorsan eltelt az Augusztus.
-
konikan
aktív tag
Ps-en kelleni fog plusz tagság hozzá?
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
atike
nagyúr
Eddig is bejött, ezek a videók is ezt erősítik bennem... Bár lenne időm játszani... És bár lenne megfelelő vasam ez alá...
-
Fitzgerald
veterán
Egyre jobban tetszik, és a zárt alfa alapján az optimalizáció is példás lesz szokás szerint. Most már nem csak kíváncsi vagyok, hanem egyenesen várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest