- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jobban végignézve megerősödött bennem a tudat... "hűűvillámgyorsnet" "hűűűkórájhét" "hűűűnokiaenn95" valahogy nem hat meg... nekem is van pár dolgom, amire büszke vagyok, de nem villogok így vele, mert általában nem azért veszek valamit, hogy villogjak ő ilyen gazdag szülők elkényeztetett csemetéje? élete az nem sok lehet, az biztos... emlékeztet egyik ismerősömre, csak ő kicsit "kisebbe" nyomta... nem volt tehetős gyerek, de annál nagyobb sznob volt... próbált 100szor többnek látszani, mint ami volt... pl szegedre járt 10szer annyiért mesterfodrászhoz, mint én a faluban, ahol laktam, de a végeredmény nem sokban különbözött... meg gépet is kb 3szor annyiért fejlesztett mindig ilyen: "fúj szar áemdéd van, de nekem intel" stílusban (holott 1mhz-et nem húzott rajta, aminek lett volna esetleg értelme) meg millió ilyen hülye dolga volt... annyira nem hatott meg... úgy voltam vele, hogy az ő diákhitele... én meg nem vettem fel... most meg már nyugodtabb vagyok, hogy nekem nem kell visszafizetnem és jót röhögtem rajta már évekkel ezelőtt is
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Quiksilver
aktív tag
Igen valamikor akkor tájt lehetett.
Nálam is fent van msn-en és hát egyszer beszéltem vele mert kellett egy szám (valami DJ Rush ami az egyik gép bemutató videója alatt ment) és tulajdonképpen el küldött melegebb éghajlatra.
Keldor Papa: Nem látott puncit ez jó
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest