Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Sztem nem annyira rossz a béta (még az idegesítő hibák ellenére sem).
Tényleg csak Level 10-ig ingyenes? az sz*r
Bár remélem a bétás eredményeket legalább meg lehet tartani már L15-nél vagyok, legalább ennyit megérdemelne az aki segíti a fejlesztést.Én azt hittem, hogy csak bizonyos autók és tunning lesz fizetős erre meg már a szinteket is korlátozzák.
Egyébként tényleg sok vadb*rom van már a bétában is, senki nem próbálkozik semmivel csak azzal, hogy letolja a másikat a pályáról, mondjuk meg kell hagyni, hogy az NFSW a szimulátoroktól igen messze áll, és nem a szépség a lényeg, de ettől függetlenül elég idegesítő, hogy az első helyről az utolsó leszek mert nekem jött egy...[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Még 1 hó, kíváncsi vok milyen lesz.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Viktor77
titán
Igen, sikerült. Odamentem egy ponthoz ahol van verseny, bejelentkeztem, majd nem a single player-re nyomtam (ekkor gépi ellenfelekkel mész), hanem (meglepő módon) a multiplayer-re. Kis várakozás (amíg összejön megfelelő számú ember), és már mehet is az ereszd-el-a-hajam.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
PCrevRM
tag
Szintén béta-teszter? Engem az zavart, hogy egy mmo bétájában nem tudtam multiban játszani az istennek se, vagy csak béna voltam. Valakinek sikerült? Mászkáltam fel-alá 5 percig, mentem egy single-t, majd uninstall. Grafika ok, irányítás karbonos-mw-s, személy szerint undreground 2-ős irányításnak jobban örülnék.
We are Outcast Consensus 1
-
Thome
veterán
Egy kis helyesírási hiba a hírben: júlis -> július
De szerintem nem lesz jó (szépen fogalmazok), bár nekem az Most Wanted sem tetszett.
-
Titan44
tag
Én imádom a Most Wantedet, de ez grafikailag gyengébbnek tűnik egy pöttyet...
Meglátjuk, végül is a játékélmény a lényeg!A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
atkahun
tag
De há min is csodálkozunk, lassan már mindenre igaz az, hogy rosszabnul élünk, mint 4 éve.
...
-
félisten
Amikor legutóbb belogoltam még baromi üres volt a játék, és mindneki csak a nitro-t és a traffic magnetet tolta.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Alexios
veterán
legalább ingyen lesz
-
ricsy888
senior tag
Én már avval is megelégednék, ha az NFS U2-t egy teljesen új engine-re megcsinálnák.
Komolyan, talán az nagyobb siker lenne mint egy ilyen. (elneveznék underground 3-nak )Killing: Az MW tényleg egészen jó volt, bár számomra az U2-hez képest sehol sincs.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Kicsit emlékeztet a Wii-n játszható verzióra
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
kokobe
őstag
Nem tom szerintem rakat szar lesz...
<---AMD___ATi--->
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest