- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem azt mondtam hogy nincs hanem azt hogy nagyon ritka
Én pl tudom mit várhatok az NFS-ektől...400al kanyarbevétel, nulla fizika stb, és így nem is csalódom évről évre...a Pro Street az nagy csalódás volt mert az szvsz minden volt csak nem NFS aztán meglepődtem nagyonén személy szerint minden NFS-t végigjátszok...annyira egyik sem rossz (a PS-t kivéve, nálam az egy nulla) hogy ne lehessen elbohóckodni vele pár órácskát..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
ezzel pl tökéletesen egyetértek..egyértelmű hogy teljesen már rétegnek készül a két játék..
Már csak azért is mert pl marha ritka az olyan ember akinek a Grid is és az NFS is bejönEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz bishoplogan #50 üzenetére
Nemhinném..de ez majd kiderül
Mellesleg annyira nem is érdekelBár az NFS-nek is van akkora sikere (számomra is érthetetlen) évről évre hogy ne kelljen koppintani
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Gondolom az összes NFS-t origiba próbáltad ki igaz
Mellesleg az hogy folyamatosan sz*rozol illetve szidod azokat akiknek esetleg tetszik az NFS , az egy fokkal sem jobb annál mintha leírnád hogy mit töltesz és honnan...de nekem mindegy
illetve a simulátorra visszatérve...nem én mondom..az EA igéri..és ha Simu lesz akkor már nem hasonlít majd a Gridre...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
a Shift az elvileg simulator lesz nemde?
a Grid meg még véletlenül sem az...akkor mit koppintanak?
Én sem szeretem az nfs-eket , az EA-t meg kifejetzetten *@@#&>{om de akkor sem kéne ennyire látványosan fikázni mert ez szintiszta flame, amiért esetleg ha kivágnak pár órára még zokon is fogod venni, én csak jót akarok..hidd el..még annyi: sz*rozás nélkül is lehet véleményt alkotni...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
a csaló gép MINDEN NFS-re igaz...és a fizikával is hadilábon álltak mindig is..ez nem csak egy-két részre igaz..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
- GIGABYTE 970A-UD3 REV1.2 TESZTELETLEN
- GIGABYTE GA-M52L-S3 TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest