- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
Ahogy a GTA5 esetében, így itt is jó szórakozást kívánok a konzolosoknak a bétateszthez XD
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
törölt tag
Ha csak kétszer olyan tartalmas lesz, akkor ezt sem fogom megvenni.
A Hot Pursuit óta a Rivals volt a következő rész amit kipróbáltam, de az a játék olyan gagyi, hogy én ilyet talán még nem is láttam azelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Nem tudja valaki, hogy kikapcsolható-e az a hátsókerekes drift kamera? Ha nem, akkor nem létezik számomra ez a játék.
-
mg1992mg
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
Az E3-as videó alapján tetszett, aztán meg átgondoltam a helyzetet: jön a Fallout 4 is és inkább azt veszem meg. 38k 2 játékra egy hónapban igencsak nagy luxus a mai világban, főleg MO-n. Illetve nem bízom az EA-ban, nem alaptalanul, megvárom a teszteket is. Röviden és tömören ennyi.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C
-
Wlac
Ármester
Egyáltalán miért rendeltél akkor elő? Oké, értem én, NFS meg EA, szóval mindenki hazudik, és előre tudja mindenki, hogy a játék egy trágyadomb lesz, hiába kerülnek ki a jobbnál jobb részletek, biztosan csak ámítás, szóval a kérdés adott: miért rendelted elő, és milyen részletre derült fény, ami miatt lemondtad?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
falijja
őstag
A gáz az, hogy itt a forza 6 is,és labdába nem rúghat mellette...szvsz
-
[CsuCsu]
őstag
DA:I-vel hoztak amit nagyjabol igertek, en elore nem irom le a jatekot. De azert elorendelni sem fogom.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Pedig a mondatban benne a válasz is: "nem terveznek kiadni a programhoz fizetős DLC csomagokat."
Egyenként adják majd a DLC-ket mikro-tranzakciók nélkül.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Jhonny06
veterán
Ez kb. olyan, mintha adnék valakinek 0 forintot és legközelebb azt mondanám, hogy most 2X annyit kapsz, mint múltkor..
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Valóban jónak tűnik az eddig látottak alapján. De ugye volt már olyan h az előzetesekben nagyon jó volt aztán a végleges változat meg messze elmaradt a vártnál. Valszeg be fogom szerezni majd használtan Én is remélem hogy jó lesz kell még egy autós gamma a Driveclub mellé
[ Szerkesztve ]
-
-
ASTON117
tag
Jó de a mikrontranzakciókról nem mondtak semmit, megveheted ez a kocsit most azonnal vagy grindolhatsz érte órákat, bővítheted a garázsodat csak öt dollárért stb...
-
Scholes9
nagyúr
Majd hisszük ha látjuk. Nem ma jöttünk le a falvédőről. Én lemondtam az elorendelest. Ráér ez.
-
Viper26
nagyúr
"nem lesz lesz"
Mi?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Norb€€€
aktív tag
"nem terveznek kiadni a programhoz fizetős DLC csomagokat."
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Xbox 360 Játékok
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok