Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Tényleg elég fura így összevetve ez a 2 hsz. (#39, #43)
Baj, hogy a TDU nem elég szimulátor, GT5, meg Forza után áhitozol.
Most meg "Miért nehéz elfogadni, hogy nem mindenkinek a szimulátor tetszik?"Értem én, hogy van olyan, hogy valakinek mindkét stílus bejön (arcade és közel szimulátor), én is így vagyok vele, de fura, hogy mindkettő mellett úgy foglaltál állást, mintha a másik nem lenne jó.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
nem rossz, de a másik videó nekem jobban tetszett
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
harry
veterán
LOL, NFS: Carmageddon
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Thome
veterán
"Miért nehéz elfogadni, hogy nem mindenkinek a szimulátor tetszik?"
Ezt megmosolyogtam... Úgy írtad mintha mindenki szimulátorbuzi lenne, a piac meg csak szimulátor játékokból állna, és szegény elnyomott arcade játékosoknak alig lenne 1-2 arcade játék... Holott nagyon nem így van.
Egyébként kész vicc, minden autós hírnél azérz csipognak, mert remélik, hogy nem szimulátoros az irányítás, ahol meg tudni lehet hogy arcade a játék, ott meg azért nyivákolnak, hogy mért arcade, mértnem szimulátoros. Röhejes.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Így végigolvasva a hsz-eket... Nos, egyrészt ez nem szimulátor lesz. Abban nem túl jó a NFS. A Shift nem lett olyan rossz, de szvsz a Forza3 klasszisokkal realisztikusabb és jobb nála (egy idő után szinte irányíthatatlanok az autók a Shiftben)
A látványvilág tetszik, a mód is tetszik (alapvetően multi, mint a Split/Second vagy a Blur); akinek ez nem jön be, keressen egy szimut és játsszon azzal! Miért nehéz elfogadni, hogy nem mindenkinek a szimulátor tetszik?Ami felmerült bennem: egyrészt annak ellenére, hogy a videóból van 720p, sajna a minősége még egy gyenge 480p-nél is rosszabb.
Ez egy single, vagy multi cím lesz egyébként? -
Archer
őstag
Jónak tűnik bár nekem túl könnyűnek is. Az eredeti részekben (legalább is a 3-4-ben) ésszel kellett csinálni mert ha elbénázta az ember és az üldözött meglógott volt, hogy várhatott egy kört mire újból volt lehetősége elkapni. Itt meg nyomott az arc nitrót aztán máris ott volt az üldözött seggében meg komplett útlezárás stb. De ahogy néztem a HUD-on (ami szerintem is túlcsicsázott) van helikopter, spike strip meg még ki tudja mi.
Amúgy felesleges itt Forza-hoz, GT5-höz meg F1 2010-hez (gondolom az is mennyire lesz szimulátor) hasonlítani. TDU-hoz esetleg de aztán annak is kb. nulla köze van a valósághoz.[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Killing
addikt
Ez elég undercover feelinges lett.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
noobsaibot
tag
A játékot ócsárolóknak:ez az NFS nem nektek készül,hanem igazi rajongóknak,akik a sorozat első részétől kezdve ismerik az nfs-t.Az eredeti HOT PURSUIT most is fent van a gépemen,pc-s és psx-es változat egyaránt az eltérő irányítás miatt!Ha azt a hangulatot hozzák,nem lesz baj! by: NFS HP fan!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI8
-
FefeeX
veterán
Na aztán a TDU az igazi szimulátor... Annyi jót olvastam róla, bepróbáltam az elsőt boxon... Hát, annál arcade-abb játékot kb a 90es évek elején ha láttam... Ahhoz képest a NFS Underground egy szimulátor... Valahogy a játék fílingje sem jött át, pedig vagy 2-3 óráig próbálgattam...
A GT5, na az már más, de sajna nekem boxom van csak, így inkább a Forza4re várok. -
blint63
tag
Fura az a visszapillantó...
-
Prof01
veterán
Tetszik. Remélem sok autó lesz benne.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
RottenTomato
csendes tag
Nem néz ki rosszul, de ezt a sárgaságot hanyagolhatnák már, nem tudom miért erőltetik az újabb részekben, de szólhatna nekik valaki, hogy a fény az nem sárga.
-
M3Ny3'T
senior tag
Mindenki, aki NEM szimulátorra vágyik, mert amiket felhoztál elvileg (a TDU2 kivételével) mind az.
Én imádom a 3. részt (HP), mind a mai napig az egyik kedvenc autós játékom, grafika/fizika ide, vagy oda. De azért így 12 év után jár neki a vérfrissítés (remélem tényleg az lesz).
Az általad felhozott játékokból csak a TDU2-ben lesznek rendőrök, nos itt arra is lehetőség van (amit hiányoltam az újabb NFS-ekből), hogy mi képezhessük a másik (zsaru) oldalt (hát igen, nincs jobb, mint helikopterről bombákat dobatni a rosszfiúkra (HP2), vagy beállj egy hajtűkanyarba szögesdróttal (HP) ).
Hálózatban fog ez igazán nagyot szólni -akár az elődök, és ott bizonyára nem lesz az, hogy bevár az ellen, mint az itt látható videóban. Főleg, ha ezt akár 4v4-ben is lehet majd nyomatni.Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
csabika0001
senior tag
Azért valami élethűbb grafikát csinálhattak volna neki elég szegényes.
-
Apicius
tag
Hát ez szinte egy az egyben a Burnout, csak más autókkal. Akár egy DLC is lehetne ahhoz...
''Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló.''
-
aero.
veterán
Egy próbát megér majd, nem ásom el előre, tekintvén, hogy a hp volt a kedvencem.
Viszont ezt a színes-szagos HUD-ot elfelejthetnék. Helyette valami leolvasható, letisztult egység kéne.
-
Geller72
veterán
Izé..2010-ben ezzel labdába rúgni??
(Az összes NFS-el játszottam, még mielőtt vki..)
Maradjunk annyiban, hogy a video nem emelte ki a játék gerincét... -
ghostmat
tag
Az első 4 NFS-nek a lényege a szuper kocsikkal száguldozni végtelen utakon, rövidítéseken, rendőrök elől menekülve, vagy csak simán versenyezve. Úgy hogy VAN belső nézet, teljes műszerfal, mintha tényleg ott ülnél!
A 4-ben volt karrier mód, az nagyon tetszett, utána a porsche külön naggyon jó volt.
Ami utána jött tuningolós 2 rész már nem az eredeti volt...
A Shift meg.. szép szép, de az irányítás egy kalap sz@r a 4. rangú autó után...
minden kanyart gumicsikorgatva és csúszkálva vesz be egy 4WD-s Audi?? ott hagytam abba.Ez olyan felemás, eddig mintha kiszedték volna a MW-ből csak az üdözős részt...
Kíváncsian várom az új NFS-t!!!!
-
NeoExDeath
aktív tag
Lehet hogy egyedül leszek a véleményemmel, de ez a videó kicsit már kevés manapság.
A törésmodell gyenge (tudom a Shift-ben is az volt, de az a játék nem is arról szólt), és a rendőrökkel való fogócska, zárt pályán is elég retró.
Mondok két címet, amik már túlhaladták ezt a szintet: Burnout 3 (2004, törésmodell), GTA4 (rendőrökkel való fogócska).Ha szándékosan retrójátéknak szánják a régi rajongóknak, akkor nem szóltam
A grafika viszont szép (remélhetőleg van benne normális Shift szerű belső nézet)
-
Thome
veterán
Mert visszahozza a régi arcade nfs-ek hangulatát, élményét. Amit már rég nem tudtak visszahozni. (Most Wanted, UC, mindkettő kész vicc, bezárolag az UG1-2-vel, mert azok is csak azért hű meg há, mer újdonságot hozott. Nekem is tetszett az UG1-2, mert jó volt, de nem az NFS-es hangulata miatt.)
'teccikééérteni?
-
BiP
nagyúr
Én is örültem, hogy végre Hot Pursuit. De ez a videó engem is a Most Wantedra emlékeztett inkább, mint a HP-kra.
Amúgy valószínűleg a gépigénnyel és a látvánnyal nem lesz gond. A Burnout Paradise engineje nagyon gyors, és szép.(#12) Keldor papa: Elég erős ősz lesz, az tény.
De szerintem megférnek egymás mellett, nem ugyanaz a kategória, célközönség. Mondjuk van, akinek mindegy, csak autós legyen, na náluk is meg fog férni
Persze a hosszú távra tervező online piacon biztos lesz verseny rendesen.(#23) csaabz: A bemutatón gondolom direkt bevárták egymást, hogy legyen látvány. Annak nem sok értelme lett volna, hogy 5percig repeszt 200-zal a másik meg mögötte 300méterre követi.
[ Szerkesztve ]
-
_az
senior tag
hmm...
és akkor ez miben is különbözik a most wanted / undercover / akármi féle "fúúújdeszarezarohadteatönkreteszmindent" játékmenettől?
abban, hogy ugyanazt a fasságot csinálhatod zsarunak festve is?bakker az utóbbi nfs-eket azért utálták, mert tök árkád játékok voltak, ezt meg azért szereti majd mindenki, mert tök árkád?
Dany07: hahaaaa te is szeretnél 10 évvel fiatalabb lenni? nosztalgia...
[ Szerkesztve ]
az
-
peetmaster
senior tag
Mondjuk a HP2-ben (Most Wanted-ban is) voltak olyan bug-ok, hogy ment az ember 320-at valami McLaren F1-el vagy Lamborghini-vel, és egy Ford Crown Victoria vagy Mustang rendőrautó szélárnyékból kielőzte...
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Hát nem rossz nem rossz nem rossz... Én nagyon örülnék ha visszajönnének a régi feelingek : )
De azért egy kicsit több komolyságot is vihettek volna bele.
A videó szép volt, látványos, de engem inkább két 8 éves kisfiú matchbox játékára emlékeztetett. 65x nekimegyünk egymásnak, pattogunk faltól-falig aztán semmi gond, kis füst...
Ha már ütközésre megy a dolog csinálják meg élethűbben. Ha egyszer erőből nekibasz a falnak akkor kész, ott a vége. Nyilván így túl gyors lenne egy menet, ezért a rendőrautó is legyen sérülékeny, hasonló szinten. Így mindkét játékosnak figyelnie kell arra, hogy ne ütközzön agyba-főbe mint valami röhejes flipper golyó, hanem igenis okosan, pontosan üsse ki a másikat úgy, hogy ő maga közben minimálisan sérül.
Szerintem sokkal nagyobb élmény lenne, mint így pattogni össze vissza...Amúgy már eleve jó pont, hogy próbálkoznak a régi feelinggel Én is, ahogy itt többen is remélem a régi zenék is visszatérnek, legalább a stílus. Azt azóta se tudták überelni...
-
csaabz
őstag
Csak azt nem ertem, a sarga Lamborghini miert hagyja, hogy utolerjek??
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Thome
veterán
Gyerekek ez piszok jónak ígérkezik!
Itt többnyire azok fikázzák a játékot, akik nem játszottak a HP-vel, de ez nagyon hajaz arra, várós.[ Szerkesztve ]
-
Jó lesz ez, csak jöjjön már
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
kpal
nagyúr
Ez nagyon Most Wanted de nagyon jó.
-
TonTomika
aktív tag
Én inkább egy forzás fizikával megáldott underground típusúnak örülnék... Városban versenyzős, és nagyon sok féle kocsival.
-
GAbre
veterán
Régi nosztalgikus kis élményeim jutnak eszembe....
-
subaruwrc
félisten
elég bugyuta volt, most nem egy irányba kell menni?
miér csökken idővel a damage?
továbbra is tartom hogy túlcsicsázottak a műszerek és a map, szimplább sokkal jobban tetszene, grafika toppos a fizika kicsit carbonosnak tűnik -
Gomez86
őstag
Szerintem max az választhatja ezt aki egy más fajta élményre vágyik Az általad felsorolt játékok közül egyedül max a TDU hasonlítható ehez, de még az sem igazán.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
phanzetomox
őstag
remélem ezzel újjá születik az nfs , és nem rontják tovább ezt a jó kis nevet...
-
keIdor
titán
Kb. egy időben jön a TDU2, F1 2010, Gran Turismo 5-el... nálam ez labdába se rúghat...
Nem tudom, hogy azok helyett ki választja ezt, de komolyan...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gomez86
őstag
Játszottál a HP1-el vagy a 2-vel? Szerintem azokra jobban hasonlít, és az közelebb is volt az eredeti elképzeléshez. Ha élethűbb játékokra vágysz, akkor játsz RACE-t, GTR-t, LFS-t vagy Forza-t.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Noddy
senior tag
Olyan mint a Most Wanted...
Én nem látok benne semmi innovációt.
Igazi arcade semmi realizmus. Bár lehet nem is ez a cél.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
InHell
senior tag
Istenem ez a játék milyen gagyi.
Nem tudom mit erőltetik ezt a sz@rt.< béna duma helye >
-
tzsolesz
nagyúr
Várós.
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz peetmaster #4 üzenetére
Jajajaja, a 3-ban, 4-ben voltak jó zenék.
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Tikakukac
titán
Jó lesz ez a turmix, végre lesz valami ebből az NFS-ből
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
peetmaster
senior tag
A környezet teljesen Hot Pursuit 2. Az sem ártana, ha az NFS 2-3-4 stílusú zenék is visszajönnének.
-
ferencka
tag
DEJA VU!!!Criterion végre feltámasztja amire sokan vártak....a régi NFS feelinget amit már egy jó pár éve nem éltünk át.most úgylátszik ennek vége.ideje volt
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
Fairplays
aktív tag
Végre valami hasonló, a régebbi részekhez...
-
XuChi
addikt
Hát ez nagyon nem tetszett. .
A múltkori sokkal jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest