- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
akinek az előző részek bejöttek azok várhatóan megveszik ezt is mivel az utolsó része a sorozatnak, és mellé nem is tűnik rossz játéknak, én mondjuk csak halo 1-2 játszottam rongyosra még az xbox classikon
CoD sorozat meg vicc, a CoD4 jó volt, majd a 6 a CoD4 konzolosított verziója sok jó dolog kikerült belőle, a 7 meg a CoD4 újraszületése lesz kb, szerintem abba a sorozatba nem sok pénzt kellett beleölni a reklámokon kívül
ha meg igen valamit nem jól csinálnak
-
VictorHUN
aktív tag
De azt nem mondják hogy mekkora költségvetésbe került maga a játék, mert a mai játékok költsége felér jó pár film költségével.
-
Rabbitf_24
addikt
Ekkora felhajtás még 1 játék körül se volt..
Benyomom a boxot, belép live-ra, az első kép: még 2 nap a reachig,
ilyen-olyan video, interjú stb.. aztán még 1 nap a reach-ig....Ekkora hype-al mindent el lehetne adni..
-
Ahogyan az várható volt, a Halo: Reach rekordmennyiségben fogyott, a Bungie sikerjátékát már az első nap leforgása alatt annyian vették meg, hogy eddig 200 millió dollárnyi bevételhez juttatta a készítőket.
Lehet, hogy tévedek, de gyanítom, hogy az MS-é a nagyobb szelet a tortából.
-
Jander
senior tag
Jó is lett, legalább is abból tudom egyelőre megítélni, hogy a Launch Party-n játszottam a multi verzióval. Nemsokára én is meg fogom venni!
-
Asador
tag
Nemsemmi... akkor ez sem fog hamarost PC-n feltűnni....
-
Def26
félisten
Bravó.
-
Sicilian
addikt
Ez jó, amcsiba ezt még hájjjjpolni sem kell, mindenki tudja a zsigerében,
hogy meg kell venni.. -
menalcas
őstag
Tényleg nagyon komoly eredmény, én személy szerintem nem érzem hogy a CoD BO akkora sikerjáték, de ez valószínűleg csak azért van mert nincs annyira hypolva mint anno az MW2 volt .
-
Xirtam
veterán
Ez dicséretes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Politika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendszergazda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Steam Deck 512 GB AKÁR JÁTÉKOKKAL IS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- PlayStation Portal hibátlan
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest